Én is azok között voltak akik kicsit fegyelmezetlennek tartják, és most is ez a véleményem, viszont a képességei megkérdőjelezhetetlenek. Az elmúlt szezonban mondjuk sokat játszott vkp-t, de mind a válogatottban (ld. KK) mind a Chelsae-ben jól játszott. Annyiban hasonlítanám Piquéhez, hogy ő is képes nagy butaságokra, de TS után szerintem ő a legjobb megoldás. Kár hogy Jo5é ki akar cseszni velünk, egy hónapja még olyan hírek voltak, hogy nem számít rá a következő szezonban.Capon írta:Én nem tudom David Luiz mennyire lenne jó választás, mert sokat nem láttam játszani ezért véleményt nem alkotok róla, de nekem úgy rémlik, hogy a Kopf.Kupa előtt inkább olyan véleményekkel találkoztam itt ahol azt taglalták, hogy nem egy életbiztosítás, gyakran hibázik stb.
Remélem csak én emlékszem rosszul és nem egy ilyen himbi-humbi kupasiker befolyásolta ennyire a közvéleményt.
connor ami de Arrascaeta érkezését illeti szerintem kizárt dolog, hogy az első csapatba próbálnák megszerezni. Legalább is el lennék keseredve nagyon ha tizenéves srácokkal akarnánk megoldani a védekezésünket. 90%-ra mondanám, hogy a B csapatról van szó az ő esetében.
Vergini esetében, már írtam ugyan, de inkább annak örülnék ha egy ismertebb játékossal érkezne párban. Ingyen van vagy legalább is nagyon olcsón elhozható és ha tényleg Tata egyik kedvence akkor tőlem jöhet.
Arrascaeta jól jönne a B-csapatnak is, nem lenne gond ha ők is kapnának egy kis erősítést és ki tudja, akár a jövő Barca-jának egyik alappillére lehet. (bár nem ismerem)