A PSV elleni visszavágón is azt hiszem két gólt lőtt, majd összepakolt és elment egy középcsapatba... Nem értettem én sem ezt a döntést, de ha a Milan nagyon könnyen lemondott róla, akkor lehet valami, amiről nem tudunk. Mindenesetre vannak még jó játékosai a Milannak, akik tudják pótolni Boatenget, ha meg nem, akkor vesznek valakit. Nem pont Matrira gondoltam, hanem igazi középpályásra.neobarca írta:WTF![]()
Boateng
Schalke
Hát ez meg hogy? A milánban nagyon jól tolta és szerették ott. Én nekem speciel az egyik kedvenc játékosom. Ráadásként 10misiért? Gyerekek, hát ennyiért nekünk is jó lett volna...![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar" target="_blank ... os-2275423
Európai játékospiac
- Lionel85
- Llegenda del Barça

Nagyon örülök, hogy Özil eligazolt az Arsenalba, egyrészt azért, mert amúgy egy tehetséges középpályás, jó passzokkal, így nem lesz már gondja vele a Barcának közvetlen módon semmiképpen (értem a spanyol focit ezalatt), és Angliában pedig Arsenal szimpatizáns vagyok, így örülök, hogy odament, mert lesz egy elme végre a középpályán. Nem volt olcsó, de érte megérte ennyit kifizetni. Ugyan én ennyit is alig bírok elképzelni már pénzben, de a mai árak mellett ezt meg kellett húzni. A Barcánál is ezt pofáztam, nem kell tökölni, a zsebbe kell nyúlni. Meg kellett volna adni akár 45 milliót, vagy 50-t, 55-t is egy klasszis védőért, most pedig a talányok közepén van a Barca.
Na szóval, jó vétel volt, nehezem hiszem el, hogy pont az Arsenal fizetett ennyit, de ha valamit, ezt most jól költötték el. Kéne még vagy 3 ilyen igazolás és már komoly ütőerőt tudna képviselni a csapat, hátha ez majd megnyitja az utat a tatarozás felé, Go Gunners!
Na szóval, jó vétel volt, nehezem hiszem el, hogy pont az Arsenal fizetett ennyit, de ha valamit, ezt most jól költötték el. Kéne még vagy 3 ilyen igazolás és már komoly ütőerőt tudna képviselni a csapat, hátha ez majd megnyitja az utat a tatarozás felé, Go Gunners!

Football, bloody hell. /SAF/
Alderweireld
Ajax
Atletico M., 7M Euró
Eriksen
Ajax
Tottenham, 13.5M Euró
Hihetetlen, hogy két ilyen tehetséges játékosért összesen 20 milliót kért az Ajax.
Az amszterdamiak transzferpolitikáját már csak a Barcelona tudja alulmúlni...
Így az Ajaxnak a BL-csoportban a 3. hely megszerzése is kérdéses lesz, ráadásul a bajnokság is meleg lehet így.
/Eriksen 13millió....vicc.
/
Ajax

Eriksen
Ajax

Hihetetlen, hogy két ilyen tehetséges játékosért összesen 20 milliót kért az Ajax.
Az amszterdamiak transzferpolitikáját már csak a Barcelona tudja alulmúlni...
Így az Ajaxnak a BL-csoportban a 3. hely megszerzése is kérdéses lesz, ráadásul a bajnokság is meleg lehet így.
/Eriksen 13millió....vicc.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA-SZABÁLYZAT 18.07 PONTbence-barca írta: Játszhat a BL-ben egyáltalán? Milan színeiben már pályára lépett a selejtezőkőn, az is számít, nem?![]()
„Fő szabályként egy futballista nem játszhat egy európai kupaidényben több csapat színeiben. Kivételes eset azonban, ha egy játékos pályára lépett az 1., 2., 3. selejtezőkörben avagy rájátszásban a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga kvalifikációja során: az ilyen játékos jogosult pályára lépni a BL vagy El csoportkörében más csapat színeiben.”-nso.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Llegenda del Barça
Játszhat a BL-ben egyáltalán? Milan színeiben már pályára lépett a selejtezőkőn, az is számít, nem?visca el barca írta:érdekes igazolás. egy újabb transzfer aminek semmi értelmét nem látom. egy közepesnél vmivel jobb játékos, milanban jelenleg bőven elférne, erre elmegy egy nokedli csapathoz. még szerencséjük h a bl-ben játszhat...
milanóban is teljesen hulyék. eladják 10-ért, megveszik a szerencsétlen matrit 12-értés mivel boatenget pótolni kell, gondolom megy vissza kaka, ha már a zsugori vezetőség nem tudott 5-6 milliot kifizetni hondáért
azért öröm látni h nem csak nálunk hurkák a vezetők

Amúgy meg nem mondanám hurkának a vezetőket, Ibrát potom 24m ért vették meg úgy, h 1 évvel azelőtt mi 68ért vettük... szóval megint ott lyukadunk ki, h a mienik óriási hurkák....

szerk.: amúgy anno 7.5m ért vették KPB-t, szóval még így is kaszáltak rajta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.08.31. 11:21:46-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes igazolás. egy újabb transzfer aminek semmi értelmét nem látom. egy közepesnél vmivel jobb játékos, milanban jelenleg bőven elférne, erre elmegy egy nokedli csapathoz. még szerencséjük h a bl-ben játszhat...
milanóban is teljesen hulyék. eladják 10-ért, megveszik a szerencsétlen matrit 12-ért
és mivel boatenget pótolni kell, gondolom megy vissza kaka, ha már a zsugori vezetőség nem tudott 5-6 milliot kifizetni hondáért
milanóban is teljesen hulyék. eladják 10-ért, megveszik a szerencsétlen matrit 12-ért

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- neobarca
- Director del Fútbol
WTF
Boateng
Schalke
Hát ez meg hogy? A milánban nagyon jól tolta és szerették ott. Én nekem speciel az egyik kedvenc játékosom. Ráadásként 10misiért? Gyerekek, hát ennyiért nekünk is jó lett volna...
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2275423" target="_blank

Hát ez meg hogy? A milánban nagyon jól tolta és szerették ott. Én nekem speciel az egyik kedvenc játékosom. Ráadásként 10misiért? Gyerekek, hát ennyiért nekünk is jó lett volna...

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2275423" target="_blank
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- El fanático
- Entrenador del Barça
Lisandro Lopez Olympique Lyon
Al-Gharafa / Qatar /
Money it's God
Szerk.: / 2013.08.17.-én /
Sergio Romero Sampdoria
Monaco / kölcsönben, de vételi opcióval /
Gino Peruzzi Velez Sarsfield
Catania
Franco di Santo Wigan
Werder Bremen
Pablo Piatti Valencia
Rennes
Marco Ruben Dynamo Kyiv
Evian / kölcsönben /

Money it's God

Szerk.: / 2013.08.17.-én /
Sergio Romero Sampdoria

Gino Peruzzi Velez Sarsfield

Franco di Santo Wigan

Pablo Piatti Valencia

Marco Ruben Dynamo Kyiv

Erről van szó.

- Castiel
- Capitá del Barça
Bale történet:
"Miközben a napokban világrekordot döntő összegekről 95, sőt már 100 és 115 millió eurókról is keringenek az angol és spanyol sajtóban, volt olyan idő, amikor „a bukott Gareth Bale-t" 3 millióért akarta vinni a Birmingham.
A Daily Mail online kiadásának 2009. október 21.-i cikke ugyanis pontosan erről ír. Gareth Bale 2007-ben aranyáron, 15 millió euróért érkezett a Southamptontól, de nem lett azonnal ünnepelt sztár. Első szezonjában, alig 18 évesen 7 bajnokin mindig kezdőként 2 gólig jutott, ami kiváló rajt. Az ekkoriban szélsőhátvédként bevetett walesi második idényében már végig rendelkezésre állt, de 32 bajnokiból csak 16-szor volt kezdő és gólképtelen maradt.
Aztán jött a vízválasztó ősz, amikor az idézett cikk is készült. Állandó sérülésekkel bajlódott, szeptember 26-án lépett először pályára, aztán kilenc hét alatt kétszer. A december közepi Manchester City ellen 3-0-ra legalább a keret tagja volt, majd december 28-án a West Ham elleni 2-0-s győzelem során 3 percig szerepelt. Szinte semmi.
Ahogy írta a bulvárlap, Bale-t elfelejtették, hiszen addig csak egy bajnokin kezdett, és szenved, mióta a fővárosiakhoz szerződött. A Daily Mail ekkor úgy tudta, hogy az azóta kis híján a harmadosztályba csúszott Birmingham akkori menedzsere, Alex McLeish mindössze 3 millió fontért próbálja meg elhozni a 2010 januári átigazolási piacon.
Aztán nem sikerült/nem engedték (nem tudni), a Tottenham pedig talán története legjobb döntését hozta.
Bale 2010. január 20-án a Liverpool elleni 2-0-s vereség során az idény során másodszor kezdett, és többet nem nézett vissza. Végig pályán maradt, ahogy az utána következő 17 bajnokiján. Az ősszel már az Inter ellen villogott a Bajnokok Ligájában, majd 30 bajnoki/7 gólos szezonját egy 36/10-es és egy 33/21 gólos követte, ezalatt a közel 4 éve becsült 3 millió fontos vételára több mint 30-szorosára ugrott, vagy ki tudja, talán még ennél is többre...
Hát a Birmingham nagyot húzott volna vele, bár nem biztos h akkor így alakul a karrierje, és nem biztos hogy most a világ összes hírcsatornája,(de legalábbis a szaksajtóé) vele és az ő eligazolásával foglalkozna. Meglátjuk mi fog történni.
"Miközben a napokban világrekordot döntő összegekről 95, sőt már 100 és 115 millió eurókról is keringenek az angol és spanyol sajtóban, volt olyan idő, amikor „a bukott Gareth Bale-t" 3 millióért akarta vinni a Birmingham.
A Daily Mail online kiadásának 2009. október 21.-i cikke ugyanis pontosan erről ír. Gareth Bale 2007-ben aranyáron, 15 millió euróért érkezett a Southamptontól, de nem lett azonnal ünnepelt sztár. Első szezonjában, alig 18 évesen 7 bajnokin mindig kezdőként 2 gólig jutott, ami kiváló rajt. Az ekkoriban szélsőhátvédként bevetett walesi második idényében már végig rendelkezésre állt, de 32 bajnokiból csak 16-szor volt kezdő és gólképtelen maradt.
Aztán jött a vízválasztó ősz, amikor az idézett cikk is készült. Állandó sérülésekkel bajlódott, szeptember 26-án lépett először pályára, aztán kilenc hét alatt kétszer. A december közepi Manchester City ellen 3-0-ra legalább a keret tagja volt, majd december 28-án a West Ham elleni 2-0-s győzelem során 3 percig szerepelt. Szinte semmi.
Ahogy írta a bulvárlap, Bale-t elfelejtették, hiszen addig csak egy bajnokin kezdett, és szenved, mióta a fővárosiakhoz szerződött. A Daily Mail ekkor úgy tudta, hogy az azóta kis híján a harmadosztályba csúszott Birmingham akkori menedzsere, Alex McLeish mindössze 3 millió fontért próbálja meg elhozni a 2010 januári átigazolási piacon.
Aztán nem sikerült/nem engedték (nem tudni), a Tottenham pedig talán története legjobb döntését hozta.
Bale 2010. január 20-án a Liverpool elleni 2-0-s vereség során az idény során másodszor kezdett, és többet nem nézett vissza. Végig pályán maradt, ahogy az utána következő 17 bajnokiján. Az ősszel már az Inter ellen villogott a Bajnokok Ligájában, majd 30 bajnoki/7 gólos szezonját egy 36/10-es és egy 33/21 gólos követte, ezalatt a közel 4 éve becsült 3 millió fontos vételára több mint 30-szorosára ugrott, vagy ki tudja, talán még ennél is többre...
Hát a Birmingham nagyot húzott volna vele, bár nem biztos h akkor így alakul a karrierje, és nem biztos hogy most a világ összes hírcsatornája,(de legalábbis a szaksajtóé) vele és az ő eligazolásával foglalkozna. Meglátjuk mi fog történni.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Castiel
- Capitá del Barça
ha most igazak a hírek, mi szerint a Bale 96 és 1 euróért eligazol a Madridba, ne csodálkozzunk h még a neve nincs játékosok is 20-30 milliókra vannak beárazva. Hulk meg azért Portugál bajnok és eléggé termelte a gólokat(mégha nem is a legnívósabb pontvadászat Európában).Stalkyard írta:Marhára túlértékeltnek érzem ezt a Hulk gyereket. Izom az van, de agy semmi. Plusz technikailag sem mondanám akkora zseninek. Ehhez képest 40 milla alatt nem igen fog klubot váltani.Barcaman14 írta:
Ha a Monaco megakarja szerezni akkor meg is fogja. A Zenit 40 milláért vette és most 60-at adna érte a Monaco. De annyit szerintem egyáltalán nem ér.
Bár most angol lapok szerint a Welsi bal szellő most kérte a spurs vezetőit h fogadják el a Madrid 60 milliós ajánlatát, mert ő bizony menne.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Marhára túlértékeltnek érzem ezt a Hulk gyereket. Izom az van, de agy semmi. Plusz technikailag sem mondanám akkora zseninek. Ehhez képest 40 milla alatt nem igen fog klubot váltani.Barcaman14 írta:
Ha a Monaco megakarja szerezni akkor meg is fogja. A Zenit 40 milláért vette és most 60-at adna érte a Monaco. De annyit szerintem egyáltalán nem ér.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
De jó is lenne!Castiel írta:A Chelsea a Real Madriddal tárgyal Sami Khedira játékjogáért! az ár 17.4 millió ojró lehet!
Penamadridista!

Liverpool: A Vörösök elsőszámú B terve Luis Suarez távozásának esetére a Valenciában szereplő Roberto Soldado – írja a Daily Mirror.
Furcsa lenne liverpooli mezben látni a srácot, de ennek a sztorinak még biztos lesz folytatása! Majd meglátjuk!

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem lehet akkora mákjuk h euro 10 milliokért megszabadulnak minden ballaszttól egy idényben. eladják, perez papa kiteszi a 100 milliot balere jok is lesznek a 8 támadó középpályásukkal 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ha a Monaco megakarja szerezni akkor meg is fogja. A Zenit 40 milláért vette és most 60-at adna érte a Monaco. De annyit szerintem egyáltalán nem ér.visca el barca írta:most mi van hulkkal?![]()
multkor már volt egy fénykép h monacoban van, állitolag ment orvosi vizsgálatra, de azóta semmi

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- visca el barca
- Presidente del Barça
most mi van hulkkal?
multkor már volt egy fénykép h monacoban van, állitolag ment orvosi vizsgálatra, de azóta semmi

Nem értem, hogy miért lényeg, hogy mennyit láttam, amikor ide nem találták jónak, a Sevillában Míchelnél és Emerynél és kiegészítő ember volt, most meg azt mondja Emery, hogy egy Sevillába kevés. Szóval bizonygathatod, hogy elherdáltuk, meg beférne, de igazából annyit tudsz felhozni, hogy láttad x meccsét, amin szerinted jó volt. Csak ezek az edzők lehetnek ennyire ostobák.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az a fórumozó én lettem volna.barca99 írta:
Ne már, egy hónapja sincs, hogy az egyik fórumozó biztosított, hogy Botía egyébként egy nagyon jó védő, attól függetlenül, hogy ide nem tartották elégnek, a Sevillában is ketten voltak előtte. Most meg egy friss feljutóhoz kell csak. Egyik topcsapat sem keresett védőt?

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ne már, egy hónapja sincs, hogy az egyik fórumozó biztosított, hogy Botía egyébként egy nagyon jó védő, attól függetlenül, hogy ide nem tartották elégnek, a Sevillában is ketten voltak előtte. Most meg egy friss feljutóhoz kell csak. Egyik topcsapat sem keresett védőt?salas9 írta:Alberto BotiaElche
Az egykori Barcelona játékos nem fér bele Unai Emery elképzelésébe, így került a frissen feljutott csapathoz.

- salas9
- Entrenador del Barça
A mai nap dolgairól kicsit:
Alberto Botia
Elche
Az egykori Barcelona játékos nem fér bele Unai Emery elképzelésébe, így került a frissen feljutott csapathoz.
Nincs sok hátra, hogy Soldado a Tottenham játékosa legyen. A Valencia 30-at kér a játékosért, az angolok 26-ot fizetnének most, míg 4 milliót egyéb eredmények után.
Az Arsenal hajlandó 46 milliót is fizetni a Liverpool Uruguay-i támadójáért, Luis Suárezért. Brendan Rodgers már keresi az utódját és Soldado, Burak Yilmaz és Atsu szerepel a listáján.
Kevin Gameiro 10 millióért nemsokára aláírhat a Sevilla együtteséhez. A francia játékosnak kevés lehetőség jutna Ibrahimovic, Cavai, és Lavezzi mellett, így döntött a távozás mellett.
Alberto Botia

Nincs sok hátra, hogy Soldado a Tottenham játékosa legyen. A Valencia 30-at kér a játékosért, az angolok 26-ot fizetnének most, míg 4 milliót egyéb eredmények után.
Az Arsenal hajlandó 46 milliót is fizetni a Liverpool Uruguay-i támadójáért, Luis Suárezért. Brendan Rodgers már keresi az utódját és Soldado, Burak Yilmaz és Atsu szerepel a listáján.
Kevin Gameiro 10 millióért nemsokára aláírhat a Sevilla együtteséhez. A francia játékosnak kevés lehetőség jutna Ibrahimovic, Cavai, és Lavezzi mellett, így döntött a távozás mellett.

Egyetértek veled Dzekoval kapcsolatban. Nem véletlen volt a Bundesliga történetének legjobb csatárduója Grafitéval. Ismerve a Bundesliga alapításától kezdve az összes gólvágót, ez egy szenzációs teljesítmény.visca el barca írta:dzeko sztem az egyik legalulértékeltebb focista... nagyon rossz helyen van, jövőre se fog játszani... az a csávó, egy klasszikus egy csatáros szisztémában, ha mindenki alá játszana orrvérzésig fosná a gólokat... csak hát neki nincs marketing értéke... na nem mintha joveticnek vagy negredonak olyan sok lenne
Egyszerűen rossz klubbot választott a Cityvel, ahol egy szerencsétlen edző alatt játszhatott. Ő az a típusú játékos, akinek nem kell konkurencia a csapatba, állandó játéklehetőséget kell neki adni és csodákra képes.
- visca el barca
- Presidente del Barça
dzeko sztem az egyik legalulértékeltebb focista... nagyon rossz helyen van, jövőre se fog játszani... az a csávó, egy klasszikus egy csatáros szisztémában, ha mindenki alá játszana orrvérzésig fosná a gólokat... csak hát neki nincs marketing értéke... na nem mintha joveticnek vagy negredonak olyan sok lenne 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Joveticet én sem ismerem túl jól, párszor láttam, jól mozog, nem egy kalsszikus gólvágó, szóval mezőnymunkával kiemelkedik.Initom írta:én egyszer sem láttam a srácot játszani. Csatárként 11 gólt lőtt a Seria A ba...(ha jól tudom) ez nem sok.Gareth Tello írta:Vele még jól is jártak sejkék, de Negredót nem értem, szerintem egyáltalán nem jobb, mint Agüero vagy Dzeko...Initom írta:immáron hivatalos25 millió ojró.
13 gól 5 asziszt amúgy. Centerként és mindkét szélen bevethető. Összehasonlítás végett Alexis az utolsó udinei szezonjában 12 gól 6 gólpassz, nem volt megkérdőjelezve a tehetsége.
Szóval jó vétel volt, főleg a korára való tekintettel.
Negredo meg simán jobb mint a tavalyi Dzeko. Agüero helye pedig megkérdőjelezhetetlen.
Jól igazolnak a babakékek. Pellegrinin úgy látom tudja mit, és kit akar, ellentétben Roberto barátunkal.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
én egyszer sem láttam a srácot játszani. Csatárként 11 gólt lőtt a Seria A ba...(ha jól tudom) ez nem sok.Gareth Tello írta:Vele még jól is jártak sejkék, de Negredót nem értem, szerintem egyáltalán nem jobb, mint Agüero vagy Dzeko...Initom írta:immáron hivatalos25 millió ojró.
Abi & Tito