Szerintem sem lenne hülyeség David Luiz mellé, ezt a Vergini gyereket elhozni főleg hogyha ingyen van.S.Agüero írta:Goal.com szerint 28 millió eurót ajánlottunk a Chelseának David Luiz játékjogáért.

Szerintem sem lenne hülyeség David Luiz mellé, ezt a Vergini gyereket elhozni főleg hogyha ingyen van.S.Agüero írta:Goal.com szerint 28 millió eurót ajánlottunk a Chelseának David Luiz játékjogáért.
Védőt biztosan fognak igazolni, de még több, mint egy hónap van, és gondolom most az összes idő az új edző szerződtetésével ment el, illetve a Mundo/Sport fel is vetette, hogy parkolópályán van minden igazolás, amíg az új edzővel nem egyeztet a szakmai stáb. Ami azt hiszem tökéletesen érthető is, némi gondolkodás után.ozsimiki írta:ha nagyon szépen megkérek vkit, összefoglalná egy postban,h kiket,hova akarunk igazolni,vagy kik vannak a célkeresztben? NEM bulvárlapok híreire alapozva természetesen...
senki.ozsimiki írta: más:
ha nagyon szépen megkérek vkit, összefoglalná egy postban,h kiket,hova akarunk igazolni,vagy kik vannak a célkeresztben? NEM bulvárlapok híreire alapozva természetesen...
köszönöm
És egy edző miben más a megfigyelésben, mint Zidane....?!?!Castiel írta:Én már cáfolom isCooh írta:Ott van pl (és lehet, hogy egyeseknek rossz példa) Varane a riválisnál...Őt azért nem csak úgy kényszerből hozták ide. Hanem előre megfontolt vétel volt, és ugye Zidane volt aki őt megnézte, és azt mondta ez a srác hatalmas tehetség ne gondolkozzunk rajta...
Kettő között van különbség...
Gondolom arra,h laza 4szer küldte el a hszt. De már orvosolva...Mezner2 írta:Bizony, nagyon ingyen van...gy írta:
de ennyire?!Vagy nem nagyon értem mire gondolsz
Bizony, nagyon ingyen van...gy írta:de ennyire?!Vakmacska írta:szerintem is érdemes kipróbálni. Főleg, hogy ingyen van.
Én már cáfolom isCooh írta:Ott van pl (és lehet, hogy egyeseknek rossz példa) Varane a riválisnál...
ne vicceljunk már. a gyerek az olasz 3. ligában nem tudott megmaradni (legalabb is a stat ezt mutatja)Lionel85 írta:Ez a Vergini gyerek elég média-gyanús kitaláció. Nem hiszem, hogy Európában egy topcsapatba be tudna robbanni, bár hozzá kell tenni, Martinót se ismertük addig, amíg Tito Vilanova le nem mondott. Martino ismeri, mivel a játékosa volt, de az argentin és a spanyol bajnokság közt hatalmas különbség van.
Egyébként szembeötlő a gyorsasága a magasság ellenére, ha jól tudom 191 cm-es középső védőről van szó és nagyon bátornak tűnik, nem fél az akciókba belemenni.
Mangala szerintem jó védő, igaz nem sokszor láttam, talán 3-4 meccsen, de azokon jól játszott. Korábban már írtam én is, hogy örülnék neki. Valaki lejjebb írta, hogy 28m-ről indulnak a tárgyalások, ezt szerintem csak ujságírói pletyka, mert annyit még nem ér.Alcantara írta:A Mangala gyerek nevét már nyár elején röptette itt valaki. Nem vagyok nagy Porto meccs néző, de az a pár BL, valamint a Benfica elleni rangadókat nézve, én nem ájulok be ezektől a túlértékelt játékosoktól.
Eleve olyan játékosokat adnak el, akiknek az ár/érték arányuk nevetséges.
A legtöbb "szupertehetség" (évente 5-6 ilyet árulnak mindig az átigazolási piacon) 30-40-50-60 millióért megy el tőlük, hogy nagyobb csapatoknál többsége töltelék szerepet kapjon.
Én inkább azt a palit (valami Mendes vagy kicsoda) hoznám a klubhoz, aki ezeket az "egyszezonos" labdarúgókat ilyen jó pénzért eladja.
A La Masiából aranybányát tudna csinálni, nem kellene ilyen szégyenteljes árakon játékosokat eladnunk.