Bizony, nagyon ingyen van...gy írta:de ennyire?!Vakmacska írta:szerintem is érdemes kipróbálni. Főleg, hogy ingyen van.

Bizony, nagyon ingyen van...gy írta:de ennyire?!Vakmacska írta:szerintem is érdemes kipróbálni. Főleg, hogy ingyen van.
Én már cáfolom isCooh írta:Ott van pl (és lehet, hogy egyeseknek rossz példa) Varane a riválisnál...
ne vicceljunk már. a gyerek az olasz 3. ligában nem tudott megmaradni (legalabb is a stat ezt mutatja)Lionel85 írta:Ez a Vergini gyerek elég média-gyanús kitaláció. Nem hiszem, hogy Európában egy topcsapatba be tudna robbanni, bár hozzá kell tenni, Martinót se ismertük addig, amíg Tito Vilanova le nem mondott. Martino ismeri, mivel a játékosa volt, de az argentin és a spanyol bajnokság közt hatalmas különbség van.
Egyébként szembeötlő a gyorsasága a magasság ellenére, ha jól tudom 191 cm-es középső védőről van szó és nagyon bátornak tűnik, nem fél az akciókba belemenni.
Mangala szerintem jó védő, igaz nem sokszor láttam, talán 3-4 meccsen, de azokon jól játszott. Korábban már írtam én is, hogy örülnék neki. Valaki lejjebb írta, hogy 28m-ről indulnak a tárgyalások, ezt szerintem csak ujságírói pletyka, mert annyit még nem ér.Alcantara írta:A Mangala gyerek nevét már nyár elején röptette itt valaki. Nem vagyok nagy Porto meccs néző, de az a pár BL, valamint a Benfica elleni rangadókat nézve, én nem ájulok be ezektől a túlértékelt játékosoktól.
Eleve olyan játékosokat adnak el, akiknek az ár/érték arányuk nevetséges.
A legtöbb "szupertehetség" (évente 5-6 ilyet árulnak mindig az átigazolási piacon) 30-40-50-60 millióért megy el tőlük, hogy nagyobb csapatoknál többsége töltelék szerepet kapjon.
Én inkább azt a palit (valami Mendes vagy kicsoda) hoznám a klubhoz, aki ezeket az "egyszezonos" labdarúgókat ilyen jó pénzért eladja.
A La Masiából aranybányát tudna csinálni, nem kellene ilyen szégyenteljes árakon játékosokat eladnunk.
Ha mindegy, akkor Besic a fradiból! ő is szuperál védőként, És pont most nyilatkozta h Beférne a Juve-Milán-Dortmund valamelyikébe is... Talán hozzánk is jöhetneMessiFan írta:...Én isten igazából már bárkinek örülök aki a védelembe érkezik, csak jöjjön már valaki,..
Én ellenben annál többetCastiel írta:Talán állíthatom hogy tisztában vagyok a profi futballal napi szinten, de erről a Mangala nevű egyénről még nem hallottam!Valami fiatal? Esetleg szupertehetség? vagy pedig idénre akarjuk átmeneti megoldásnak, mert jövőre ismét bejelentkezünk T.S.-ért.
![]()
![]()
Nem hiszem, hogy ő lesz a megoldás a középső védő posztjára.kadarzsolt85 írta:http://www.youtube.com/watch?v=s9TEUDWsd00 TATA egyik kedvence a vedelembe
portó játékos? akkor minimum 40 millio. a portugál ligának varázsereje van, ha ott valaki tud 2 egyeneset rugni máris ráakasztják a 40 milliós árcimkétMichaaBee írta:Forrást tudsz linkelni? Sporton és mundón sem látom egyelõre. Egyébként az árát túlzónak tartom, de jól járnánk a megszerzéséve szerintem.Laza írta:állítólag a barcelona ajánlatot készül tenni a portonak Mangala játékjogáért.
28millió euróval kezdenék a tárgyalást,illetve készek lennének Rosellék játékost is bele vonni az üzletbe.
Forrást tudsz linkelni? Sporton és mundón sem látom egyelõre. Egyébként az árát túlzónak tartom, de jól járnánk a megszerzéséve szerintem.Laza írta:állítólag a barcelona ajánlatot készül tenni a portonak Mangala játékjogáért.
28millió euróval kezdenék a tárgyalást,illetve készek lennének Rosellék játékost is bele vonni az üzletbe.
Osztom. Kicsit Pepre emlékeztet, csak ő már úgy jön hozzánk, hogy gyakorlott edző. Things az ő keze alatt kiforrhatdt volna. Kíváncsi leszek, hogy hogy fog a sztárokhoz viszonyulni. Pedro padozni fog-e, és vajon Fabregas megtalálja-e magát? Mindenesetre ígéretesen hangzik az új edző hozzáállása.mess2009 írta:soha nem így gondoltam, de tény én a kinevezése óta bizalmatlan voltam Titoval. most tehát "hivatalból" örülnöm kell az edzőcserének és mitagadás örülök is. ahogy sokan én sem tudtam a létezéséről sem ennek a fickónak, de amit most össze lehetett szedni róla azok alapján bizalmat szavazok neki. miért? 1./ sokakkal ellentétben én nem becsülöm le a délamerikai focikultúrát. 2./ Argentín (!?), 3./eredményes focista(is)volt, 4./ van edzői gyakorlata, 5./ van (karakteres)egyénisége ahogy látom.
amit a módszeréről, a játékfilozófiájáról írnak az is úgy tűnik passzol a Barcához én szerintem ennél többet talán nem is várhattunk. még azt is hozzáteszem nekem ez a viszonylagos ismeretlenség (de nem súlytalanság!!!!) jobban bejön mint valamelyik agyon sztárolt és a napokban itt felhozott európai "sikeredző".