Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg túl van lihegve ez... Változik? És? ezen miért kell meglepődni.Tocy írta:Persze aki vak akar lenni, senki sem tartóztatja. Mindenki más viszont már jó ideje másképp látja Messi személyiségét.
IRIGYSÉG - csak és kizárólag erről van szó. Ugyanis amíg Messi nem változott meg, addig is ment az utálkozás. Most épp ebbe lehet belekötni: a változásba. "Én megmondtam, hogy ilyen"-típusú közlések.kamcore írta:Fergetes Messi utálat ellenoldalon...![]()
Ott is leírtam, itt is leírom:
nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene? Igaz, hogy kinyílt a csipája, több szerepet vállal a kakaskodásokból, szüksége van az egyéni sikerekre, ami nem tetszik nekem, mert ez egy csapatjáték, de azért van egy határ, ami után ezaz egész átcsap utálkozásba, meg dögöljön meg kb. ott ahol van. Nevetséges...
Az alapvető emberi tulajdonságok miatt: féltékenység, irigység, ostobaság, csőlátás....mert ő a legjobb és mert évek óta szivatja őket.kamcore írta:Fergetes Messi utálat ellenoldalon...![]()
Ott is leírtam, itt is leírom:
nem értem miért látják egyesek magát az antirkisztust bene?....
Pedig őt még én sem bírom, Barcasként.shutterisland írta:
jobban utálják, mint busquetset.
Akkor miért írsz ilyeneket? Semmit nem érsz el vele, csak vitát, gratulálok.nem akarok itt vitát gerjeszteni, de
Mert a fanatizmus elveszi az emberek objektív itélőképességét... elég gáz, sajnos.mahitoo írta:Én meg bele is kezdtem egy vitába odaát.Egyet nem értek, egyik oldalon sem. Akármelyik csapatról jön valami komoly infó, akkor szépen megnézem a magyar oldalukon, aztán a hivatalos oldalon is, hogy ne kezdjek már bele egy értelmetlen vitába úgy, hogy fogalmam sincs az igazságról. Meg ez a Tata nekiment a bírónak dolog. Belinkeltem odaát a videót, erre egy válasz érkezett: "én meg sem nézem". Az emberek leginkább magukból csinálnak hülyét (itt is-ott is), de aztán ezt követi 5 oldal értelmetlen mocskolódás, mert a sok birka meg megy egy vélemény után, úgy, hogy nem is látta, nem is olvasta az adott szitut.
legalabb kaptatok egy csontot amin tudtok lovagolni megint 3 hétig. nálatok uis ez a divat.ferninho írta:...
Az előttem szóló Chinot idézném.ferninho írta:nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.
Van ok-okozati összefüggés. Ez most nem arról szól, hogy "de ő ütött először", azonban én is olvasgattam a fórumot és minimum 15 olyan hozzászólást be tudnék idézni, ami azért a józan ész határát súrolja. Tényleg olyan kommentek vannak amikben a paranoia és a gyűlölet olyan szinten vegyül, hogy kérdés hogy madrid szurkoló-e az illető vagy antibarcás. Nem azt mondom hogy a barcások különbek, erről szó sincs, nem lehet ennyi embert egy kalap alá venni. Nem támadásnak szántam csak azt próbálom érzékeltetni, hogy ha ez szerinted túlzás, akkor ami odaát megy az mi?ferninho írta:nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.
de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
de most komolyan...
Attól mert számunkra ismeretlen a fickó, még nem feltétlenül az Roselléknek. Lehozta a Sport az MD és a Marca is, hogy korábban voltak ajánlatai a Real Madridtól (ha Ancelotti úgy döntött volna, hogy marad a PSG-ben, ő lett volna a fő alternatíva) a Malagától a Real Sociedad-tól és a Santostól is.ferninho írta:de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
Nem hiszem, hogy olyan nagy befolyása lett volna a Messi családnak ebben az ügyben. Azt tudom elképzelni - amit Tata is mondott - hogy kikérték Zubiék Messiék véleményét. Hogy milyen személyiségű, mennyire tud higgadt maradni döntő szituációkban stb. Ezzel nincs is baj, egyszerű információgyűjtés.ferninho írta:én személy szerint nem tudom nem elképzelni, hogy nem a Messi "família" van a háttérben...
vagy ahogy itt le lett fordítva"I don't know the details of how they chose me. But I have no doubts that Lionel and [his father] Jorge have influenced and gave their opinion to the club. How much they did I don't really know but I just want to thank them.
nekem valahogy nem tűnik reálisnak, hogy új edző után kutatva épp Gerardo Martino-t találják meg, akiről itt kb senki sem hallott és elég sokan vannak ezzel így..."Abban biztos vagyok, hogy Leo és Jorge (Messi édesapja) beszéltek a klubbal, tőlük kértek véleményt rólam, és ez a javamra szólt. De az egész argentin futballnak hálás vagyok, érzem az emberek szeretetét és támogatását, örömét, hogy így alakultak a dolgok. "
Kérem máskor előre jelezni.bence-barca írta:Elnézést a félreértésért. Reméltem, hogy senki nem fog eme csapdába esni.Lionel85 írta:Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.
Utólag akkor, aki nem venné le elsőre, lenti hsz-em erősen irónia szagú!
No paraLionel85 írta:Még viccnek is rossz volt olvasni, de sajnos az a tapasztalat, hogy ma a 21. században sok farokságnak bedőlünk. Dől a szenny mindenhonnan és nehéz kiszűrni a hiteles információkat. Ha Bence-Barca nem is, de sokan mások belebuknak ebbe. Én is most.Castiel írta:Pedig ebből dől az iróniaLionel85 írta:...Nem értem ezt hogy nem vetted észre...
Ahogy mondod, a legfrissebb hír pedig az (a Marca és az AS is lehozta), hogy Martino és az edzői stáb csak "Messi mondja meg, mi hogyan lesz" feliratú pólóban látogathatja a tréningeket.bence-barca írta:Pedig így van !!!
Több madridos fórumról is megerősítették a hírt, miszerint csak és kizárólag Messi kérésére jött Martino, mivel Messi közölte a vezetőséggel, h a hegemóniáját növelni kéne és ezt egy argentin edzővel a legkönnyebb megtenni. Majd ezek után megmondta szemtől szembe Rosellnek, h a következő elnökválasztáson ő is indul és kipenderíti az összes játékost, akit nem bír (lásd Villa) és helyette további argentin erősítések fognak érkezni a csapathoz, akik már kiskorukban megtanultak csak Messire játszani.
Fogadjuk el a tényt, Messi=törpIsten, aki hátulról mozgatja a szálakat Barca-ban és csak az ő engedélyével csinálhatnak akármit is a vezetők.
(Állítólag Luis Enriquet is ő szavazta le...)