visca el barca írta:Oszt' most nem mindegy h spanyol vagy argentín a kapusedző? Bob, néha kicsit túlzásba viszed ezt a konzervatív szemléletet meg ragaszkodást
Tavaly a két szemeddel láthattad, hogy a családias, baráti légkörből lett egy olyan brutálisan motiválatlan társaság h tényleg rossz volt meccset nézni.
Én meg kifejezetten örülök h hozza a segítőit, dolgozzan csak azzal akivel évek óta együtt van.
Ezzel nem értek egyet, továbbra is beállítod, beállítjátok, hogy mintha valami borzasztó gyenge lett volna a szezon.Ez meg nem igaz.Az meg hogy mindegy-e hogy milyen a kapusedző, te se gondolhatod komolyan, főleg egy ilyen klubnál, ahol elég fontos szerepe van a katalán öntudatnak.
Lejjebb leírták a kérdés hogy áll az egész dologhoz hozzá, vagy ő csinálja a saját dolgát, vagy illeszkedik az ittenihez.Az hogy hozz pár embert értem én is a logikát, meg nem ezzel van a baj, mint írtam a döntést nem értem, mert következett ebből ez, hogy hoz új embert, mint írtam lehet hoz új játékost is, mert ez is teljesen érthető lenne, de a kérdés nekünk erre van valóban szükségünk?
Ugyanarról "vitatkozunk", mint adott esetben Neymarral kapcsolatban, nála is nem az a kérdés, hogy egyénileg mit tud, hanem beépíthető-e, szükség kell-e rá?Ugyanez az új edzőnél, nem a szakmai tudása megkérdőjelezhető, hanem hogy amit képvisel arra szükségünk van-e vagy sem.Véleményem szerint nem.
Ti is hányszor leírjátok, hogy mondjuk Lewandowski nem illik ide, ami igaz is, ugyanez a gondolatmenetem nekem is.Van egy kialakult játékrendszer, felépített csapat, felépített utánpótlás bázis, én nem azt mondom úristen összeomlik minden, de ezeknek a döntéseknek racionális magyarázata nincs.Lehet jönni, hogy ez kell meg az kell, meg hú de változás kell, mire fel?Igen voltak gyengébb meccsek, a csapatjáték nem úgy működött, ahogy az ki volt találva, pont ezért kellett volna olyan aki ezt ismeri, s még többet gyakoroltatja, legideálisabb nyilván Tito lett volna, de őt sajnos tudjuk.
Szkeptikus vagyok, de a bizalom meg van, ahogy Neymar felé is.
Mondok egy példát, lehet vele vitatkozni, hogy jó vagy sem.
A gondolatmenete jó.

Nem kell messzire menni ott a RM esete, volt egy felépített rendszerük, voltak saját nevelésű vagy legalább spanyol játékosaik, volt egy kiváló edzőjük VDB személyében, igen meg Perez megvett hiányzó elemeket, de évekig tökéletesen működő rendszer volt, aztán elkezdtek belebabrálni, s 10 éve keresi magát a RM, volt már ott egy tucat edző, s pl ott van Mourinho is, nem a szakmai tudásával volt a gond, s mondjuk azért ő feljebb is hozta őket, hanem hogy ezek más klubok mint egy Chelsea akár.Vannak szabályok, rendek, elvárások, tradícióknak megfelelni, nálunk katalánnak lenni stb.
Félre értés ne essék, én most nem világvégéről beszélek, de Rossell nyári döntéseinek alap értelmezésben normális magyarázata nincs.Lehet nagyot szakít, nyilván én is ezért szurkolok, meg a csapat sikerességért.