[az a baj, hogy a gondjainkat a játékrendszer nem oldja meg.pontosabban: nem az okozza és egy változtatással nem is oldaná meg. a ránk veszélyes európai top fociban olyan elemek jelentek meg, amelyekre ha nem tudunk válaszolni nem is leszünk eredményesek:a teljesség igénye nélkül:az állomány fizikai ereje és labdabiztonsága együtt biztosított!(athletikus termet, futógyorsaság, állóképesség) a kellő mennyiségű labdabirtoklás a gyorsELŐRE!!!mozgással van kombinálva,a hagyományos foci játékelemek sokkal hatékonyabb kihasználása(fej játék, pontrúgások érvényesítése és kivédése, az extra klasszisok hatékony kiszolgálása ezáltal a hatékony gólratörés előtérbehelyezése, átlövések, egyáltalán a kapuralövések fontossága és végrehajtása).ha így nézem Fabregast sajnos alig marad valami.... átlagos futógyorsaság, gyenge állóképesség de kiváló labdakezelés, gyenge hatékonyság(gólerő) labilis formatartás, de egy kiöregedő Xavi helyére kétségtelenül ő a leg alkalmasabb jelenleg (Thiagó híján) ami az eladását illeti nos azt a megszerzése körülményei teszik elsősorban lehetetlenné ha nem akarunk közröhely tárgyává válni (ismét)[/quote]
pep71 írta:
Te vagy a közröhely, olyan hülyeségeket írsz, hogy az nem hétköznapi..

Fabregas nem gólerős??? Akkor a mi csapatunkban csak Messi az, mivel ő rúgott csak több gólt és csak Iniesta adott több gólpasszt..az állóképességről meg csak annyit, hogy az nem rajta múlik, hanem az erőnléti edzőn, mivel ő már megállta a helyét a PL-ben és senki nem panaszkodott az állóképességére, de ha szerinted a spanyol ligában gyorsabban és többet futnak egy meccsen akkor oké.[/quote]
válaszom:eltekintve a direkt jelzőidtől ami téged minősít:igen nálunk(hál'istennek) Messi a gólerős(all time:326/85) ha azt bizonygatod, hogy min múlik az állóképessége-kvázi elismerted, hogy igazam van - csak nem rajta múlik....,de a lényeg: számos elemző egyetért abban, hogy Fabregas a kezdeti biztató teljesítményét egy hektikus hullámzó forma követte a tavalyi szezonban én csak néhány -általam vélt - gyengeséget soroltam fel amiben fejlődnie kellene.(nem érintve de egyetértve, hogy sajna nincs egyedül e téren)az eladásával kapcsolatban arra utaltam, hogy elég nagy csindadratta övezte a megszerzését nem kevés pénzért, tehát most eladni minden mástól függetlenül is elég nagy blama lenne.