Bielsa bolond...Aláírom hatalmas koponya a fazon...De mint előttem írták ő centerrel játszik,vérbeli centerral amink jelenleg kb nincs...Messit kitolná jobbra Neymarnak meg levágatná a haját kopaszra és elküldné fagyit árulni,mondván van már egy gyerek aki parádézik menjél tedd magad hasznossá máshol...

Kicsit túlzás,de kb ilyen a fazon...Egy meglévő egységes kerethez rohadul nem iiilik...Szétbombázná a Barcát az tuti...
A tiki-taka elavulthoz továbbiakban csak annyit,hogy hogy ha úgy játszanánk a tika takat mint a madrid elleni 5-0nál,akkor teljesen édes mind1 mit játszik az ellenfél...Nyugodtan tessék visszanézni...Ha vki szerint ez már a mai világban nem működne,meg elavult meg tököm tudja mi,azt most itt inkább nem jellemezném...A baj ott van,hogy rohadul nem ezene a szinten játszuk jelenleg...Tököm-lökömködünk lassan játszuk,nem törünk kapura sorolhatnám...Ezen kell változtatni...Ennyi...
Persze ezt könnyű mondani...De alapvetően azzal hogy érkezett Neymar már sok minden fog változni...Mert nem töketlen Villa vagy Pedro fog ott futkosni hanem végre vki aki kapura tör,aki veszélyes...
A védelemmel a nagy probléma ott volt,hogy középpályán eladtuk a labdákat és rosszul szűrtünk...Mert fizikálisan és mentálisan nem megfelelően felkészített játékosok sokszor félsérülten játszottak ott...Ez az egész probléma meg az edző távollétére vezethető vissza...Vehetünk itt 9 védőt ugyan úgy csak kamillázni fognak ha a középpályánkon átfutnak az ellenfelek...De ez egy új edzővel,agy kis plusz motiváltsággal orvosolható,és igen szerencsével,mertha mindenki rendre húzza a lábát akkor benyaljuk akárki is lesz edző meg akárkit is igazolunk...Hátul meg majd ha nem 40féle képen áll fel a védelem,hanem lesz egy összeszokott megszokott alakzat lesz stabilitás is...És egy minőségi center bekk igazolással bőven megvagyunk...Bartra amúgy jól mozog,nem kell lesajnálni,ő lehet a jövő...
Azért ez egy extrém szezon volt,edző nélkül rengeteg sérüléssel...Rohadtul nem mérvadó,sokkal több van a csapatba mint az év 2.felében mutattak...A problémáink egy része magától meg fog oldódni pusztán azzal hogy nem lesznek sérültek a középpályásaink,ezáltal nem adunk el majd annyi labdát,és már egyből más...Plusz Neymar valszeg segít a passzív támadójátékunkon is...Szal a gondok jelentős része kb már megoldva...Nem tudom mit kell itt rovázni...
Hogy ki legyen az edző...Klubbon kívülit én továbbra sem támogatnám...Ha nem is azonnal de pár éven belül tuti szétcseszné a felépített utánpótlás rendszerünket,taktikánkat...No annyit nem ér...De ha külső akkor már ne egy egomán állat mint Bielsa,vagy Klopp...Vki aki a saját feléből kilát és nem csak azt nézi hogy ő mit tud ott virítani hanem azt is hosszútávon mi tesz jót a klubbnak...
És nem kell ide egy mágus...Egy aránylag jó taktikus,aki kicsit csiszolgatja a taktikánkat...És néha rotál is...Ennyi...Nincs többre szükségünk,a keret magáért beszél...Egyetlen változtatás amit eszközölnék,hogy én elküldném még VV-t,én nem tudom megemészteni ezt az elmegyek,mert nem bírom a nyomást,jajjj de majd jövőre...Ezek után képzelem milyen formában fog védeni...Igen nemsokára szezon kockázatos váltani,de lehet beljebb lennénk...
Akik meg a jelentős változást sürgeti,kérdezném én hogy mégis hogy képzelik el?Semmi rossz szándék,csak tényleg érdekel,annyiszor olvasom itt ezt...Kérdezem hogy szerintük miben és hogyan kellene jelentős változást eszközölni?
Mert adom hogy rotálni kellene jobban,feljebb tolni a tavalyihoz képest újra a védekezést és hamar letámadni...Vagy ne futkározzon fel mindkét szélső...Ezeken változtatni kéne,sztem fogunk is...De ezek apró áthangolások,nem jelentős változások...
De ezeken kívül ki milyen,ténylegesen jelentős változásra gondol...?