Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
enenlali írta:Hi Valaki nem tudna nekem küldeni! Kézilabda videókat esetleg teljel meccseket fontos lenne Ha valaki tud keressen fel msn-en Küldök érte bármit cserébe! msn-cimem: enenlali@hotmail.com vagy nekem megfelelnek linkek is ahonnan le tudom tölteni őket fontos lenne!
Van egy program a neve: Ulead Video Studio 8. én ezzel szoktam csinálni mindent. It beteszed a filmet és a program külön tekinti a hang-ot és a kép-et. Ott csak annyi a dolgod hogy a betett videóból kivedd a képet és ott át tod alakítani a hangot mp3-ba és kész. csak nem tom belinkelni a progit mert 2 cd-sSilvanus írta:Srácok!
Ha van egy DVD lemezem (zene - koncert), amit adott esetben szeretnék hallgatni az én kis discman-emben, mondjuk mp3 formátumban.. hogy a fenébe tudom azt leszedni a DVD-ről??? Milyen lehetőségeim vannak, milyen program kell hozzá??? Őrült jó kis koncertjeim vannak, amit hallgatnék a buszon, metrón, villamoson, de nem tudom, olyan idegesítő...![]()
Aki ért az ilyesmihez, kérem segítsen, köszi!!!
C.Fary21 írta:Szevasztok! A nagyon nagy problémám az hogy nem tudok Barcelona mezt venni Magyarországon! Tudom hogy ez nem az a téma de ha valaki tud akkor segitsen. Sok Nike boltban megnéztem és Arsenal, MU, Juventus, Fradi mez az van ,de BArcelona az nincs! A sportmania.hu-n és a lionsport.hu-n sincs. Ha valaki tud megoldást akkor azt szivesen várom a fary21@freemail.hu emilcimre. Köszi
http://arsenal.uw.hu/Rajminho írta:Nem tudtok egy arsenalos magyar weboldaltkb olyan mint ez, mert van egy arsenal fan haverom és gondoltam meglepem vele
![]()
itt a tánc: http://batiz.fw.hu/2.wmvRajminho írta:Kérhetek még egy segítséget![]()
![]()
Ha vki be bírná rakni Gyurcsány táncáta parlamentben azt nagyon megköszönném
![]()
Ezt csak feltelepíted oda, ahova a NoD32-őt is tetted, és utánna nyomacc egy restartot, és nem 30-napod van hanem enyhén szólva több leszjelwaz írta:Én még csak most töltöttem le ezt a NOD32-t, de ezt a cracket nem tom használni! Lementem és mikor meg akarom nyitni nem tudja! Hogy csináljam?retek írta:Nah gyerekek, itt van a NOD32-Crack! Tőcccsétek, Telepíccsétek, és legyen jó! Szórakozattok jó!!!
www.xwing.atw.hu/NOD32-FiX-v1.3.exe
Egészségetekre!!!
ezeket inkább ide
Én még csak most töltöttem le ezt a NOD32-t, de ezt a cracket nem tom használni! Lementem és mikor meg akarom nyitni nem tudja! Hogy csináljam?retek írta:Nah gyerekek, itt van a NOD32-Crack! Tőcccsétek, Telepíccsétek, és legyen jó! Szórakozattok jó!!!
www.xwing.atw.hu/NOD32-FiX-v1.3.exe
Egészségetekre!!!