2013.07.18. 21:30:05
én egyelőre még pozitívnak látom a helyzetet.
neymarban nagyon bízom, a mai csodagyerekek közül kiben, ha benne nem.
az ára sok volt, sportszakmailag főleg, de tudjuk, hogy a marketing dobta meg az árat.
a középhátvéd téma még kérdéses, az biztos, hogy oda hozni fognak valakit.
én egy agger kaliberű, az elit mögött a másodvonalat képviselő játékosnak is örülnék.
puyol sérülései és kora miatt óriási kérdőjel, bartra bíztató, de nem egy varane, és nem is tűnik úgy, hogy klasszis védő lesz, szimplán egy jó védő.
marad pique,mascherano + a vészmegoldások, ez így kevés.
viszont tartom, hogy jöhet ide thiago silva vagy hummels is, ha a csapatszintű védekezés nem javul fel, ugyanúgy kapkodni fogja a fejét bármelyikük, mikor 3 villámgyors támadó vezeti rájuk a kontrát.
ha viszont csapatszinten csak egy kicsit is sikerül megközelíteni azt, ami korábban jellemző volt, akkor egy ilyen, már korábban említett másodvonalas védő is bőven erősítés.
a távozóknál csak az árakkal nem vagyok elégedett.
thiago keveselte a játékperceket, és okos szerződést kötöttek a klubbal, így áron alul (vagyis inkább reális áron, mondjuk úgy, hogy a mai piachoz képest olcsón) lécelt, ha váltani szeretett volna a játékpercek miatt, és apuci is feszt brummogott, akkor bármennyire is szeretem, jobb ha megy.
nála az ár bántó, egy 30 körüli összeg azért jobban esett volna, ha már mindenképp a váltás mellett döntött.
villa úgyszintén, neymar érkezésével nagyjából feleslegessé vált, az ára pedig annak tükrében, hogy emelkedett volna a fizetése, és 32 évesen, súlyos sérülés után lassan kiégő játékos benyomását keltette, bár még mindig kevés, érthetőbb.
ilyen korban sokszor már ingyen lécelnek a játékosok, még a nagyobb nevek közül is előfordul.
az abi téma egyértelmű, ha valakit érdekel róla a véleményem, ha visszakeres a fórumban, vagy odaát azt hiszem, a real vs barca topicban, megtalálja.
deulofeu, rafinha, és jds(?) kölcsönadása pedig jónak tűnik.
összességében ha jön még egy védő, és lesz egy ilyen keretünk, hogy :
vv,pinto,oier
adriano,alba,alves,montoya,pique,puyol,bartra,masch,új védő igazolás
song,busq,xavi,iniesta,fabregas,roberto
pedro,messi,neymar,tello,sanchez
akkor nem leszek elégedetlen.
annak viszont örülök, hogy le van sajnálva a barca.