nyilván azért él, mert a vezetők jobbnak látják Bartránál. ne egyszerűsítsük már le ennyire még mindig ezt a szitut, hogy minek ide még egy fiatal, amikor már van egy. tökmind1, hogy mennyi idős, ha képes klasszis teljesítményt nyújtani. Marquinhos-ban látják ezt úgy tűnik, mivel már jó ideje képben van, nem mellesleg sorban állnak érte rajtunk kívül. az is egy dolog, hogy mi pár tévés meccs alapján nagyon meg akarunk bízni Bartrában, de ha már századjára is kijelentik a vezetők, hogy KELL egy középhátvéd akkor is, ha nem TS az, akkor az valszeg azt jelenti, hogy a szakemberek úgy ítélik meg: Bartra egyelőre kevés egyedül betölteni az űrt. ennyi. attól még, hogy mi alig láttuk játszani a brazilt és ezért nekünk úgymond zsákbamacskának számít, a vezetők szemében nem feltétlen az, mivel jó ideje követik és minden aspektusból megvizsgálják.Lionel85 írta:Nem értem, hogy ez a Marquinhos téma miért él. Hiszen tehetséges, fiatal védőnk már van Bartra személyében. Mire beépítenék Marquinhost a nagycsapatba, addig Bartra is simán beépülhetne, ráadásul neki előnye van a brazillal szemben, hogy ismeri a barcelonai közeget, nem kéne nagy ráhangolódás a Barcelona játékára, hiszen ebben a közegben nevelkedett. Ha tényleg nem lesz Silva helyett igazolva senki, akkor Bartrtát kéne beépíteni, mert nagy remények vannak vele kapcsolatban. Inkább maradjon a saját nevelés, mint egy zsákbamacska.
árulkodó kép az is, amit barca99 berakott. én azt mondom, hogy hozzuk el és nem feltétlen azért, mert én annyi meccsét láttam, csak már nagyon unom, hogy ennyire óvatoskodunk. a bayern elhozta apróért Dantét egy kis csapatból, a zsákbamacska tanár volt ellenünk. anno TS is zsákbamacska volt, amikor brazilból elhozták, klasszis. tavaly Javi Martinezért sokalltuk a 40et, elvitte a München, szintén oktatott ellenünk és rég visszahozta az árát, senkit nem érdekel mennyibe került. SAF kikukázta Vidicet, szintén topvédő. Pique se úgy jött, mint egy klasszis, aztán mégis az lett, a hülyeségeivel együtt is. vagy mondhatnám Varane-t is és folytathatnám. jöjjön Marquinhos!