connor írta:
Így van. Ugyabolyan türelmetlen, mint Gai volt vagy G. Dos Santos. Nagyon nagyon remélem, hogy arra a sorsa is fog jutni mint az utóbbiak. Megérdemelné... hogy jövőre már pl. a Düsseldorf-ban vagy a Hull city-ben játsszon.

Sőt, vesszen minden marhája meg földje is, aztán kolduljon majd a Nou Camp előtt a megélhetésért, mert ott merte hagyni a Barcelonát..
Én vagyok az egyik legcsalódottabb hogy elmegy, Iniesta mellett a kedvencem volt a csapatból, és már nagyon vártam hogy együtt lássam a pályán Neymarral. De hát el kell fogadni, hogy nem minden labdarúgónak az álma az, hogy a Barcában padozza végig a szezonok fontosabb meccseit - kb még 4 éven keresztül.. Nem akkora culé mint Xavi vagy Iniesta volt, ez van, nem lehet minden saját nevelésnek gránátvörös-kék a szíve. Tudom hogy ez felháborító, és hihetetlenül hangzik, de így van. Más kérdés, hogy sanszos hogy a Münchenben sem lesz akkora ember mint ő szeretne, de hát az ő döntése. Aztán lehet Pep olyan szerepet szán neki, amiben úgy berobban hogy pár éven belül aranylabda esélyes lesz.. Majd az idő eldönti. Mindenesetre én drukkolok neki, amennyi München meccset meg is nézek ha tudok. Remélem még visszatér hozzánk, bár nem látok rá sok esélyt.
Viszont a +25 misiből akkor hozzuk el Párizsból a névrokonát - vagy David Luizt, én valamiért neki jobban örülnék -, nehogy ilyen félmegoldás legyen a vége.. Sergi Robertonak meg sok sikert, őszintén kétlem hogy megüti a szintet, de drukkolni fogok neki.
u.i.: Tudom hogy nem ez a topic, de nem akarok újat írni a Barca fiatalok topicba. Szóval szerintetek Dos Santos így maradni fog? Így több lehetőséget kapna nagy eséllyel, és ő inkább Xavi stílusú játékos mint Roberto.. Kíváncsi leszek amúgy a következő szezonra, imádkozzunk hogy Ini ne sérüljön le, mert akkor nagyot bukhatunk ha az idei Xavi-Fabregas duó fog középen játszani, egyikük se élete szezonját tolta le, amikor meg együtt játszottak végképp nem brillíroztak - már ha jól emlékszem.