Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén szólva egy hiteles oldal van: www.fcbarcelona.comsjd írta:Mondjuk ha végiggondolom, hogy az elmúlt 1 hónapban miket hoztak le, és abból mi volt igaz, nagyon távol áll a sport.es a hiteles oldaltól.Barcaman14 írta:Igaz, valamiért elkerülte a figyelmemet a sport.es az írásodban.JOseppe írta: Hogyha szerinted a katalán sport.es sem hiteles, akkor vajon mi lehet az, talán a hatharom és társai.![]()
![]()
![]()
Mondjuk ha végiggondolom, hogy az elmúlt 1 hónapban miket hoztak le, és abból mi volt igaz, nagyon távol áll a sport.es a hiteles oldaltól. Ha hiteles oldal lennének, akkor ter Stegen már Barca játékos lenne, Rooney Thiagoért és Villáért cserébe érkezett volna, valamint ironikus módon Thiago eligazol Manchesterbe, de egyben hosszabbít és marad. Ja meg ugye Valdes is aláír a Monacohoz stb. stb.Barcaman14 írta:Igaz, valamiért elkerülte a figyelmemet a sport.es az írásodban.JOseppe írta: Hogyha szerinted a katalán sport.es sem hiteles, akkor vajon mi lehet az, talán a hatharom és társai.![]()
![]()
![]()
Ezt a Realos nyilatkozatot esetleg elő tudnád keríteni? Én csak egy megszólalására emlékszek, az Eb arany után mondta, hogy most már végigjárta a ranglétrát, innen a válogatottba kerülésért küzd. Szerintem sosem nyilatkozta le még azt sem, hogy ő kint akar lenni az Eb-n, vagy hogy el akarna menni emiatt bárhová. Az u21-es kötelezettségek óta szabadságon van, nekem gyanús, hogy ilyenkor interjúkat adna.Sanama írta:Nekem bőven elég volt még amit egy hónapja nyilatkozott, hogy a Real Madridor sem zárja ki. Illetve hogy nem mondott egy normális indokot sem , csak hogy ott akar lenni a vb-n, blabla, ami a bayernből is esélytelen, legalábbis hogy játszon
Igaz, valamiért elkerülte a figyelmemet a sport.es az írásodban.JOseppe írta:Hogyha szerinted a katalán sport.es sem hiteles, akkor vajon mi lehet az, talán a hatharom és társai.Barcaman14 írta:
Valószínűleg egy rendkívül hiteles honlapon láthattad ezt.![]()
![]()
![]()
A baj az hogy ez így sem jó... S.R. nem is az a poszt... csak mert van más tehetség az akadémián, vagy a b csapatban, nem kéne átnevelni más szerepkörre...Barcaman14 írta:Valószínűleg egy rendkívül hiteles honlapon láthattad ezt.JOseppe írta:Most olvastam a sport.esen, hogyha Thiago nem tudna megegyezni a klubbal és távozna, akkor majd a marseilleban játszó Valbuenával szeretnék pótolni Villanováék.![]()
Ha Thiago távozik én senkit nem hoznék a helyére. Sergi Robertonak megadnám az esélyt a bizonyításra minimum erre az 1 évre. Idén még azért Xavi meghatározó lesz továbbra is a középpályán, tanulóévnek pedig tökéletes lenne Sergi Robertonak. Aztán ha nem válik be, következő nyáron majd gondolkodhatunk Xavi pótlásán szerintem.
Kb, 2 hete olvastam egy 2011-es Thiago nyilatkozatot:"Hazudnék ha azt mondanám, h kizárólag a Barcával akarok a csúcsra jutni. Nagy játékos akarok lenni..." Az még lehet is akár, de az nem lehet Xavi utódja, Barcelona ikon, aki nem elkötelezett a klub iránt. Én ezt a srácot láttam már jól és kevésbé jól is játszani, de megfeszülni a mezért még nem nagyon. Nem vagyok biztos benne, h a kevésbé ajnározott, számomra sokkal alázatosabbnak tűnő S. Robertoval nem járunk majd jobban.Sanama írta:Nekem bőven elég volt még amit egy hónapja nyilatkozott, hogy a Real Madridor sem zárja ki. Illetve hogy nem mondott egy normális indokot sem , csak hogy ott akar lenni a vb-n, blabla, ami a bayernből is esélytelen, legalábbis hogy játszonbarca99 írta:Azért érdekes, hogy Thiago még véletlenül sem mondott/csinált semmit, ami unalmas, az a végeláthatatlan pletykaáradat, amit a média zúdít ránk, mert abból ők sem élnek meg, hogy három napig úgy jön ki az újság, hogy bocs, nincs semmi érdekes.Én legalábbis ebből a kishercegezésből úgy érzem, mintha ő lenne a hibás, vagy ő csinálna valamit, közben az egészből semmit nem tudunk, legfeljebb hiszünk az újságíróknak, akiket meg nem azért fizetnek, mert a színtiszta igazat írják. Persze nyilván nem zörög a haraszt, ha, és egyrészt kár egy tehetségért, másrészt kár, hogy ő jobb esetben is alig lesz húsz millió fölött, amikor egy Illaramendi közel a duplája, de nem hiszem, hogy nekünk feltétlenül ellenséget, negatív szereplőt kellene belőle csinálni, csak mert az ő álmai nem egyeznek a miénkkel.
Közben Marquinhos ügynöke a Sky szerint Spanyolországban van, persze lehet másik ügyfele miatt is.
Hogyha szerinted a katalán sport.es sem hiteles, akkor vajon mi lehet az, talán a hatharom és társai.Barcaman14 írta:
Valószínűleg egy rendkívül hiteles honlapon láthattad ezt.![]()
Valószínűleg egy rendkívül hiteles honlapon láthattad ezt.JOseppe írta:Most olvastam a sport.esen, hogyha Thiago nem tudna megegyezni a klubbal és távozna, akkor majd a marseilleban játszó Valbuenával szeretnék pótolni Villanováék.
Nekem bőven elég volt még amit egy hónapja nyilatkozott, hogy a Real Madridor sem zárja ki. Illetve hogy nem mondott egy normális indokot sem , csak hogy ott akar lenni a vb-n, blabla, ami a bayernből is esélytelen, legalábbis hogy játszonbarca99 írta:Azért érdekes, hogy Thiago még véletlenül sem mondott/csinált semmit, ami unalmas, az a végeláthatatlan pletykaáradat, amit a média zúdít ránk, mert abból ők sem élnek meg, hogy három napig úgy jön ki az újság, hogy bocs, nincs semmi érdekes.Én legalábbis ebből a kishercegezésből úgy érzem, mintha ő lenne a hibás, vagy ő csinálna valamit, közben az egészből semmit nem tudunk, legfeljebb hiszünk az újságíróknak, akiket meg nem azért fizetnek, mert a színtiszta igazat írják. Persze nyilván nem zörög a haraszt, ha, és egyrészt kár egy tehetségért, másrészt kár, hogy ő jobb esetben is alig lesz húsz millió fölött, amikor egy Illaramendi közel a duplája, de nem hiszem, hogy nekünk feltétlenül ellenséget, negatív szereplőt kellene belőle csinálni, csak mert az ő álmai nem egyeznek a miénkkel.
Közben Marquinhos ügynöke a Sky szerint Spanyolországban van, persze lehet másik ügyfele miatt is.
Csak lépjen már le ahova akar, mert már nagyon unalmas,hogy több, mint 1 hónapja minden nap a drága kis herceg a téma, hogy éppen miért és hova és mennyiért akar elhúzni.gergo9 írta:Szerintem Pep letisztázta vele milyen szerepet szán neki én meg azt nem hiszem hogy csereként számítana rá maximum az elején tudom ezt elképzelni. Főleg hogy a kevés perc miatt lép le innen....
le is nyilatkozták, hogy ribéry messi szerepet fog kapni... nem véletlenül nem igazoltak egy csatárt sem, sőt sztem lew4ndowsk1 sem fog oda menni.bali 15 írta:Simán el tudom azt képzelni és is, hogy Pep, majd a bajoroknál is kipróbálja azt a felturbózott falskilencest amit itt nálunk alkalmazott Messivel, csak majd Ribery lesz az akivel alkalmazni szeretné.
Simán elképzelhető. És, hogy ha ötvözzük azt a német foci dinamizmusával....
Durva világ lesz ott...
Ez annyiban egyszerűsíti a dolgot, hogy Thiago a hasonló szerepkörben fog játszani, mint nálunk. Szélre és vkp posztra biztos nem fog kerülni. Kezdőként szerintem ott Ribery, Robben és Martinez fognak játszani. A középső kp-án viszont ott lesz Kroos, Müller, Götze és Schweinsteiger. Azaz 4 ember. Közülük 3 Bayern-nevelés, a 4. játékos meg most ment oda elég nagy pénzért. Tulajdonképpen ugyanaz a helyzet, mint amint lentebb vázoltam. Sok a buktató. Nem tudom azt mondani, hogy szurkolok Thiago-nak.visca el barca írta:
eszem futtatásod eddig a mondatig helyes, ugyanis a jatekosok tegnapi nyilatkozataibol kiderül (nso-n elolvashatod) h 4-1-4-1-et fog játszatni.
eszem futtatásod eddig a mondatig helyes, ugyanis a jatekosok tegnapi nyilatkozataibol kiderül (nso-n elolvashatod) h 4-1-4-1-et fog játszatni.connor írta: Ha Pep 3-4-3-as felállást képzel el a bajoroknál abba beleférhet Thiago is.