Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Nem mindegy, hogy kinek fizetsz sokat: egy kezdőbe szánt játékosnak, vagy a szezon nagy részét a padon töltő játékosnak, ugyebár. Padon elférnek fiatalok, harmad/negyed fizetésért, és hasonló (vagy jobb) teljesítménnyel.Barcaman1993 írta:Itt van helyette Neymar, akinek ha jól emlékszem 1 millióval magasabb a fizuja, mint Villanak.Mikaos írta:Továbbá a drága fizetését sem kell így állni egy padon ülő játékosnak.
...Az agyam eldobom mentem.Hulladék egy banda az egész.
Itt van helyette Neymar, akinek ha jól emlékszem 1 millióval magasabb a fizuja, mint Villanak. Ezt meg ne dumálja már meg senki, hogy a magas fizetése miatt jobb, ha megy. Henryt és Marquezt elengedtük ingyen, holott Henryért ugyanennyi pénzt nyugodtan kaphattunk volna, Marquez meg rögtön utána a VB egyik legjobb játékosa volt. Akkor is ugyanolyan balek vezetőségünk volt, mint most. És mi volt az indok? Magas volt Henry fizetése... Az agyam eldobom mentem.Hulladék egy banda az egész.Mikaos írta:Üdv a való világban!
5.1 millió - 31,5 éves csatár!, utóbbi években kevés jó teljesítmény, továbbá súlyos sérülésen van túl.
Ez a reális ártartománynak az alsó határa (a felső valahol 10-12 lenne, de azt is csak egy dúsgazdag, "olajos" klubtól várnám el).
Szóval nehogy már őrjöngés legyen amiatt a 2-3 millió euró miatt, amit esetleg pluszban kaphattunk volna érte...(ha valaki egyáltalán tényleg kifizette volna, mert nem volt konkrét ajánlat tudtommal)
Továbbá a drága fizetését sem kell így állni egy padon ülő játékosnak.
A nagy lószerszámot. Az 5.1 milliót kapjuk meg úgy, h 2.1 most, 2 jövőre, és 1, ha hosszabbít velük 2016-ig, le van írva a honlapot tisztán és világosan.salas9 írta:Gyorsan hozzáteszem az átigazoláshoz, hogy 3 évre ír alá Villa és amennyiben a következő szezon végén is marad Madridban, úgy 2.1 milliót kapunk még, újabb egy év után 2 milliót, míg a harmadik év után 1 milliót kapunk még. Ergó, ha kitölti a szerződését akkor kapunk összesen 10.2 milliót érte.
Szép is lenne, csak idáig a játékosok 90%-a ingyen, a szerződése lejártával ment el pénzt keresni Katarba meg Kínába Raúltól Cannavaron át Drogbáig. Ne fűzzön senki nagy reményeket ahhoz, hogy majd egy 33-34 éves játékos átigazolási díjának feléből fog a Barca meggazdagodni. (Főleg nem tudom mit várhatunk annak fényében, h most is csak 5 millába került)Kenny írta:Ez egy jó üzlet LEHET,ha 1-2 év múlva kimegy az Emírségekbe 3-4x pénzért.kamcore írta:![]()
![]()
Átigazolási politka
![]()
![]()
![]()
Azon csodálkozom, hogy nem mi fizettünk nekik, ez nevetséges. 5,1 millió euró, te jó ég...
Ebből már lassan posztot lehetne írni a modorosra...fcjoc írta:Nevetségesek vagytokNem is értelek titeket. Azon idegeskedtek hogy mennyiért adunk es veszünk játékosokat. Addig ameddig nem a mi pénzünket költik, miert is izgat titeket a klub költségvetése
Még jo hogy csődbe nem megy a csapat, nemde ?!
![]()
fcjoc írta: Nevetségesek vagytok Nem is értelek titeket. Azon idegeskedtek hogy mennyiért adunk es veszünk játékosokat. Addig ameddig nem a mi pénzünket költik, miert is izgat titeket a klub költségvetése Még jo hogy csődbe nem megy a csapat, nemde ?!

Nem vagy vele egyedül... Összegezném a nyarat:Gareth Tello írta:Persze amikor a Spurs 9 milliót ajánlott érte, az nem volt elég... Komolyan mondom, nem értem ezt.

ingyen is adhattuk volna....akkor kérdem én Affelayt mennyiért fogjuk elengedni ?Gareth Tello írta:Persze amikor a Spurs 9 milliót ajánlott érte, az nem volt elég...salas9 írta:David Villa az Atletico Madridba igazol. A csatárért 5.1 millió eurót fizet a fővárosi csapat és a következő eladásból 50%-ot a Barcelona fog megkapni. Nevetséges mit művelünk...
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... -de-madrid
Komolyan mondom, nem értem ezt. Arra számítunk, hogy jövő nyáron megveszi Villát a Monaco 40 millióért, aztán abból 20 a miénk lesz?
Persze amikor a Spurs 9 milliót ajánlott érte, az nem volt elég...salas9 írta:David Villa az Atletico Madridba igazol. A csatárért 5.1 millió eurót fizet a fővárosi csapat és a következő eladásból 50%-ot a Barcelona fog megkapni. Nevetséges mit művelünk...
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... -de-madrid

Nagyon egyet értek,tavaly óta mondom ezt,mikor kiderült,hogy nem akarunk edzőt ültetni a padra. Mert mi vagyunk a barca,majd házon belül megoldunk mindent. Fárasztó már ez a képmutatás a klubtól.visca el barca írta:
tehetségesebbnek van kb 30 alternativa, ideillőbnek meg azt mondom, ha van egy edző aki 15-20 éve a szakmában van, tud annyira alkalmazkodni, hogy ne kelljen a 4-3-3-on változtatni.
meglátjátok a mes que un clubba fogunk belehalni.
most komolyan kezdjek bele a nevek sorolásába akik jobb edző mint tito? abc sorrendbe jó lesz?... vagy elég lesz ha csak az olaszokat kezdem el sorolni?Castiel írta: Elárulnál amúgy 1-2 nevet? kikre gondoltál?

20, 5, 15. Simán. Bár ebből én szívem szerint csak Pedro-t küldeném vissza a Kanári szigetekre. Alexis meg ha nem dobálná magát, be is lophatná magát a szívembe. Villa meg szintén nem volt akkora flop szerintem, kár hogy csak epizód szereplő volt...shutterisland írta:a tavalyi villa,pedro,sanchez triót hogyan áraznád be ?a tavalyi rooney 5 ft-ot nem ér.

offCastiel írta:visca el barca írta:...meglátjátok a mes que un clubba fogunk belehalni
Egyébként már nem hog fogunk, de jól benne vagyunk a folyamatban...
Elárulnál amúgy 1-2 nevet? kikre gondoltál?
visca el barca írta:...meglátjátok a mes que un clubba fogunk belehalni

tehetségesebbnek van kb 30 alternativa, ideillőbnek meg azt mondom, ha van egy edző aki 15-20 éve a szakmában van, tud annyira alkalmazkodni, hogy ne kelljen a 4-3-3-on változtatni.Castiel írta:Nyílván F.Tito V. nem egy Pep, de nem tudom kit tartanátok nála tehetségesebbnek, ideillőbbnek...