Remélem elkésett nálad a dátum és április 1-i témának írtad, mert (ne is haragudj meg) de komolytalan amit írsz. Már eleve az komolytalan, hogy madridi fórumot írsz forrásnak, akik általában szeretik gerjeszteni a feszkót. Meg mi az hogy Messi mondja meg ki legyen az edző? Ha Lucho lett volna, akkor durciból nem áll ki többet focizni Barça-színekben??? Haggyuk már... Megint megy a fekáliakeverés és a pletykakeltés, aminek a fele sem igaz. Ne higgyünk már el minden baromságot, főleg nem a madridiaknak!bence-barca írta:csababarca írta: Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.
Pedig így van !!!
Több madridos fórumról is megerősítették a hírt, miszerint csak és kizárólag Messi kérésére jött Martino, mivel Messi közölte a vezetőséggel, h a hegemóniáját növelni kéne és ezt egy argentin edzővel a legkönnyebb megtenni. Majd ezek után megmondta szemtől szembe Rosellnek, h a következő elnökválasztáson ő is indul és kipenderíti az összes játékost, akit nem bír (lásd Villa) és helyette további argentin erősítések fognak érkezni a csapathoz, akik már kiskorukban megtanultak csak Messire játszani.
Fogadjuk el a tényt, Messi=törpIsten, aki hátulról mozgatja a szálakat Barca-ban és csak az ő engedélyével csinálhatnak akármit is a vezetők.
(Állítólag Luis Enriquet is ő szavazta le...)
Leo Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça

-
- Llegenda del Barça
Boixos írta: egy ilyen gyereket nem zavarnak el rögtön a sarokba, ha mond valamiről valamit.
Ez egy dolog és ezt senki nem vitatja, de azért ahogy már be van állítva a madridistáknál az szánalmas.
-
- Llegenda del Barça
lehet jóarcúskodni messin, de egy olyan gyerekről beszélgetünk, aki kettőszázötvenmillió eurót ér a Klubnak. ez most ennyi forint: 73,969,317,932.26
minden összeesküvés elmélettől mentesen és leszarva a madridszurkolók "jóindulatú" elképzeléseit is el tudom képzelni, h egy ilyen gyereket nem zavarnak el rögtön a sarokba, ha mond valamiről valamit.
minden összeesküvés elmélettől mentesen és leszarva a madridszurkolók "jóindulatú" elképzeléseit is el tudom képzelni, h egy ilyen gyereket nem zavarnak el rögtön a sarokba, ha mond valamiről valamit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
...és akkor nyilván Mou meg Ronaldo kérésére érkezett, hiszen portugál...később azonban megromlott a viszonyuk (emlékezzünk csak a "miért szomorú Ronaldo?" című szappanoperára)és szezon végén ezért távozott...bence-barca írta:csababarca írta: Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.
Pedig így van !!!
Több madridos fórumról is megerősítették a hírt, miszerint csak és kizárólag Messi kérésére jött Martino, mivel Messi közölte a vezetőséggel, h a hegemóniáját növelni kéne és ezt egy argentin edzővel a legkönnyebb megtenni. Majd ezek után megmondta szemtől szembe Rosellnek, h a következő elnökválasztáson ő is indul és kipenderíti az összes játékost, akit nem bír (lásd Villa) és helyette további argentin erősítések fognak érkezni a csapathoz, akik már kiskorukban megtanultak csak Messire játszani.
Fogadjuk el a tényt, Messi=törpIsten, aki hátulról mozgatja a szálakat Barca-ban és csak az ő engedélyével csinálhatnak akármit is a vezetők.

- Capon
- Llegenda del Barça
Még csak azt sem kellett neki, egyszerűen megvárta a parkolóban ahogy azt szokta és LE már vette is a lapot...bence-barca írta:Állítólag Luis Enriquet is ő szavazta le...csababarca írta: Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.
Következő elnökválasztás előtt Rosellel is randizik a parkolóba, abba sem lesz sok köszönet (madridi játékosok mesélhetnének) és Messi lesz az egyedüli jelölt a Barca elnöki székére. Aztán jön csak a világuralom. Elősszőr UEFA aztán FIFA majd később 35 évesen USA elnök...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Kash
- Entrenador del Barça
Azthiszem az ilyenek miatt, Csababarca...csababarca írta:Csak a magyar real szurkoloókat zavarja a létezése, vagy az összes ennyire aberált?
Akármi történik a klubnál az Messi hibája,vagy ő dönti el. Egyszemélyben elnök,vezetőségi tanács,és edző is.
Mitől ennyire frusztráltak? Túleshetnének márvazon,hogy sajbálatukra tehetségesebb mint CR, és eredményesebb is, szóval ezen ideje lenne átlendülni,és nem beszélni össze vissza...
Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.

Nem eredményesebb, szimplán real szurkolókról beszélünk.
Folytattam 1 HSZ-es eszmecserét Miksi fórumtásunkal, hogy lassan ideje lenne ezeket a támadásokat nem lereagálni, mert megérzik a "félelmet".
Más:
http://www.csakfoci.hu/node/143616
Gondolom nem csak azért mert honfitárs.
Gondolom Messi jó teljesitménye függ az edző-től is...Ugyanis Guardiola hozta meg Messi páylafutásában az abszolút profizmust, ezt mostmár csak vinni kell tovább.
Köszöntem.

-
- Llegenda del Barça
csababarca írta: Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.
Pedig így van !!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Csak a magyar real szurkoloókat zavarja a létezése, vagy az összes ennyire aberált?
Akármi történik a klubnál az Messi hibája,vagy ő dönti el. Egyszemélyben elnök,vezetőségi tanács,és edző is.
Mitől ennyire frusztráltak? Túleshetnének márvazon,hogy sajbálatukra tehetségesebb mint CR, és eredményesebb is, szóval ezen ideje lenne átlendülni,és nem beszélni össze vissza...
Elképzelem ahogy leordítja Xavit Puyolt és Valdest egyszerre pl,életszerű szituáció.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jó tudni végre a valóságot!hady írta:http://www.youtube.com/watch?v=DPpSRdT0nxg
Lionel Messi az adócsalásról....
...ha volt már,...bocs

http://www.whoateallthepies.tv/wp-conte ... Boot-2.jpg

Kíváncsi vagyok Leo szereplésére holnap! Remélem, megtáncoltatja majd a védelmet és lő egy, két gólt!

- miihii
- KHAL
Hölgyeim és Uraim, legyetek szívesek befejezni az OFFolást és a személyeskedést. Ez a Messi topic, maradjunk a témánál. Minden más radírozva lesz a strigulák terhével, ami meg elég fontos tényező olyanoknál, akik már voltak pihin és/vagy sokadszor is újraregelnek

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça B
Kash! igazad van, Cr negyedannyit nem nyert mint Messi,. Ha az origon megnyitod a Wikipediát Messinek sokkal több aranyérme meg dija van mint CR-nek.. Kezdve a Golden Boy dijjal amit ő 17 évesen kapott amit Isco most 2o évesen.Micsoda különbség. Olimpiai aranyérme , Ijfusági VB aranya 3 BL dij és még sorolhatnám, meglehet nézni ezzel szember CR-nek milyen az érmegyüjteménye hát eléggé el van Messitől maradva. CR-nek nincs még VB érme nem is értem hogy a drukkereik miért nem tőle követelik miért csak Messi életrajzából tekintik hiányzónak. Messi még ráadásul két és fél évvel fiatalabb mint CR és a gyüjteménye már jóval jelentősebb mint neki. Csak hát könnyebb Messin követelni azt ami a másik embernek sincsen.
Messi mára a világ legjobb játékosa, ezt szerintem nyugodtan kijelenthetjük.
A világ legjobb játékosa, a világ egyik legjobb klubbjában játszik, kinek legnagyobb és legfőbb riválisa a Real Madrid. A VB cimet tőle nem mi KÖVETELJÜK, Barca szurkolók, hanem azok, akik keresik azt a pontot Messi pályafutásában, ahol még nem alkotott maradnadót. (Gondolom minden egyes gólja belegravirozódott a Real szurkolók emlékezetébe, nem beszélve azokról a gólokról, amik még győzelmet is jelentettek) Na már most, mivel Messi még nem nyert VB cimet, és mondhatni olyan hú de nagyot nem is alkotott, ebből alakult ki az a dolog, hogy Messi-t folyamatosan "zalklatják" kivülállók, rosszakarók és szakértők egyaránt, hogy bezzeg amig nem nyer VB-t addig nem lehet a világ legjobbja. Elismerem azt, mint Barca szurkoló, hogy egyetlen nagy rivális talán C. Ronaldo, de mivel ő sem nyert VB-t, felmerül a kérdés, őt miért nem zaklatják? Mindig a legjobbat, az egyetlent fogják megtalálni a kivülállók, és mindig tudni fognak hova szúrni. Kérdés, a sok egyéni és klubbszinten elért rekordja után van-e értelme a VB cimmel jönni...Mert szerintem nem
Azt sem képesek felfogni, hogy egyedül nem lehet megnyerni semmit sem. Azzal lehet jönni, hogy "de hát CR játszott EB döntőt" de akkor ő egy kis taknyos volt. Azt a csapatot Deco és Figo cipelték magukon. Mióta ők nincsenek láthatjuk, hogy mennyit ér a Portugál csapat.
Messinek nagyobb szerencséje van csapattársak terén. Szerintem 2010-ben ha egy olyan edző ül Argentína kispadján aki a szakmai döntésekben eszére hallgat és nem a szívére akkor legalább egy bronzzal kellett volna visszatérnie.
Hát az mi volt, hogy Maradona nem vitte ki Zanettit meg Cambiassot akik abban az évben csúcsformában nyertek BL-t az Interrel?!
Érdekes bezzeg annak a teljesen tehetségtelen Martin Palermonak jutott hely...
Most szerintem egy jó edző van a kispadon, de most emberanyag bajokkal küzd a csapat.
A támadósor szerintem a világ legjobbja, amit válogatott szinten jelenleg ki lehet állítani. Viszont védekezés terén nagy kakiban vannak a gauchok...
Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek az argentinokra a következő VB-n...
- Kash
- Entrenador del Barça
Messi mára a világ legjobb játékosa, ezt szerintem nyugodtan kijelenthetjük.Miksi Józsefné írta:Sziasztok !!!
Én sokszor elgondolkodom azon hogy a VB cim csak egy ember érdeme??? Mert tudjuk,hogy melyik hires sportoló nyert foci VB-t... De hát az a baj ,hogy sok ember nem tudja,hogy ki volt még az a 1o ember aki a hires emberen kivül nyert VB-t,mert anélkül nem megy. Csak hát évek mulva egy emberes lesz a Foci VB cim. Nem csak Messin mulik a cim, hozzáteheti a tehetségét de kell még az a 1o másik ember akivel együtt VB-t nyernek. Szerintem. Ha meg nem fog nyerni , más sem nyert az ő érdemeit nem fogja már elvitatni senki sem. Főleg évek mulva., legfeljebb kimarad a sorolásból - ha nem nyer - a VB cim. Tul sokat tulajdonitanak benne. Éppen néztem a 2oo9-es Olimpián mikor játszott Messi hogy bizony ezek a mostani VB-s csapattársak voltak már akkor is, hát ha sikerül nekik. Majd meglátjuk. Én is drukkolok neki,hog y álma teljesüljön..
A világ legjobb játékosa, a világ egyik legjobb klubbjában játszik, kinek legnagyobb és legfőbb riválisa a Real Madrid. A VB cimet tőle nem mi KÖVETELJÜK, Barca szurkolók, hanem azok, akik keresik azt a pontot Messi pályafutásában, ahol még nem alkotott maradnadót. (Gondolom minden egyes gólja belegravirozódott a Real szurkolók emlékezetébe, nem beszélve azokról a gólokról, amik még győzelmet is jelentettek) Na már most, mivel Messi még nem nyert VB cimet, és mondhatni olyan hú de nagyot nem is alkotott, ebből alakult ki az a dolog, hogy Messi-t folyamatosan "zalklatják" kivülállók, rosszakarók és szakértők egyaránt, hogy bezzeg amig nem nyer VB-t addig nem lehet a világ legjobbja. Elismerem azt, mint Barca szurkoló, hogy egyetlen nagy rivális talán C. Ronaldo, de mivel ő sem nyert VB-t, felmerül a kérdés, őt miért nem zaklatják? Mindig a legjobbat, az egyetlent fogják megtalálni a kivülállók, és mindig tudni fognak hova szúrni. Kérdés, a sok egyéni és klubbszinten elért rekordja után van-e értelme a VB cimmel jönni...Mert szerintem nem.
Köszöntem!

-
- Barça B
Sziasztok !!!
Én sokszor elgondolkodom azon hogy a VB cim csak egy ember érdeme??? Mert tudjuk,hogy melyik hires sportoló nyert foci VB-t... De hát az a baj ,hogy sok ember nem tudja,hogy ki volt még az a 1o ember aki a hires emberen kivül nyert VB-t,mert anélkül nem megy. Csak hát évek mulva egy emberes lesz a Foci VB cim. Nem csak Messin mulik a cim, hozzáteheti a tehetségét de kell még az a 1o másik ember akivel együtt VB-t nyernek. Szerintem. Ha meg nem fog nyerni , más sem nyert az ő érdemeit nem fogja már elvitatni senki sem. Főleg évek mulva., legfeljebb kimarad a sorolásból - ha nem nyer - a VB cim. Tul sokat tulajdonitanak benne. Éppen néztem a 2oo9-es Olimpián mikor játszott Messi hogy bizony ezek a mostani VB-s csapattársak voltak már akkor is, hát ha sikerül nekik. Majd meglátjuk. Én is drukkolok neki,hog y álma teljesüljön..
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Céljai a következő szezonra a Sport TV szerint:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/07/18 ... szezoncel8
Néhány jól teljesíthető, de nem elvárható. A vb cím nagyon hiányzik a repertoárból. Végre válogatott szinten is kéne már villantani.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/07/18 ... szezoncel8
Néhány jól teljesíthető, de nem elvárható. A vb cím nagyon hiányzik a repertoárból. Végre válogatott szinten is kéne már villantani.

-
- Az Év fórumozója 2013
Bő 17 perces videó a Bolháról:
http://www.youtube.com/watch?v=l0UWajMcnIA
Ezeket a zseniális passzokat, indításokat elnézve már nem először fogalmazódik meg bennem a gondolat, hogy pár év múlva, ha már nem lesz ennyire gyors, be lehetne rakni irányítónak a középpályára.
Sérülések és/vagy eltiltások esetén akár már a következő idényben is kipróbálnám kicsit hátrébb.
Neymar--Alex--Tello--
-----Iniesta---Messi---
--------Busquets------
http://www.youtube.com/watch?v=l0UWajMcnIA
Ezeket a zseniális passzokat, indításokat elnézve már nem először fogalmazódik meg bennem a gondolat, hogy pár év múlva, ha már nem lesz ennyire gyors, be lehetne rakni irányítónak a középpályára.
Sérülések és/vagy eltiltások esetén akár már a következő idényben is kipróbálnám kicsit hátrébb.
Neymar--Alex--Tello--
-----Iniesta---Messi---
--------Busquets------
- sörvirsli
- Capitá del Barça
A szurkolók követelték, a szurkolók megkapták,a szuperzseni ebben is egyedülálló:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2261991
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2261991
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
-
- Az Év fórumozója 2013
Leo Ibizán lazul Pinto és Cesc társaságában:

Pinto...

Pinto...

- sörvirsli
- Capitá del Barça
A szuperzseni a foci történelem legjobb 11ben is kezdő:
http://www.hatharom.com/2013/07/06/mess ... yeben-foto
http://www.hatharom.com/2013/07/06/mess ... yeben-foto
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
- szarvasember
- Barça B
- Deus
- Boixos Nois
A teljes meccs
FC Barcelona - Getafe 5-2
Copa Del Rey Semi-Final
2006/2007
http://www.youtube.com/watch?v=c0-bqCiv3iU
Messi gól: 28:18

FC Barcelona - Getafe 5-2
Copa Del Rey Semi-Final
2006/2007
http://www.youtube.com/watch?v=c0-bqCiv3iU
Messi gól: 28:18

Gudi reakciója a legnagyobb az egészben. Áll, egyszercsak rájön mi történt és fogja a fejétS.Agüero írta:

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... eztek.html
Hát ha valóban ez történt, akkor nem értem az egészet. Capello milyen jogon reagált/dirigált ilyen otromba módon? Nem fért el a kispadon?
Hát ha valóban ez történt, akkor nem értem az egészet. Capello milyen jogon reagált/dirigált ilyen otromba módon? Nem fért el a kispadon?