Európai játékospiac
Negredo
City

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Fabian Monzon Olimique Lyon - Fluminense / ahová lepasszolták kölcsönbe a franciák /
Catania
Oscar Ustari Boca Juniors
Almeria

Oscar Ustari Boca Juniors

-
- Az Év fórumozója 2013
Maicon a Romában folytatja, hivatalos.
A Cityben nem volt helye Zabaleta és Richards mellett, úgyhogy megértem, hogy eligazolt. Sok sikert neki az olasz fővárosban!

A Cityben nem volt helye Zabaleta és Richards mellett, úgyhogy megértem, hogy eligazolt. Sok sikert neki az olasz fővárosban!
A Hulk-Falcao-James-Moutinho négyes ismét összeáll...visca el barca írta:eh most olvasom h hulk monacoba igazol 60-értkivancsi vagyok falcaoval mire lesznek képesek

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen a portugál ligában elég egy jo szezon, és 5 milliorol egybol 50 lesz a tarifa
ennek a porto a nagy mágusa... elhitetnek bármit... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:eh most olvasom h hulk monacoba igazol 60-értkivancsi vagyok falcaoval mire lesznek képesek
![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Carvalho meg Abidal megoldjákvisca el barca írta:eh most olvasom h hulk monacoba igazol 60-értkivancsi vagyok falcaoval mire lesznek képesek
eddig elvertek 200 milliot, 4-5 értelmesebb jaekosra, de védőre még most sem telik.

Ibra - Cavani VS Falcao - Hulk, nem rossz, lehet idén gyakrabban nézek majd francia bajnokságot

Az vicces mondjuk, hogy a Monaco fél csapata megjárta már a Portot.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Azért létezik a két csatáros rendszer. Szerintem Ibra és Cavani félelmetes duó lesznek. Persze az Urug fiatalabb robbanékonyabb, max Ibra egója sérülhetne...ab1daL írta:Mi lesz így Ibrával?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- visca el barca
- Presidente del Barça
eh most olvasom h hulk monacoba igazol 60-ért
kivancsi vagyok falcaoval mire lesznek képesek 
eddig elvertek 200 milliot, 4-5 értelmesebb jaekosra, de védőre még most sem telik.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
A 2012-2013-as idényben mindössze 17 bajnokin kapott lehetőséget a Juvéban, ebből hét mérkőzésen csereként lépett pályára, összesen 950 percet játszott a Serie A-ban. (Emellett a BL-ben is négy meccsen összesen csak 43 percet kapott.)bence-barca írta:Nem tudom, Juve-nál mennyire számított ő alapembernek, de lehet azért ment Angliába, mert ott többet játszhat. Esetleg jobban fizut ajánlottak neki a fekete macskák, mint a Juve.
Azért nyilván senki nem megy el a Juvetól, mert máshol kevesebbet játszhat és kereshet.
Ennél szerintem jóval több játéklehetőségre számíthat a Sunderlandnél, úgyhogy megértem a váltást.
Egy WhoScored-cikk róla, avagy erről az igazolásról.
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Nem is olyan rég még mást mondott.Vagy mire számított? Etikára hivatkozik? Ő aki ennyiért ad el egy ilyen játékost,a felét se éri.Alcantara írta:http://www.hatharom.com/2013/07/16/a-na ... helsea-vel
Íme egy olasz klubelnök!
Aranyáron elkelt egy játékosa, aki talán nem ér ennyit, emellett a sértődött, dacos kisgyereket alakítja. Hihetetlen figura!
-
- Llegenda del Barça
Nem tudom, Juve-nál mennyire számított ő alapembernek, de lehet azért ment Angliába, mert ott többet játszhat. Esetleg jobban fizut ajánlottak neki a fekete macskák, mint a Juve.visca el barca írta:
micsoda váltás. a juve röhögve nyeri a következő 5 bajnokságot, erre elmegy a premier liga 352. helyezettjéhez.
Azért nyilván senki nem megy el a Juvetól, mert máshol kevesebbet játszhat és kereshet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
micsoda váltás. a juve röhögve nyeri a következő 5 bajnokságot, erre elmegy a premier liga 352. helyezettjéhez.salas9 írta:Emanuele GiaccheriniSunderland
Az olasz válogatott játékos 7.5 millió euróért érkezik a Juventustól Di Canio együttesétől. Giaccherini a Sunderland negyedik szerzeménye Altidore, Diakité és Mannone után.

http://www.hatharom.com/2013/07/16/a-na ... helsea-vel
Íme egy olasz klubelnök!
Aranyáron elkelt egy játékosa, aki talán nem ér ennyit, emellett a sértődött, dacos kisgyereket alakítja. Hihetetlen figura!
Íme egy olasz klubelnök!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Hivatalos (vagyis még nem, de már csak percek kérdése): Edinson Cavani a PSG-be igazolt!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9845_n.jpg
Mi lesz így Ibrával?
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9845_n.jpg
Mi lesz így Ibrával?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- salas9
- Entrenador del Barça
Emanuele Giaccherini
Sunderland
Az olasz válogatott játékos 7.5 millió euróért érkezik a Juventustól Di Canio együttesétől. Giaccherini a Sunderland negyedik szerzeménye Altidore, Diakité és Mannone után.

- El fanático
- Entrenador del Barça
Mauro Zarate Lazio
Velez Sarsfield
Arról meg valahogy lemaradtam, hogy Martin Demichelis Malága
ATMA

Arról meg valahogy lemaradtam, hogy Martin Demichelis Malága

- salas9
- Entrenador del Barça
Kevin Strootman
AS Roma
Strootman 4 évre ír majd alá 2,2 milliót fog keresni, míg volt klubja a PSV 17 millió eurót fog érte kapni.
Kicsit meglepő, hogy a holland válogatott játékost körülbelül körbeudvarolta a MU, és Thiago után őt sem tudták leigazolni... Meglepő döntést hozott, hogy Rómába igazol. Garcianak alakul a csapata. Leigazolták a 17 éves Jedvajt a Dinamo Zagrebtől, végleg megvették Destrot, illetve az Udinesetől Benatiat, tegnap érkezett a fővárosba a Citytől Maicon, illetve ma este érkezik Strootman. Ezen kívül ha sikerül jó áron eladni Osvaldot és Marquinhost, akkor szeretnék megszerezni többek között Nainggolant is.

Strootman 4 évre ír majd alá 2,2 milliót fog keresni, míg volt klubja a PSV 17 millió eurót fog érte kapni.
Kicsit meglepő, hogy a holland válogatott játékost körülbelül körbeudvarolta a MU, és Thiago után őt sem tudták leigazolni... Meglepő döntést hozott, hogy Rómába igazol. Garcianak alakul a csapata. Leigazolták a 17 éves Jedvajt a Dinamo Zagrebtől, végleg megvették Destrot, illetve az Udinesetől Benatiat, tegnap érkezett a fővárosba a Citytől Maicon, illetve ma este érkezik Strootman. Ezen kívül ha sikerül jó áron eladni Osvaldot és Marquinhost, akkor szeretnék megszerezni többek között Nainggolant is.

gaboni, de tény, U21-es francia válogatottban szerepelt korábban.looka írta:
Az az egyetlen probléma ezzel, hogy az érkező játékosok és a távozó játékosok azért nincsenek egy súlycsoportban... Sokratis-Santana duó esetében nem lesz nagy a negatív különbség, ha lesz egyáltalán, de azért Lewa jóval magasabb szintet képvisel, mint a francia csatár, akinek majd valószínűleg pótolnia kell.
amúgy Dortmund szerintem esélytelen, hogy megint egy ilyen szezont lehozzon, ha elmegy Lewa, ha nem.
Idáig egész jól igazolnak sztem, de kétlem, hogy megint ilyen jól szerepelnének a BL-ben, Bayern ellen meg tuti esélytelenek lesznek a bajnokságban.
madridista
- salas9
- Entrenador del Barça
Wilfried Bony
Swansea
Na, jó kis csapat lesz Wales-i részen is. A távozók közül a legnagyobb név Tiendali-é (bár ő is csak kiegészítő volt), míg az érkezők között ott van Jordi Amat (Espanyol), Pozuelo és Canas (Betis), Shelvey (Liverpool), most pedig 12 millió euróért a holland bajnokság gólkirálya írt alá

Na, jó kis csapat lesz Wales-i részen is. A távozók közül a legnagyobb név Tiendali-é (bár ő is csak kiegészítő volt), míg az érkezők között ott van Jordi Amat (Espanyol), Pozuelo és Canas (Betis), Shelvey (Liverpool), most pedig 12 millió euróért a holland bajnokság gólkirálya írt alá

Én a nagyobb veszélyt abban látom, hogy eleinte fiatal, filléres játékosokra építkeztek, aztán most hirtelen lett pénzünk nagy összegeket kiadni az érkezőkért. Csak innentől kezdve minél nagyobb a pénz, annál nagyobb a bukás lehetősége, arra már senki nem emlékszik, hogy a 100 ezerért vásárolt Dortmund játékosok hogy fürödtek be (pedig idén nyáron is elpasszoltak egy párat). Ha Reus-t nem számolom bele (és Götzét igen), a jelenlegi kezdő 11ből így 10 emberért nem fizettek összesen 25 milliót.looka írta: Az az egyetlen probléma ezzel, hogy az érkező játékosok és a távozó játékosok azért nincsenek egy súlycsoportban... Sokratis-Santana duó esetében nem lesz nagy a negatív különbség, ha lesz egyáltalán, de azért Lewa jóval magasabb szintet képvisel, mint a francia csatár, akinek majd valószínűleg pótolnia kell.
Mkhitaryan egy nagyon jó kis labdarúgó, rendkívül gólérzékeny, idén 39 meccsen 26 gólt lőtt középpályásként (!!), de kérdéses, hogy mennyire tudja átvenni Götze szerepét, aki azért valljuk meg, a legnagyobb tehetség ezen a poszton a világon (ha ezzel nem is ért egyet valaki, azt akkor sem tagadhatja, hogy top3-as ígéret a tkp-ok között).
Szóval szépen hangzik, hogy pótolják őket, csak mégsem azon a szinten pótolják, ahogy kellene ahhoz, hogy szinten tartsák a csapatot.
Eközben Münchenben... Fájdalom, de egycsapatos marad a liga szerintem jövőre is.
Nem egy csapatnak tört már bele abba a foga, hogy kinevelt egy jó generációt, aztán amint pénzt láttak belőlük, ész nélkül elköltötték, és amikor nem mindenki vált be, visszacsúsztak oda, ahonnan indultak. (Liverpool ennek a szép példája ezekkel a Carroll, Downing-típusú igazolásokkal)
Szóval én nem abban látom a nagy bajt, hogy Mhitarjan tudja-e pótolni Götzét vagy Aubameyang Lewandowskit (egyébként is pl. Lewa 2 évvel ezelőtt még sehol nem volt, most meg hirtelen pótolhatatlan világklasszis...), hanem hogy ha nem, akkor sokkal nagyobb bajban lesznek, mintha ingyen érkező emberekről lenne szó.
Az az egyetlen probléma ezzel, hogy az érkező játékosok és a távozó játékosok azért nincsenek egy súlycsoportban... Sokratis-Santana duó esetében nem lesz nagy a negatív különbség, ha lesz egyáltalán, de azért Lewa jóval magasabb szintet képvisel, mint a francia csatár, akinek majd valószínűleg pótolnia kell.salas9 írta:Az örmény Henrih Mhitarjan várhatóan még ma a Dortmund játékosa lesz. A Sahtar irányítója átesett az orvosi vizsgálatokon, és nagyjából 25 millió eurót fizet érte a BL döntős német csapat
A játékos 2017-ig, vagyis 4 évre írna alá, és ő lenne a Dortmund történetének legdrágább átigazolása (Márcio Amoroso mellett)
Alakulgat a csapat a sárgáknál. Santana helyére Sokratis érkezett, Götze helyére jön (elvileg) az örmény, míg szerintem Aubemeyang a "tanuló év" után Lewandowski helyettese lesz
Mkhitaryan egy nagyon jó kis labdarúgó, rendkívül gólérzékeny, idén 39 meccsen 26 gólt lőtt középpályásként (!!), de kérdéses, hogy mennyire tudja átvenni Götze szerepét, aki azért valljuk meg, a legnagyobb tehetség ezen a poszton a világon (ha ezzel nem is ért egyet valaki, azt akkor sem tagadhatja, hogy top3-as ígéret a tkp-ok között).
Szóval szépen hangzik, hogy pótolják őket, csak mégsem azon a szinten pótolják, ahogy kellene ahhoz, hogy szinten tartsák a csapatot.
Eközben Münchenben... Fájdalom, de egycsapatos marad a liga szerintem jövőre is.
- salas9
- Entrenador del Barça
Az örmény Henrih Mhitarjan várhatóan még ma a Dortmund játékosa lesz. A Sahtar irányítója átesett az orvosi vizsgálatokon, és nagyjából 25 millió eurót fizet érte a BL döntős német csapat
A játékos 2017-ig, vagyis 4 évre írna alá, és ő lenne a Dortmund történetének legdrágább átigazolása (Márcio Amoroso mellett)
Alakulgat a csapat a sárgáknál. Santana helyére Sokratis érkezett, Götze helyére jön (elvileg) az örmény, míg szerintem Aubemeyang a "tanuló év" után Lewandowski helyettese lesz

- salas9
- Entrenador del Barça
Az olasz lapok szerint most már végleges:
Mario Gomez
Fiorentina
A német válogatottért 15 milliót kap a München és további feltételek mellett plusz 4-et is bezsebelhetnek a későbbiekben. Gomez 4,5 milliós fizetést fog kapni.
Azért a Fiorentina is próbál erősítgetni. Végleg megszerezték Cuadradot, leigazolták Ambrosinit, Joaquint és most Gomezt

Mario Gomez

A német válogatottért 15 milliót kap a München és további feltételek mellett plusz 4-et is bezsebelhetnek a későbbiekben. Gomez 4,5 milliós fizetést fog kapni.
Azért a Fiorentina is próbál erősítgetni. Végleg megszerezték Cuadradot, leigazolták Ambrosinit, Joaquint és most Gomezt

ÓriásiGame90 írta:"Ezeknek csirke van a címerükben..."

-
- aka Game90
Most már tuti, hogy Paulinho
Tottenham.
Paulinho inkább az Arsenalba igazolt volna:
http://youtu.be/qsAU47mTZJY
Ezen azért besírtam...
"Ezeknek csirke van a címerükben..." 

Paulinho inkább az Arsenalba igazolt volna:
http://youtu.be/qsAU47mTZJY
Ezen azért besírtam...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!