Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Összefoglalóban láttam a Boro-Chelsea meccs összefoglalóját és a Chelsea teljes csapattal kapott ki 3-0-ra, míg mi tarcsival csak 1-0-ra!barca52 írta:szerintem nem kell félni, ez nem a rendes csapat volt az elmúlt két hétben, csak egy tartalékos középcsapat, főleg a valencia elleni gárda volt olyan, mint amilyen egy középcsapat lenne...nem tudom milyen a cselszi, mert mostanában nem láttam őket, de a borotól kikapni elég nagy égés, nem kell parázni
Megteszünk mindent,ha nem lesznek sérültjeink,és kitudunk állni a megfelelő csapattal,akkor nem lehet gond,meg kell lennie...Bár nagyon félek a Chelseatől,Én személyszerint elakartam kerülni őket.marcinkevin írta:hát nem tudom hogy mit mondjak mert tény hogy jók vagytok de a Chelseat megverni nem lesz egyszerű nektek.Szét fogják gyilkolni a támadó focit ez a szemét Morinhoék utálom őket és csak ezért vagyok melletetek hogy ejcsétek ki őket HALA REAL
Elég baj az is h madridista vagy...ne legyél még pluszba hulye iscsak akkor majd kicsit idegesek lesztek, de en nem leszek akkora taho, mint a tegnapi barcasok a madridista-n!
csak akkor majd kicsit idegesek lesztek, de en nem leszek akkora taho, mint a tegnapi barcasok a madridista-n!
próbálkozz csakdepedro írta:csak akkor majd kicsit idegesek lesztek, de en nem leszek akkora taho, mint a tegnapi barcasok a madridista-n!
nem csak ezert regeltem!Badi írta:ezért kár volt regelneddepedro írta:hat, hatalmasan erosek vagytok! ezt mutatta a 2 vereseg zsinorban! chelsea ellen ugyanugy kipotyogtok, mint tavaly! de elotte meg megkapjatok a csomagot a valencia-tol! Villa a kiraly!![]()
mondjuk én elbújnák a tegnapi meccs után...
ezért kár volt regelneddepedro írta:hat, hatalmasan erosek vagytok! ezt mutatta a 2 vereseg zsinorban! chelsea ellen ugyanugy kipotyogtok, mint tavaly! de elotte meg megkapjatok a csomagot a valencia-tol! Villa a kiraly!
depedro írta:hat, hatalmasan erosek vagytok! ezt mutatta a 2 vereseg zsinorban! chelsea ellen ugyanugy kipotyogtok, mint tavaly! de elotte meg megkapjatok a csomagot a valencia-tol! Villa a kiraly!
hát nem tudom h mikor kaptunk ki utoljára 2x egymás után. de nem a közelmúltban az biztosdepedro írta:hat, hatalmasan erosek vagytok! ezt mutatta a 2 vereseg zsinorban! chelsea ellen ugyanugy kipotyogtok, mint tavaly! de elotte meg megkapjatok a csomagot a valencia-tol! Villa a kiraly!