Barca96 írta:Sziasztok,
nemtudom, hogy jóhelyre írok, vagy nem, de amit kérdezni szeretnék, talán ide illik a legjobban.
Szerintetek jó hely buliba megmondani egy lánynak, hogy tetszik?
Úgy érzem, hogy ilyenkor sokkal felszabadultabb vagyok, és ő is, és ilyenkor talán nagyobb az esélye, hogy összejöjjön.
Legutóbb mikor voltunk szórakozni, néhány barátommal kicsit beálltunk.
Ő vigyázott, hogy ne legyen baj. Behivott táncolni, meg ilyenek történtek.
Én ilyen állapotba nem akartam neki megmondani, hogy mit gondolok, nehogy azt higyje, hogy csak a részegség miatt mondom. 16-F
Előre is köszönöm a segítséget:)
Ha érzed h a csaj szeret( ezt mindenki érzi, hogyha egy lánynak bejön..) akkor én nem feltétlenűl ott mondanám meg, bár ez személyfüggő. Inkább egy csendes nyugis helyen, ahol nem zavar senki( ittas rajongók, vagy a döngő zene, ahol épp ordítani kell hogy meghallja a másik stb..), szerintem ott romantikusabb is, főleg ha te is olyan alkat vagy, de mondom ezt szerintem mindenki másképp csinálja, amikor akkora voltam mint te, én is volt hogy ott mondtam meg, hát nem volt nagy durranás, főleg ha benned is van egy löket. De mondom ezt te döntsd el hogy szeretnéd, meg az alkalom is hogy milyen, meg a csajra is figyelj hogy benne lenne-e ( a témában) szal vane hangulatja most egy kis szerelmi vallomásra

De ha hívott táncolni meg egyebek, szerintem nyert ügyed van, vagy csak a csaj volt beállva
Sok sikert, remélem segítettem valamit

)