mademan írta:már korábban is irtam hogy az alap dolgokban jó lenne minél előbb egyezségre jutni:
melyik oldalon játszunk? (nfl vs. yahoo)
milyen fajta liga legyen (pl. mennyire foglalkozzunk a védelemmel)?
mikor legyen a draft?
személy szerint nekem a tavalyi liga beállításai megfelelőek voltak. nem biztos hogy érzek magamban annyi energiát, hogy a védelemmel is foglalkozzak. de mivel nagyon jó volt a tavalyi év meghajlok a népakarat előtt

Szerintem is ideje lenne a legalapabb dolgokat megbeszélni. Részemről:
Oldal: NFL.com, tavaly az szólt a yahoo mellett, hogy a kosárlabda miatt azt már ismertük, az nfl.com viszont a legtöbbünknek ismeretlen volt. Idén ezzel már nincs gond. Ezen kívül pedig szerintem az nfl.com jobb, szebb, átláthatóbb, informatívabb, kb minden része jobban tetszik, mint a yahoo-s ligáé.
Beállítások: A tavalyi dolog szvsz minden szempontból tökéletes volt, én semmin nem változtatnék. Tőlem lehet külön defense-es liga, de nekem személy szerint az nem jön be, szal jó lenne, ha lenne választási lehetőség és lenne egy tavalyihoz hasonló csak offense liga is.
Draft: Konkrét időpontot szvsz fölös most még kitűzni, viszont én idén nem várnék a szezon kezdetéig, szerintem 2-3 héttel hamarabb már meg lehet ejteni a draftot.