Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Klassz csapat lett, jól néz ki!
Eazzy írta:Jah, én sem vagyok időmilliomos, biztosan csak egy ligában indulnék, így én nem preferálnám, hogy legyen külön D-s, meg anélküli is. Persze felőlem indíthattok mindkét formát.
Ha többen szavaznak arra, hogy nem akarnak D-t, akkor én is amellett vagyok.
menczel tőled pedig bármilyen sztorit nagyon szívesen meghallgatok! (btw bowlhu-n is fenn vagy?)
Slither írta:Gyere nyugodtan, van +4 helyünk, meg a régiek közül is lehet hogy idén nem lesz majd vki.menczel írta:van még hely a ligában?
veterán fantasy-s vagyok (2 év, de 2 szezon alatti 5 kiírásból 4-ben döntőben voltam), szóval nem áll fenn a veszély, hogy nem törődök a csapatommal, sőt.
plusz extraként tudok majd jó kis belső anekdotákkal szolgálni, mert pár csapattársam egy egyetemre járt a mai NFL sztárokkal ( pl Von Millert lekapcsolása nekem egyáltalán nem volt új azok után amit meséltek milyen és mennyi tudatmódosítóval dolgozik a srác. Doug Martin meg konkrétan évekig szobatársa volt a felettem lakó DB-nknek.
Gyere nyugodtan, van +4 helyünk, meg a régiek közül is lehet hogy idén nem lesz majd vki.menczel írta:van még hely a ligában?
veterán fantasy-s vagyok (2 év, de 2 szezon alatti 5 kiírásból 4-ben döntőben voltam), szóval nem áll fenn a veszély, hogy nem törődök a csapatommal, sőt.
plusz extraként tudok majd jó kis belső anekdotákkal szolgálni, mert pár csapattársam egy egyetemre járt a mai NFL sztárokkal ( pl Von Millert lekapcsolása nekem egyáltalán nem volt új azok után amit meséltek milyen és mennyi tudatmódosítóval dolgozik a srác. Doug Martin meg konkrétan évekig szobatársa volt a felettem lakó DB-nknek.
Eazzy írta:NFL fantasy:
Mivel én indítottam a tavalyi dolgot, így pár dologban leírom, hogy mit gondolok:
Túl hamar volt tavaly a draft, közbejöttek befolyásoló sérülések meg változások, ezt nem kéne megint benyelni, szóval valamikor szezon közelében legyen a draft.
Ennek ellenére már mindjárt augusztus, így valóban nem ártana létszámot nézni majd. Ennek olyan szempontból is van jelentősége, hogy milyen rosterrel játszunk. Kevés ember esetén (mondjuk 16 alatt) jó nagy defense kellene, mert különben még FA-en is maradnak nagyon jó játékosok. A sok D ember miatti nagyon nagy roster viszont nekem pl túl sok időt igényelne, ami azért nem nagyon van. Ha normális számban jövünk össze, akkor valami ilyesmi roster lehetne:
1 QB
1 RB
2 WR
1 TE
1 flex
1 K
2 DL
2 LB
2 DB
Ez 13 ember, plusz cserék. Ez kezelhető mennyiség szerintem.
Ki mit gondol?
Na, Xanthor is jelezte, hogy mehet a buli, úgyhogy szerintem holnap megcsinálom a ligát, illetve írok egy hosszabb ismertetést magáról a játékról is, ha az megfelel.ZBarca írta:Én lehet, hogy jövök, igaz, még nem próbáltam ki a játékot, de ha tetszik, majd jelentkezem!Amúgy ha tudtok, írnátok részleteket arról, hogy működik egy ilyen liga, meg milyen hosszúságú egy idény, hogy mennek a meccsek. A válaszokat előre is köszönöm!
Sztem még a 2 hét is nagyon sok lesz, én mindenképpen az utolsó hétre raknám a dolgot.Xanthor írta: A draft szerintem is a szezon közelében legyen, alapból 2 héttel a rajt elé állítottam, annál korábban ne legyen szerintem.
Én lehet, hogy jövök, igaz, még nem próbáltam ki a játékot, de ha tetszik, majd jelentkezem!Gareth Tello írta:PL-fantasy: már lehet csapatot építeni a www.fantasy.premierleague.com oldalon!![]()
Xanthor, Game, Bob, kanty, többiek, legyen idén is eurobarçás liga? Ha van pár jelentkező, szívesen megcsinálom a ligát ismét.
Legyen persze, én már csináltam csapatot úgyis.Gareth Tello írta:PL-fantasy: már lehet csapatot építeni a www.fantasy.premierleague.com oldalon!![]()
Xanthor, Game, Bob, kanty, többiek, legyen idén is eurobarçás liga? Ha van pár jelentkező, szívesen megcsinálom a ligát ismét.
Szerintem is ideje lenne a legalapabb dolgokat megbeszélni. Részemről:mademan írta:már korábban is irtam hogy az alap dolgokban jó lenne minél előbb egyezségre jutni:
melyik oldalon játszunk? (nfl vs. yahoo)
milyen fajta liga legyen (pl. mennyire foglalkozzunk a védelemmel)?
mikor legyen a draft?
személy szerint nekem a tavalyi liga beállításai megfelelőek voltak. nem biztos hogy érzek magamban annyi energiát, hogy a védelemmel is foglalkozzak. de mivel nagyon jó volt a tavalyi év meghajlok a népakarat előtt
Ez azért szuper, mert közben az NFL.com-os is meg lett már újítva egy ideje, mi pedig még nem nagyon beszéltük meg, hogy melyikben is akarunk játszani. Meg kéne állapodni, nem lenne jó, ha megint 2 párhuzamos liga futna 2 helyen.Slither írta:Kozbe megujitottam az NFL-es ligat Yahooban.
kamaj1@yahoo.comkamaj írta:Meg tudnátok nézni, hogy Yahoo-n hogy vagyok regisztrálva, mert már nem tudok belépniKöszi
http://football.fantasysports.yahoo.com ... robarcanflkanty írta:NFL ligába ha lehet én is csatlakoznék. Ha keeper, akkor nem szóltam.
Debrecen Grizzlies, kamajkamaj írta:Meg tudnátok nézni, hogy Yahoo-n hogy vagyok regisztrálva, mert már nem tudok belépniKöszi
Majd ha ujraindult a liga szoval majd osszel.neobarca írta:Skacok! Slither! Yahoo fantasyban mikor kell majd beállítani, hogy kit keepelek jövő évre?
Felőlem mehet, idén már beszálltam egy yahoo-s public league-be, úgyhogy tapasztalatom is lesz belőle.Xanthor írta:Amúgy NHL fantasy jövőre nem izgatna valakit?
Köszi, tavasszal átvettem a vezetést és szerencsére sikerült is megtartani.Gareth Tello írta: Xanthornak meg hatalmas grat a bajnoki címhez.
Augusztusban folytatás, ugyebár?