USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.30. 22:14:42

Tocy írta:Hát igen, Rondo a legnagyobb kérdés, ezt már tavaly is írtam, hogy lehet-e rá csapatot építeni, mert ha nem, akkor el kell cserélni, túl sokat dajkálja a labdát, lefogja a többieket, az egész játékot, ha meg nincs nála, akkor használhatatlan. Persze ha úgy dönt a brigád, hogy azzal akartok bajnokságot nyerni, hogy Rondo kezében van a labda, az is oké, akkor maradnia kell és köré megtalálni az embereket. Más kérdés, hogy most így sérülten nem biztos, hogy megkapjátok az értékét, majd ha visszajön, nyom 4 tripla-duplát és lesz 15 gólpasszos átlaga, akkor lehet jobban megérné. Kérdés, hogy akartok-e várni, vagy ő mit szól ehhez az egészhez. Greent szeretem egyedül most ebből a Celticsből, neki nagyon drukkolok. Viszont rossz lesz látni, ha leadjátok a meccseket, nem beszélve arról, hogy lesz itt más tankoló csapat is. Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne :D
Szerintem nem teljesen az a kérdés, hogy lehet-e rá csapatot építeni, hanem, hogy valóban megéri-e elcserélni.
Szerintem Rondo 2-3 opciónak ilyen fizetéssel abszolút tökéletes, viszont irányítóból van a ligában bőven, de magas kevés van, s még ha alapból ilyen típusú irányító nagyon kevés is van, viszont a siker kulcsa, egy jól felépített csapatvédekezés, s ahhoz meg elengedhetetlen egy remek emberke a palánk alatt.Rondo nem fog tudni előlépni, ahhoz nem elég jó a tempója, bár tudott rajta fejleszteni, de 20 pontos ember nem lesz, ezt próbálta Doc is tavaly, erőltetni őt, nem ment.Akkor csak a pattogtatás marad neki, miután tőle várják a megoldást, s nem elég biztos egy bizonyos távolságról , de nincs is ezzel baj szerintem, mint írtam 2-3 opciónak viszont Rajon nagyon is jó, nem hiába ha a Dallas tényleg összeharácsolná a Nowitzki-Howard-Rondo triót, na az szerkezetileg iszonyat passzolna.Viszont marad még egy kérdés Rondoval kapcsolatban, hogy most megéri-e elcserélni miután azért csak betöltötte a 27-et, s mire úgy alakul, hogy bejönnek a számítások (még ha 2014-ben össze is passzol minden, 1-2 FA jön talán s Top 5-ben húzunk) rövidtávon, akkor is legalább 1-2 év kell míg tényleg összeáll valami a fiatalokkal, s addigra Rondo 30 felett lesz érzésem szerint.Legalábbis szerintem 2016-os idényre lehetünk megint olyan csapat (legoptimálisabban), ami a konferencia megnyerésére pályázhat, s lehet addigra Rondo térdei tropára mennek, azért ne felejtsük el miután középtávolról nem elég jó, kénytelen állandóan közelebb sasszézni.Kíváncsi vagyok a sérülése után, mennyit lassult, vagy lassul-e egyáltalán (természetesen remélhetőleg nem), mert ez is döntő lehet.
Summa summárum, nagyon szeretem Rondo-t én eltudom képzelni abszolút, hogy ő egy 2-3 opcióban remekül összejátsszon, s felépíteni köré egy csapatot, amiben az ő erősségeit kilehet használni, s nem ráerőltetni, hogy ő dobjon, viszont ismét csak, ha az érzelmeket félre teszem (s itt ahol sapka van, s meg van fogva mindenki keze, a legkevésbé számít az érzelem) Rondo-t elcserélném.Egy fiatal energikus magasra, vagy legalább is 2-3 pickre mindenképp (állítólag a Dallasnak amúgy nincs első körös cetlije a következő évre, úgyhogy ők szerintem kizárhatók, azért mert lejárókat tudnak adni, az kevés, Rondo 10 misije parádésan jó szerződés).Pl ha mi húztuk volna meg a Pelicans-szel a cserét s nem a Sixers, nem lettem volna szomorú, sérültet cseréltünk volna sérültre amúgy is. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.30. 20:43:26

Tocy írta:
Pontosabban, hogy Keleten nincs 8 jó csapat. Azért a Heat csak nyert két bajnokságot, ott van a Pacers, ott van a Bulls ( Rose-zal ), a Knicks, most már a Nets is. Ez minden, csak nem gyenge. Viszont innentől lefelé nulla...

A nagy erős Nyugaton ott van a Spurs, meg a Thunder ( akit a Heat lazán megvert... ), és? A Memphis, akiket a Spurs kisöpört, vagy a Clippers, akik tavaly jutottak erre a sorsra, idén pedig sansztalanul kikaptak a Memphistől? Még ha őket ide is soroljuk, egy Warriorst még meg lehet említeni, de ezt a szuperLakerst vagy a Houstont jelenleg nem tenném ide. Csak a középmezőny marha sűrű, Rockets-Jazz-Blazers-Mavs, idén ide tartozott a Lakers is, illetve a Denver is, ha a PO-t nézzük.
Kelet összességében gyenge, attól, hogy még van egy Heat attól még gyenge. Pacers szimpatikus csapat, de azért Nyugaton nem lenne második-harmadik. Bulls-t várjuk meg, amíg visszatér Rose. A Knicks pedig egészen eddig vicc csapat volt, most erős lett? Összességében mondjuk azt, hogy van egy erős, kiemelkedő Heat. De mondj még egy csapatot, ami idén Nyugaton legalább Konferencia döntőt játszott volna. Nagy jóindulattal az Indiánára lehet ráfogni.
Jövőre bejön a képbe még a Nets, bár Konferencia erősséget tekintve ez Keletet sokat nem erősíti, hiszen a Bostontól tankoltak.

Ha egy Knickset az erős csapatok közé sorolsz, akkor egy Memphist, Warriorst, Denvert is simán ide kell. Akkor még nem beszéltem a LAC-ról, ahonnan eddig kb. egy csak egy normális edző hiányzott, most ezt is megoldották.
Összességében sokkal kiegyenlítettebb Nyugat. Ott, aki bejut a PO-ba az meg is érdemli és van is legalább reális esélye a továbbmenésre. Persze a reális alatt azt értem, hogy úgy alapjáraton mennyi esélye lehet a nyolcadiknak az első ellen.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.30. 18:37:22

kanty írta:
Tocy írta: Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne :D
Bár ez nem a Celtics erősségét mutatja, sokkal inkább azt, hogy Kelet gyenge.
Pontosabban, hogy Keleten nincs 8 jó csapat. Azért a Heat csak nyert két bajnokságot, ott van a Pacers, ott van a Bulls ( Rose-zal ), a Knicks, most már a Nets is. Ez minden, csak nem gyenge. Viszont innentől lefelé nulla...

A nagy erős Nyugaton ott van a Spurs, meg a Thunder ( akit a Heat lazán megvert... ), és? A Memphis, akiket a Spurs kisöpört, vagy a Clippers, akik tavaly jutottak erre a sorsra, idén pedig sansztalanul kikaptak a Memphistől? Még ha őket ide is soroljuk, egy Warriorst még meg lehet említeni, de ezt a szuperLakerst vagy a Houstont jelenleg nem tenném ide. Csak a középmezőny marha sűrű, Rockets-Jazz-Blazers-Mavs, idén ide tartozott a Lakers is, illetve a Denver is, ha a PO-t nézzük.
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.30. 18:22:59

Tocy írta: Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne :D
Bár ez nem a Celtics erősségét mutatja, sokkal inkább azt, hogy Kelet gyenge.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.30. 09:59:05

Hát igen, Rondo a legnagyobb kérdés, ezt már tavaly is írtam, hogy lehet-e rá csapatot építeni, mert ha nem, akkor el kell cserélni, túl sokat dajkálja a labdát, lefogja a többieket, az egész játékot, ha meg nincs nála, akkor használhatatlan. Persze ha úgy dönt a brigád, hogy azzal akartok bajnokságot nyerni, hogy Rondo kezében van a labda, az is oké, akkor maradnia kell és köré megtalálni az embereket. Más kérdés, hogy most így sérülten nem biztos, hogy megkapjátok az értékét, majd ha visszajön, nyom 4 tripla-duplát és lesz 15 gólpasszos átlaga, akkor lehet jobban megérné. Kérdés, hogy akartok-e várni, vagy ő mit szól ehhez az egészhez. Greent szeretem egyedül most ebből a Celticsből, neki nagyon drukkolok. Viszont rossz lesz látni, ha leadjátok a meccseket, nem beszélve arról, hogy lesz itt más tankoló csapat is. Az a vicc, ha Rondo és Sully is egészségesen visszatérne az elejére már, szereznétek még 1-2 kiegészítőt a padra, és nemhogy 1/1, inkább PO lenne :D
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.06.30. 02:03:52

neobarca írta:Tudom, hogy itt nem nagyon vannak NHL fan-ok de közben a Chicago Blackhawks legyőzte a sokkal esélyesebbnek tartott Bostont egy hatalmas meccsen és megnyerte a Stanley kupát. Hát de milyen volt az a 6. meccs te jóóó ég. Végig a Boston vezetett és uralta a meccset. Aztán jött 1-2 villanás és a Bruins álmok szertefoszlottak. 8)
Ide kapcsolódó hír, hogy sztem a valaha volt egyik legnagyobb játékossal Jagr-el nem hosszabbítottak így ismét FA. Nem lepődnék meg, ha visszavonulna a veterán. 
Szerencsére a Chicago nyert! 8) Főleg Jagr miatt drukkoltam a Boston ellen, na meg, hogy a Pittsburgh ellen minden összejött nekik, most visszanyalt kicsit.
Toewsék teljes mértékben megérdemelték a Stanley-t.

Ma este pedig draft!!! Rég volt ilyen erős mezőny az nhl-ben, kb. nem is lehet megmondani, hogy ki lesz az 1/1-es (nem úgy, mint az elmúlt években).
Nichushkin igazi orosz, mindenki más próbálja minél jobbra megcsinálni a teszteket, megszakadnak, ez meg szarik az egészre :lol:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.29. 22:11:11

Tocy írta:Na még elkerül Rondo is, akkor aztán tényleg bottom 5 csapat lesz Bostonban. Vele azért nem tűnik olyan rossznak, ha csak nem túl későn jön vissza, vagy nem adnak le direkt meccseket.
Úgy mondom ezt, hogy Rondo-t nagyon szeretem, de én is elcserélném, de csak abban az esetben ha valami magasat kapnánk érte.
Ahogy olvasom a Dallas érdeklődik, szerintem ők Marion lejárójával akarnak majd velünk üzletelni plusz draftjogok, az viszont hülyeség lenne, plusz akkor a drafton egyértelműen Schroeder-t kellett volna húznunk, szóval szerintem Ainge nem gondolkozik Rondo elcserélésében.
De ha Wallace vagy Bass-t benyelnék akkor bizony nagyon elgondolkodtató lenne
S nem szabad elfelejteni Rondonak azért ez a 10 milliós szerződése elég jónak számít.De az is biztos, hogy Ainge szerintem minden ajánlatot meghallgat, de nem hülye ő.Húzott már nem egy meglepőt, cserélt el embereket látszólag úgy mintha őrült lenne, de hosszútávon vagy rövidtávonbejöttek eddig a húzásai, Rondot is ha elcseréli akkor olyan üzletben, ami nekünk is jó buli, érinthetetlen játékosunk nincsen így nyilván felreppentek a pletykák velünk kapcsolatban. :D S nagyjából azért szerintem itt legalább 3-4-5 évről van szó, mire ismét ott lehetünk, kisebb szerencsével talán 2-3 év, de azért nem hiába a draftpickek begyűjtésére operálunk, azért a franchise mindig is a saját draftolt játékosaival s abból kialakított csapattal volt sikeres, KG+Ray volt talán az egyedüli kivétel, de en bloc elmondható nagy halak nem minket szoktak választani FA-n, úgyhogy a jó draftokban, felépített csapatban lehet, s kell bízni, de ehhez kell idő azért.
De ez nagyon biztató:
The Celtics are set to have nine first-round draft picks over the next five seasons.

Tocy szépen összeszedted a "Boston tragedy-t" . :D Gyakorlatilag tényleg csak kudarcok, szívszaggató események történnek a városban....

Ez meg KG+PP "emlékére", persze logikailag értem, meg teljesen egyet értek a dologgal, s jó bizniszt csináltunk, de az ember szíve megszakad, a videót látva meg pláne:
https://www.youtube.com/watch?v=UWlJiz1X8q0
Evans tényleg nem lett volna rossz, de Brooksnak örülök, bár ugye minden majd csak Júliusban derül ki, azért Sully fog kezdeni úgyis, van még Bass, Hump, Evans úgy is sok lett volna, oké mehetett volna centerbe Bass vagy bárki, de oda meg draftoltunk kettőt, hátha valamelyikből lesz valaki, Evans azért már öreg, s effektíve az ő lelkes játéka kell most a legkevésbé, még a végén meccseket nyerne. :lol: S ki kellene tenni pár hétre, mint Afflalo tavaly a Magic-ben aki szintén túl lelkes volt, s nyert pár meccset az Orlandonak, ki is tették, nehogy elrontsa a tankot. :mrgreen:
Mellesleg ha marad Rondo, akkor lesz csak ám ne mulass, s kiélheti magát. :D Pattogtatás, 20 assistra törés, abszolút minden mindegy alapon dobálhat, nem lesz szép a játékunk az tuti.Én nem bánnám ha amolyan Rose effektus lenne vele kapcsolatban, s szépen kihagyná a következő szezont.Vagy legalábbis nem térne vissza csak mondjuk jövő Januárra.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.29. 21:53:06

Na még elkerül Rondo is, akkor aztán tényleg bottom 5 csapat lesz Bostonban. Vele azért nem tűnik olyan rossznak, ha csak nem túl későn jön vissza, vagy nem adnak le direkt meccseket.
socio66

2013.06.29. 18:42:25

csababarca írta:Ilyen nevekkel akarunk rebuildet?
csak pickekben gondolkodik Ainge egyelőre szerintem, bár Brooks simán használható ember lesz, ha kicsit összekapják Bostonban.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.29. 16:58:09

Ilyen nevekkel akarunk rebuildet? Vagy ők csak cserealapok lesznek majd? Remélem igen,mert ez igy elég karcsú lesz.... :?
KG nagyon fog hianyozni,kivancsivagyok mi fog kisülni ebből,de félek,hogy bajkok lesznek.
Na mindegy,bízok a vezetőségben,hogy tudják mit csinalnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
banok
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.06.29. 16:42:32

Rondo kicsit egyedül marad így. Asszem így a Celtics 1-2 évre kiesik a bajnokesélyes csapatok közül.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.29. 10:27:32

neobarca írta:"Marshon Brooks megy Bostonba Reggie Evans és Tornike Shengelia pedig maradnak Brooklynban. Ez a Nets szempontjából kedvezőbb, mivel nem maradnak magasember nélkül a cserepadon akkor sem, ha esetleg a szabadügynök-piacon Andray Blatche távozna, Brooks pedig már tavaly is alig játszott, most Jason Terry érkezésével valószínűleg még kevesebb időt kapott volna. A Celtics egy tehetségesebb játékost kapott, mint Shengelia, Evans pedig számukra felesleges, mivel újjá akarnak épülni."

Így már szerintem annyira nem egyoldalú a csere, de ami biztos az előző kombó lényegesen kedvezőbb volt a Bostonnak. Ebben a formában nem tudom... Cetlik, cetlik értem én de. :shock:

Amúgy egy kis Knicks! Melo vállát nem kell műteni, elégedett a szezonnal és sikeréhes jövőre is. :wink:

És R. Wallace végleg befejezte pályafutását. Most a Pistons padjára ülhet le segédedzőként! ;) Ordibálásban nem lesz hiány! :lol: :lol: :lol:
Hát Evans azért kellett volna szerintem erre az évre a Celticsnek.

Anthonynak meg jó hír, hogy nem kell műteni, mondjuk én nem nyilatkoznék olyat, hogy elégedett vagyok a szezonnal, mégiscsak a 2. körben kiestek, bár a pontkirályi cím azért kárpótolhatja. A sikeréhség meg alap, gyűrű nélkül annak kell lenni :D Bár szerintem a Knicks kerete nem lesz erősebb...

Nálunk Wade marad műtét nélkül, remélem kiülteti Spo decemberig, hadd pihenjen. Lewis és Jones lehívták az opciójukat, most pedig Allen is úgy döntött, hogy marad még egy évre ezért a pénzért. Chalmerst is megtartjuk, Riley szerint Millert is ( nagy a fizuja, de örülök neki azért ), már csak Birdmannel kellene megállapodni. Volt hír, hogy Oden ide szeretne jönni, de ezen kívül semmi, persze nincs is hely, csak picit félek, hogy a két cím után a változatlan keret motiválatlan lesz, például Allen is, vagy Battier+Miller is kettőt nyertek már. Voltak ellentétek Wade és James között is, remélem beisznak párszor együtt a nyáron, és elsimítják ezeket, a kettejük cimbisége elengedhetetlen lesz jövőre is.

Jövőre a Pacers lehet a legnagyobb ellenfél megint, ugye visszajöhet Granger, illetve Rose-zal kapcsolatban már nem lehet biztosat írni :D De ha jön, akkor a PO-ra a Bulls is nagyon kemény lehet, meg ott van a Knicks, bár tőlük tartok a legkevésbé. A Nets nem lesz komoly tényező, ebben biztos vagyok, a Celtics pedig eltűnik minimum egy évre. A New Orleansnak szurkolok nagyon, hogy érjen össze a brigád, azért sem nekik, sem a Cavsnek nem a lottery közelében kellene végezni jövőre. Főleg a Clevelandnek meg lehetne célozni a 8. helyet, ha Varejao egészséges marad. Mondjuk a Pelicanst nem annyira értettem, oké Vasquez mínusz ember védekezésben, kell irányító, de Holidayért és még a 2014-es picket is odaadták...pedig azért egy Noel-Davis páros nem nézett volna ki rosszul. Most akkor építkezés van, vagy elsietik?...
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.29. 09:15:36

"Marshon Brooks megy Bostonba Reggie Evans és Tornike Shengelia pedig maradnak Brooklynban. Ez a Nets szempontjából kedvezőbb, mivel nem maradnak magasember nélkül a cserepadon akkor sem, ha esetleg a szabadügynök-piacon Andray Blatche távozna, Brooks pedig már tavaly is alig játszott, most Jason Terry érkezésével valószínűleg még kevesebb időt kapott volna. A Celtics egy tehetségesebb játékost kapott, mint Shengelia, Evans pedig számukra felesleges, mivel újjá akarnak épülni."

Így már szerintem annyira nem egyoldalú a csere, de ami biztos az előző kombó lényegesen kedvezőbb volt a Bostonnak. Ebben a formában nem tudom... Cetlik, cetlik értem én de. :shock:

Amúgy egy kis Knicks! Melo vállát nem kell műteni, elégedett a szezonnal és sikeréhes jövőre is. :wink:

És R. Wallace végleg befejezte pályafutását. Most a Pistons padjára ülhet le segédedzőként! ;) Ordibálásban nem lesz hiány! :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.28. 15:05:48

-marathon bombing
-Ray Allen wins title
-PP, KG, Doc all leave Celtics
-Hernandez
-Bruins lose SC

Been a pretty rough stretch for Boston
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.28. 13:50:06

Ezzel, hogy jött Noel, szinte biztos, hogy Bynumra nem számítanak. A Philly kockáztatott, meglátjuk, hogy mire lesznek képesek. Ha marad Jrue, esetleg felépül Bynum, mondom esetleg, akkor egy PO csapat lett volna belőlünk, így viszont mindent eldobtak egy feltételesen sikeresebb jövőért cserébe. Amiben azért van ráció. Egy év múlva, ha tényleg olyan mély lesz a draft, ahogy azt gondolják, akkor két választással a top 10-ben, plusz egy Noellel nem fognak olyan rosszul állni.
Persze Jrue-ért kár, csak jelenleg ő volt az egyetlen olyan játékosuk, akiért kaphattak komolyabb ellenértéket.

Lakers hogy áll cetlikkel? Kb. sehogy, idén is csak a második körben választhattunk. De a LAL nem is az a franchise, ahol a draft lenne az elsődleges. Ha DH marad, akkor nagy változás nem lesz, ha lelép, akkor nem lenne hülyeség egyet tankolni. Bár nehéz a helyzet, mert Kobe és Nash órája is nagyon ketyeg. Utóbbiban én már sokat sajnos nem látok.
Az elit FA-k számára a Lakers mindig is kecsegtető lesz. Bár az elkövetkező évek nagy valószínűséggel nem rólunk fognak szólni.

Howard eddig nagyon csendben van, persze még nem is tehet semmit. Őszintén szólva nem hullajtanék könnyeket, ha lelépne. Emberileg ő nem volt és soha nem is lesz egy vezér, a legnagyobb erőssége - atletikusság - is mulandó. S ha az nem lesz, akkor igencsak egy középszerű játékos DH.
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.28. 13:14:11

Köszi kanty!
kanty írta:A Philly adta Holiday-t, plusz kaptak még jövő évi top 5-ös picket is.
Ezt viszont esküszöm nem értem. Holiday messze a legjobb játékosuk szerintem. Amit az előző szezonban művelt, zseniális. Sajnálom, hogy egy gyenge csapatba rakták. Kíváncsi lennék mennyire fog ízleni neki.
Bynumról tudunk valamit? Az az agyatlan végül maradni fog? Mostanában nem hallani róla semmit.

Howard meg egyre távolabb a Lakers-től. Már nagyon kicsi az esélye annak, hogy maradna. Szerintem egyébként a rakétákat választja. Ott azért elég komoly kis csapat lenne. Harden, Lin és pár tehetség.
Viszont így a Lakers-el mi lesz? Nash és Kobe lassan kiöregszik. Honnan fognak kukázni All Star játékost/játékosokat? Draft cetlikkel, hogy állnak a jövőt nézve?
Bob_Marley írta:De Prokhorovot se a pénz se a jövő nem érdekli, azonnali eredményt akar,
Eskü olyan mint a madrid vezetősége. Megszerez mindenkit, csak hogy megnyerjenek mindent. :lol: De, hogy ezzel tönkreteszi a jövőt, nem érdekli. Max lemond azt csá. Szánalmas.
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a csapat jövőre még nem fog elérni semmi jelentőset. Főleg nem ennyi új emberrel és Kiddel.
Persze nekem ezzel semmi gondom. "Gyengült" a Nets, gyengült a Boston Philly-ről nem is beszélve. Raptorok nem pálya így zsebben a Atlani csoport megint. :P :D 8)
Bob_Marley írta:Bakker még csak most lett vége a szezonnak, aztán már megint mennyi minden történt, fel kell dolgozni itt a dolgokat, Philly-Celtics-Hornets-Nets +draft, s akkor majd Júliusban jönnek az FA pletykák, s aláírások. :D
Ne is mond! Nekem már most hiányzik az egész feeling. Meg természetesen a fantasy!!! ;)

És egy kis Knicks: mi Tim Hardaway Jr.-t draftoltuk. Semmit sem tudok kb róla (ha valaiki igen, felvilágosíthat), de ha hozza apja fénykori számait, nem lesz egy rossz szavam sem. Kíváncsi leszek amúgy kiket kukázunk még össze. Valszeg J.R. marad. Nem tudom, tényleg nem tudom, hogy örüljek vagy ne. Remélem összeszedi magát fejben mint amire idén volt példa. Sztem lesz 1-2 FA és kész. Nekünk sincs nagyon morgásterünk sajnos. 
Esküszöm valahogy ebbe a bostoni trade-be bele kellett volna csempészni Amare-t. :D :D :D Mondjuk Boston megkapja a hemügést mi meg a 3 picket. Na? Na? Na? Nem lenne jó? :P :D

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.28. 11:59:18

A Nets részéről meg Kidd papa rögtön egy olyan csapatot kapott, ahol az elvárások mondanom sem kell óriásiak, a kezdő fizetése 81 millió dollár, azért az a nem semmi, főleg hogy a salary cap 58 millió dollár. :lol: De Prokhorovot se a pénz se a jövő nem érdekli, azonnali eredményt akar, úgyhogy Kiddnek fel kell kötni.Gyakorlatilag a kezdőjük lehetne egy keleti All-Star meccsen is kezdő, de borzasztó nehéz lesz ám összeszokni, plusz itt aztán tényleg elmondható kinél lesz a labda?Ráadásul pihentetni is kell, úgyhogy a Nets baromi érdekes lesz majd.S az FA piacon is gondolom sokaknak jó kis célállomás lehet minimumokért aláírni hozzájuk.
Bakker még csak most lett vége a szezonnak, aztán már megint mennyi minden történt, fel kell dolgozni itt a dolgokat, Philly-Celtics-Hornets-Nets +draft, s akkor majd Júliusban jönnek az FA pletykák, s aláírások. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.28. 11:22:52

neobarca írta:éve Lillard, Davis és a többiek a csapból is folytak. Idén nem voltak nagy nevek? Ha igen, kik azok akikkel sztetek számolni kell jövőre? Van ilyen Davis Lillard kategória?
Egyébként sok helyen olvastam, hogy a jövő év megint nagy durranás lesz Draft szempontból. Miért is? Akkora tehetségek várhatóak mint az előző szezonban? :?
Idén tényleg gyengébb volt a felhozatal. Mondjuk a tavalyi sem volt szerintem olyan erős. Aztán jövőre lesz a nagy bumm a szakik szerint, jön Wiggins, akit James óta a legnagyobb tehetségnek tartanak és mellette még 2-3 olyan játékos, aki fp potenciál.

A draftról:
Hát finoman szólva is izgalmas volt, tele meglepetésekkel. Kezdve Cavs-szel, aki nem Noelt és nem is Lent húzta, hanem Anthony Bennettet. Így már tuti, hogy nem az előbb már említett Wiggins lesz az első kanadai 1/1. Bennettről csak annyit, hogy a legtöbb draft előzetesben 5-10 között kelt el, tehát elég nagy meglepetés a Cleveland választása. Egy ideig úgy tűnt, hogy talán cserélik is tovább, de még mindig nem történt semmi.

A következő meglepetés számomra Cody Zeller. Őt is néhány hellyel hátrább jósoltak, de a Bobcats többek között miatta bent hagyta Lent és Noelt is. Na Noellel pedig elértünk a legnagyobb durranáshoz. Az egy dolog, hogy 1/1-nek volt kikiáltva, s végül csak a hatodik helyen húzta be őt a Pelicans, de rögtön cserélték is tovább a Sixerszhez. A Philly adta Holiday-t, plusz kaptak még jövő évi top 5-ös picket is. Ezzel nyilvánvaló, hogy a Sixers tankolni fog és reménykedik benne, hogy jövőre valamit képesek lesznek halászni. Amire elég nagy az esély, hiszen ha minden összejön, akkor kettőt is választhatnak a legjobb tízben.
Shabazz Muhammad érdekes még számomra. Tavaly ilyenkor még 1/1-nek volt beharangozva, aztán az UCLA-en nem igazán ment neki a játék, közbe pedig kiderült, hogy egy évvel idősebb, mint amit tudtak. Plusz kiderült, hogy önző, nehezen kezelhető. Így egészen a lottery végére csúszott le, a Jazz húzta be, de ők már előtte cseréltek így Shabazz a Minnesotához került. Ami elég érdekes húzás. Egyrészt elég rizikós, másrészt szerintem a srácban elég nagy a potenciál. Vagy nagyot nyernek, vagy nagyot buknak vele.
A Lakers a második kör vége felé húzhatott és a Duke-os Kelly-t választottuk. Elég képzett magas, jól dobja a triplát, de fizikailag elég gyenge. Meglátjuk, hogy mennyi szerepet kap.
Ja és felhívnám a figyelmet a Spurs második körös választottjára Thomasra. Akit párszor láttam játszani és eléggé tetszett, plusz a szakírók is jóval előbbre várták.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.28. 10:43:14

Érzelmileg tényleg borzasztó nehéz feldolgozni, el nem tudtam volna képzelni, hogy PP valaha is más mezt húz fel magára az NBA-ben, de KG is már "hozzánk nőtt". Viszont logikailag szerintem is ez egy jó csere tőlünk.
KG+PP páros felé nem lett volna tisztességes, ha tankolnánk, s gyakorlatilag velük egy 6-8 helyen való bejutás és első körös kiesés lett volna nagyjából prognosztizálva, aminek semmi értelme nem lett volna.S ha abba gondolok bele, hogy kettejüket ki tudta volna átvenni, hát nem sok csapat jutna eszembe, szerencsére a Nets átvette, s ellenértéknek is jókat adott, mindenki lejárós, G-Wall egyedül, akit megfogunk érezni még évekig, s a 10 millióját, de viszont így tényleg gátlástalanul lehet tankolni, ehhez a keret is "adott", plusz az a 3 első körös cetli nagyon jó ám, 2016-18ban a fene se tudja hol lesz a Brooklyn, főleg hogy innentől aztán tényleg 0 mozgásterük lesz, s addigra náluk is rebuild lesz, bőven felértékelődhet majd az akkori cetli.
Főleg hogy majd nem fognak tudni draftolni csak második körösöket.
S mindegyik védettség nélküli, ráadásul ha jól tudom Kris Joseph is bekerült az üzletbe, s lehet nem is 3 hanem 4 első körös kapunk, 2017eset is.S Terry szerződését is "kipucoltuk" ez egy jó csere volt.

Kris Joseph will part of the Nets package to the Celtics, as well as the right to swap draft picks in 2017, league source tells Y! Sports.

Úgyhogy összességében szerintem a maxot kihozta ebből Ainge, gyakorlatilag 4(lehet 5) első körös cetlit szerzett 1 héten belül s lejárókat, s jövőre tényleg bőven Top 5-ben lehetünk a drafton.Nem hiszem, hogy jobban lehetett volna bespájzolni.
A csere amúgy Július 10-én lehet hivatalos, mert Bogans-szel sign & trade-t kell végrehajtani, ráadásul Shengelia lehet benne sincs a cserében, nem teljesen tisztázott még, de akárhogy nézem, nekünk ez jó csere volt.
Nyilván érzelmileg viszont rohadt nehéz feldolgozni...Főleg majd mikor ilyen Bogans-ek húzzák fel a Celtics mezt :? De legalább fantasyben érdekes lesz jövőre a Celtics, Hump biztosan jó statokat fog hozni, főleg miután szerződésért kell játsszon, de Green is simán lehet 15-20 pont körül, abszolút teher nélkül lehetnek az embereink.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.28. 10:39:23

Tudom, hogy itt nem nagyon vannak NHL fan-ok de közben a Chicago Blackhawks legyőzte a sokkal esélyesebbnek tartott Bostont egy hatalmas meccsen és megnyerte a Stanley kupát. Hát de milyen volt az a 6. meccs te jóóó ég. Végig a Boston vezetett és uralta a meccset. Aztán jött 1-2 villanás és a Bruins álmok szertefoszlottak. 8)
Ide kapcsolódó hír, hogy sztem a valaha volt egyik legnagyobb játékossal Jagr-el nem hosszabbítottak így ismét FA. Nem lepődnék meg, ha visszavonulna a veterán. 

NBA: Ez a Boston csere engem is meglepett. Kíváncsi lennék Bob kifejtő véleményére, most, hogy más nem csak pletyka. Mellesleg szerintem a kelták jártak jobban, amennyiben tényleg tankolni és új csapatot építeni akarnak. Viszont így szerintem jövő szezonban nem lesznek számottevőek. Persze nem szabad lebecsülni sose ezeket a lóheréseket.
Nets részről tényleg nem értem. Valaki magyarázza már el. Miért jó ha ennyi öreg, visszavonulóban levő gyereket gyűjtöttek be? Ráadásul kemény pickeket vesztettek. Ott valami nagyon nagy katyvasz van a fejekben. Kidd meg nem tudom mit fog kezdeni ezekkel a sztárokkal. Persze nekem teljesen mind1, mi van a városi ellenség háza táján. Remélem a PO-ba se jutnak be. :D

Más: Skacok! Én most tényleg lemaradtam a Draftról? Arról a Draftról? Az igaziról? :oops: :D Idén nem nagyon volt hangos a sajtó tőle. Bezzeg 1 éve Lillard, Davis és a többiek a csapból is folytak. Idén nem voltak nagy nevek? Ha igen, kik azok akikkel sztetek számolni kell jövőre? Van ilyen Davis Lillard kategória?
Egyébként sok helyen olvastam, hogy a jövő év megint nagy durranás lesz Draft szempontból. Miért is? Akkora tehetségek várhatóak mint az előző szezonban? :?

Tocy
Director del Fútbol

2013.06.28. 09:28:23

Hát a Boston nem viccel, kitette az ikonjait, ahogy kell. Logikus és szerintem jó döntés volt, de érzelmileg...

Cumbee, szerintem egyáltalán nem tré deal ez, a Celtics tankolni akar, a Rondo-Bradley-Green-Sullinger fiatal mag megvan, Bass ( igaz nagy szerződés ), Lee is ott van, a jövő évi draft pedig brutális lesz, egy lottery pick-kel kis túlzással kész is lehet a csapat. Wallace szerződése kicsit necces, de ennyit be lehetett most vállalni, Evans szerintem nagy nyeremény, Hump meg lejáró, ez az év amúgy is kuka.

A Brooklyn meg ökörséget csinált, DWill-Joe-PP-KG-Lopez ötös+Terry, ez hat olyan ember, aki igényli a labdát, a Nets tavaly sem volt összeszokva, most meg felborult az egész, Pierce itt nem ikon, nem csinálhat meg bármit, 40% alatt nem fog tudni összeszenvedni 20 pontot, Garnett mondjuk jó lehet, de a palánk alatt is lesz egy másik játékos, aki támadásban eddig 20 pontos volt...ez a csapat idén sehol nem lesz, és ráadásul egy Kiddel, hát Garnettel kis túlzással együtt érkeztek, lejátszottak jó sok évet, most meg ő az edző? Nem áll össze nekem ez az egész, nagy káosz lesz, max két éves projekt, a pad nincs kész, egy év alatt senki nem fogja megtalálni a helyét ebben...azt már nem is kérdezem, hogy milyen lesz a védekezés, Joe-PP nem éppen arról híres, Lopez eddig sem volt az, Wallace-Evans már nincs...na mindegy, szerintem ez a deal a Bostonnak volt jobb, Prokorov meg inkább adja nekem azt a pénzt, amit a hülyeségére költött.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.28. 06:11:29

kezdő5.hu írta:Chris Broussard (ESPN) egy Dwight Howardhoz közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy a center valószínűleg nem hosszabbít a Los Angeles Lakersszel, aminek első számú oka Mike D'Antoni vezetőedző, és az általa játszatott rendszer. Úgy tűnik, hogy a befutó a két texasi alakulat, a Dallas Mavericks és a Houston Rockets közül kerülhet ki annak ellenére is, hogy ők maximum 4 éves, 88 millió dolláros, míg a Lakers 5 éves, 118 milliós szerződést adhat a centernek. A középjátékos egyelőre nem zárta ki teljesen azt, hogy marad Los Angelesben, de nem érezte magát jól Kobe Bryant mellett D'Antoni rendszerében. A Dallasnál egyébként franchise-player lehetne az egyre inkább idősödő Dirk Nowitzki mellett, és bár a Rockets tűnik számára a legjobb választásnak, bizonyos források szerint komoly kérdések merültek fel Howardban azzal kapcsolatban, hogyan illik majd a Houston inkább a periméterre szoruló támadójátékába.
Kíváncsi leszek hogy mi lesz ennek a szappanoperának a vége, DH12 már eldönthetné mit akar.Örülnék ha jönne de nem látok rá nagy esélyt, jó kis csapat leszünk de ehhez évek kellenek még és szerintem Dwight egy türelmetlen kis pöc(s) :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.28. 05:23:00

Megegyeztek a felek, KG is belement az üzletbe.
Boston adja: KG, PP, Terry
Nets: G. Wallace, Humphries, Shengelia, Evens, Bogans és 3 első körös pick

Jó volt ez, hogy pont a draft alatt jelentették be, Simmons nem kicsit kikészült. Nem nagyon mutatták közelről, de abból ítélve, hogy hagytak neki pár percet mielőtt rákérdeztek, meg ahogy Jalen nézegette, szerintem nem kicsit megkönnyezte a dolgot.

Nyilván a Celtics szimpatizánsok véleménye számít majd igazán, de szerintem ez egy rohadt tré deal Celtics részről, míg a Nets nagyot szakít. Ha nem vonul vissza sem KG, sem PP (gondolom a deal előtt ez is tisztázva lett) akkor ez egy eszméletlenül kemény csapat lett. D. William-J. Johnson- Pierce - Garnett, B. Lopez
Padra jön pl Plumlee.
Durva lesz ez a csapat.
Mondjuk ilyet olvastam, (nem számoltam utána) hogy jövőre 100 millát költenek majd fizetésre, amire még jön 80 milla luxusadó. Ennyiért már illik is jó csapatot összekukázni.

Boston? Rakás szemét/őskövület és 3 20-25 körüli választás. Tényleg ez volt a legjobb, amit ki lehetett hozni ebből? (Valszeg igen, PP és KG szerintem csak együtt volt mozdítható és Prokorovon kívül nem sokan vállalták volna be őket valszeg.) Ettől függetlenül szerintem nem érte meg KG-t és PP-t kirakni, 1 év miatt. Jövőre mindketten visszavonulhattak volna tisztességgel.
Paul Pierce ‏@paulpierce34
Yep its official gonna retire a celtic
Amúgy mekkorát fog már küzdeni Wigginsért, a Boston-Philly-Milwaukee hármas. Bár mondjuk a Bobcats mindig veszélyes lehet és a Sunstól is bármi kitelik.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.06.28. 06:16:48-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.28. 02:25:15

Bizony bizony, elvileg már csak KG-re "várunk", aki ugye minden cserét vétózhat, mert van ilyen függelék a szerződésében, de elvileg KG+PP+Jason Terry for Gerald Wallace-Hump-Evans-Shengelia-Bogans és 3 első körös draft pick (2014-16-18)
Nem lenne rossz bár G-Wall szerződését szépen le kell nyeljük még 3 évig.....De Reggie Evans király ha jönne hozzánk, nagyon szeretem a kis egyszerű játékát, meg bennszülött fejét. :mrgreen:
Véleményem szerint a nagy takarítás jól működik, ha tényleg sikerülne véghez vinni a cserét, lennének bőven opciók a jövőt tekintve, Ainge merészet húzott, de hosszútávon ez kifizetődő lehet, 3 első körös cetliről álmodni sem lehetne, erre a Nets adna. :lol:

Philadelphia sends Jrue Holiday and a first-round pick in 2014 to New Orleans for Noel, league source says.

Eazzy remélhetőleg alszik , mert különben most ideges lenn e, de majd csak holnap :D Bár gondolom kicsit elkalkulálták magukat, Bynum nem jött be, Noel jó lehet, plusz tankolhatnak 2014-re.Akár hosszútávon jó is lehet ez a csere a Sixersnek, az biztos pár évet megint feladtak ezzel.

Hornets küldi a picket+Noelt Holidayért.

Jaja Burke vicces lesz a Wolvesban, emlékszem pár éve volt mikor csak SF-ket draftoltak, volt vagy 4 pickjük és mindegyik az volt, most meg tele vannak így is irányítókkal erre Burke.
Jaj csak kérem hozzánk Dieng jöjjön és csokoládé vanília. :D

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Trey Burke is going to the Utah Jazz in a trade, sources tell Y! Sports.
Ez így teljesen érhető, Mo Williams helyett.

(Battier iszonyat intelligens emberke, tök jó hallgatni, meg jól áll neki ez a TV-s szerep)

Hoppá A Mavs (érhetően) próbál még a drafton is spórolni (Howard miatt)s Olynyk jön hozzánk, akit választottak meg a 16os cetlink meg 2 második körös, ezzel számomra véget is ért a mai draft, nem örülök, de legalább lesz fehér játékosunk megint. :mrgreen:
Jó kis tankolós év lesz ez.

Vélemény?3 helyet mentünk sok értelme nem volt, szerintem bent maradt volna 16osnak is, 2 második körös érzésem szerint nem oszt nem szoroz, remélhetőleg azok majd mikor valóban sorra kerülnek (kerültek volna) már lesz olyan csapat, hogy nem második körben is kelljen guberálni.
Ettől a Olynyk gyerektől nem esek hasra, de legalább jó kis fiatal magas állomány lesz Sullyval meg vele.Igazából én még azt is megkockáztattam volna, hogy mi adjuk fel a 16os idei cetlinket s megpróbálunk a 2014esre cserélni.
Rondo-t imádom szeretem, de ugye nagyon mást nem tudunk cserélni, s én úgy vagyok vele irányítót még mindig könnyebb összekukázni (oké nem Rondo szintet, de valamit) mint egy jó magasat, s Cousins akármilyen hülye, de nagyon tehetséges és fiatal, simán valahogy rá lehetett volna dumálni a Kingset valahogy egy Rondo+ cetli DMC és egy esetleges ő első körükért.Oké hogy van irányító a Kingsben, de akkor is. :D
Így meg jött ez a Wooodstockból menekült Olynyk, tankolni jó lesz.
Tommy Heinsohn says he pointed Kelly Olynyk out to Danny Ainge while watching the NCAA Tournament.
Ez mondjuk nem rossz előjel, egy 8szoros bajnok valamit csak konyít ehhez a játékhoz. :D

A pickünk meg nagyon értékes, mi cseréltük Dallasba.ők meg Atlantába. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.28. 01:39:06

Azt a fújolást amit Stern kap.:D Tavaly is hangos volt a közönség, de most 3* meg kellett szakítania a beszédét, mert nem lehet hallani amit mond.:D
Cavsnak van 5 perce. Apa kezdődik!:D
#1 Anthony Bennett ---MIVAAAAAAAAAN?? Szerintem Clevelandben hobbiból szivatnak mindenkit.

Pörögnek az események, de kb sírok. Eazzy merre vagy? Noel csak 6. helyen ment el a Pelicans vitte és egyből cserélte is tovább a Sixershez Hollidayért és egy alig védett 2014-es pickért. All-Star irányító + 2014-es lottery? Mi bajuk van ezeknek?
RIP, New Orleans Block Party (5:13 p.m.- 5:22 p.m.)
Javítás: Noel+New Orleans alig védett 2014-es első körös megy Indiana-ba, Holiday és az idei hátsó pickjük megy a Pelicanshoz.

A Minnesota pedig Burkot választja. Az agyamat eldobom. Nyissanak egy PG kiskereskedést a 4 irányítójukkal.

Bazzeg a Blazers tavaly kihúzta a sűrűből Lillardot, erre idén is lecsúszik hozzájuk az idei Lillard.:D Kíváncsi vagyok mennyi tere marad, de nekem messze ő a kedvencem az idei draftról. Nagyon szurkolok neki, figyeljetek rá, potenciális ROY jelölt. Még így is, hogy a Blazers nem a legjobb fitt neki.
Bob_Marley írta: Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Trey Burke is going to the Utah Jazz in a trade, sources tell Y! Sports.
Ez így teljesen érhető, Mo Williams helyett.
)
Várható volt, de nekem nem tetszik. Mondjuk én nagyon el vagyok szálva CJ-től, de ha választhatnék, hogy ő, vagy Muhhamed (szerintem őt fogják húzni, ha lecsúszok oda) + a 21. pick, én 100/100 szor McCollumot húznám.
Bob_Marley írta: Hoppá A Mavs (érhetően) próbál még a drafton is spórolni (Howard miatt)s Olynyk jön hozzánk, akit választottak.
Vélemény? Tényleg be kellett dobni 2 jövőbeni 2. köröst, hogy 3 helyet felmenjetek ezért a srácért? 3 hely nem sok szvsz, nem biztos, hogy elkelt volna. Ha mégis, szvsz lett volna bent még 1-2 használható center.

Közben bejött amire számítottam. Muhamad elkelt, 14. helyen Minnesotába megy. A draft legértelmesebb játékosa és talán legjobb karaktere helyett húztak egy önző hisztigépet, aki szerintem még nem is dob jobban mint McCollum. Na mind1, ők tudják..
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.06.28. 03:08:05-kor.
Válasz küldése