A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Mindenkinek szegeztem, csak Tim hszére reagálva írtam. Őszintén számítottam is rád, már múltkor is segítettél mikor zenekarokat kerestem!Rinku írta:
Habár a komment nem nekem lett szegezve, felvenném ezt az inget.Rancid, The Exploited, The Casulties, The Misfits, UK Subs, Black Flag, The Damned, Patti Smith Rise Against kezdeti albumok (The Untravelling, Revolutions per Minute), Tankcsapda kezdeti albumok (Punk & Roll + Legjobb méreg + Jönnek a férgek), de ide vehetnék még a The Stoogest is pl. Ennyi jutott eszembe most, de Tim ki fogja tudni egészíteni szerintem.
Habár a komment nem nekem lett szegezve, felvenném ezt az inget.bence-barca írta:Punk-rock műfajban keresek zenekarokat, akiket érdemes hallgatni.
Eddig rátaláltam a Dead Kennedysre meg a Clashre. De szeretnék még ajánlásokat, kiket érdemes ebből a műfajból hallgatni.
Ilyet nem "játszottunk" soha.messideco írta: Más:
Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni, nektek melyik lenne az?

Nem mondom, h annyira megfognak, de az ide linkelt zenék többségénél még mindig ezek állnak legközelebb az ízlésemhez.Tim írta:Ismét jelentkezik a népszerűtlen zenék rovat.
....

na végre, valaki zenét is linkel már ideStalkyard írta:Daft Punk - Get Lucky ft. Pharrell Williams

Az eredeti is kitűnő:TT írta:Rameses B - Memoirs (Nox Melodic Dubstep Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=tbXP7uQAMZI
akkor most ez lenne azmessideco írta: Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni,

Amikor gondolod, a lényeg, hogy hétfőre meglegyen.messideco írta:Akkor a blogot mikor kezdhetem el?
Igen, van még 3 System albumsoadroli írta: Na jó, jövök én is, de én mindig késni fogok![]()