corol, vigyázz, mert az itt működő Deolofeu-szekta megtalál és feláldoz, hogy merészeled itt becsmérelni a világ legnagyobb tehetségét...
Az a legjobb ennél a csapatnál, hogy kb. minden egyes fiatal kölyök, akinek volt pár jó meccse, lenyomott egy-két cselt és valahol is valamilyen média fórumon pozitív visszajelzést kapott, egyből azt hiszi, hogy ő szrta azt a bizonyos hispán viaszt. Senkiből nem lesz nagy játékos, aki így gondolkodik, mint ő vagy Thiago.

Legalábbis ha itt nem, majd pont egy más közegben fog lángoló csillag lenni a fekete éjszakában...

Ugyan nem tudom már, hogy ezek a kölykök nem látják a fától az erdőt? Nem fociznak két lépésre olyan legendáktól, mint Xavi, Puyol, Iniesta? Nem látnak elég értékmérőt, hogy milyen egy igazi futballista? Nekem Tello magasan nagyobb érték, mint Deulofeu, mert pofa be-üzemmód és aktív robot. Még ha játék kvalitásilag is előrébb jár D, Tello munkásságát tudom egyedül dicsérni. Ilyen emberekre van szükség, nem elkényeztetett szőke hercegekre. Neymarról ugyanezt gondolom. Ha befogja a száját, beáll a sorba és teszi a dolgát, nem lesz gond vele. Amennyiben valamelyiket is megszegi a 3 dolog közül, kívül tágasabb.