2013.06.24. 16:10:53
Az lenne a legjobb, ha VV-t sikerülni belevonni a Ter Stegen üzletbe, mondjuk 5 millióért. Ez a Gladbachnak is jó lenne, nekünk is, TS-nek is, csak Valdes nem hiszem, hogy elmenne egy relatíve kis csapatba kb. 3 millás fizuért. Inkább végigpadozná itt a szezont. Kár, hogy a Monaco érdeklődése alábbhagyott.
Thiago esete számomra még mindig rejtély egy kicsit. Sokakat nem értek azért. Néhányan úgy állítják be, mintha az egész szezont végigrinyálta volna + most is csak a nyávogását lehetne hallani. (nézd meg a Realban a 20 éves Jesé a szezon közben meg most is olyan mint egy rinyap..a) Annyit nyilatkozott tudtommal, hogy szeretne ott lenni a vb-n és ehhez több játéklehetőségre lenne szüksége. Ebben szerintem nincs olyan sok kivetnivaló. Az egy dolog, hogy a papa egyszer-kétszer kinyitotta a száját, de ezért nem Thiagot kéne folyamatosan szidni. Mondjuk azt nem tudom, hogy az MU-ban mennyivel több lehetőséget kapna, ráadásul teljesen új közeg, stílus, játékrendszer. Közel sem vagyok biztos benne, hogy ez jelentené a belépőjét a vb-keretbe. A 14/15-ös szezonban pedig jó esélye lenne itt is a komolyabb játékpercekre. Habár lehet, hogy Moyes ígért neki valamit, de kíváncsi leszek, hogy mennyi időt tölt majd a pályán, arra pedig még inkább hogyan alkalmazkodik az angol focihoz. Nem hiszem hogy a flikk-flakkok ott érvényesülnének.
Az pedig, hogy Silvahoz Tito ennyire ragaszkodik számomra kifejezetten pozitív. Végre kitartunk valaki mellett és nem a legegyszerűbb megoldást keressük, az edzőnek konkrét elképzelése van jó jel. Tavaly, ha jól tudom azért nem tudtuk hozni, mert a büdzsé nem tette lehetővé, idén viszont szerintem beleférne + az új adótörvények is a kezünkre játszanak, illetve ha a hírek igazak a brazil sem zárkózik nagyon el az üzlettől. Nem is indítottunk legutóbb túl nagy offenzívát érte, így nem is csoda, hogy a PSG-t választotta.
Ha mégsem jönne össze talán David Luiz lenne a legjobb megoldás. Elég rutinja van, védőhöz képest relatíve fiatal. Úgy emlékszem a Chelsaeben az utóbbi időben vkp-t játszott a válogatottban viszont nagyon jól tolja. Igaz ott nem Piqué a párj, de akkor is jobb mint egy feltörekvő tehetség. Ha tényleg nem számolnak annyira vele 25 körül akár hozni is lehetne.
Forca Barca!!!!