2013.06.25. 00:16:33
vs. Japán
Egy irdatlan nagy gól meg pár jó csel, más semmi.
vs. Mexikó
Megint egy szép gól, plusz szép gólpassz, továbbá klasszis teljesítmény, nagyszerűen forgatta a védőket, nagy kedvvel játszott.
vs Olaszország
Újabb nagy gól, egy remek kapusnak, a meccsről nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam, de az írások alapján valahol az előző két meccs közötti teljesítményt hozott.
Szerintem eddig a torna játékosa, Iniesta, Pirlo, Alba, Balo mellett, de pl a brazil csapatból mást nem tudok kiemelni. Lucast kedvelem még, de alig játszik. Neymar sokat fetreng, hatalmasakat esik, kellőképp védik a bírok is, komoly önbizalomnövelő lehet neki a torna, talán még szurkolok is a braziloknak, de mindenképp a döntőbe várom őket a spanyolok mellé. Ázsia, Európa, Közép-Amerika pipa, most jöhet egy dél-amerikai csapat is, bár Uruguay kemény dió lesz.
Igazából nem is tudom, mire számítottam tőle ezen a tornán, de eddig elégedett vagyok vele, ill. szimpatikusabb lett, mint eddig volt, kezdem megkedvelni.
Lehet keseregni azon, h kevés a klasszis, a művész a braziloknál (mert tényleg az), de lehet példálózni minden idők egyik legerősebb brazil keretével is, h mit műveltek 2006-ban, nézhetetlen, undorító játékot.
Emellett Scolari garancia lehet a sikerre, várom a vb-t, meg ezt a 4 meccset még.