Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Érdekes ajánlat, s megmondom őszintén a Wolves helyében nagyon elgondolkoznék rajta.Game90 írta:According to a source, Cleveland offered the No. 1 pick, Tristan Thompson and Dion Waiters to try and land Minnesota’s Kevin Love. But new Timberwolves president Flip Saunders won’t move Love.
Ez az arcszerkezet nem semmiGame90 írta:
jövőre még ez lesz a felállás szerintem, aztán véget ér a Heat-dominancia, 2014-15-re egy darab garantált szerződésük sincs, nem fog együtt maradni ez a csapat, persze a fő kérdés, hogy LeBron mit akar, ha esetleg marad, akkor továbbra is contender csapat lesznek, de szerintem kilép a szerződéséből és visszatér Cleveland-be.Boixos írta:kiváncsi vagyok, h a köv szezonban ki fogja őket leborítani a csúcsról?
Ezt hogy döntöd el?neobarca írta:Gratula részemről is a Heat-nekVégignéztem, bár 1x-2x elaludtam.
![]()
Minden esetre uralták a meccset és megérdemelten lettek bajnokok. Főleg ha az egész éves teljesítményt vesszük figyelembe. Itt azért halkan megjegyezném, sztem ingább a Spurs bukta el a d9ntőt, minthogy a Heat nyerte meg.
Összességében, nagyon jó volt ez a szezon. Tele volt nem várt csapatokkal, játékosokkal. Agyba főbe vetrük a Bostont.(ja meg a Heat-et is) Igazán színvonalasra sikeredett a PO is. Soha rosszabbat én azt mondom!
Természetesen én is néztem, de ezt mint hetedik meccs"megtiszteltem", hogy lementem kocsmázni.Game90 írta:Na, itt vagyok, remélem nem fogok bealudniTöbbiek? Bob, Tocy, kanty, Primitive, Cumbee, Ozsi?
Sőt, nekem is ugyanannyi pontom van, mint Bosh-nak.kanty írta: Azért fikázzátok Kobe-t, de így a sérülése után alig két hónappal ugyanannyi pontja van az NBA nagydöntőjének hetedik meccsén, mint a liga egyik legharcosabb, legképzettebb, legtökösebb PF-jének. Respect.
Naná! Bár minden ellenem dolgozott, de nincs az az isten, hogy ezt a meccset ne nézzem meg élőben.Game90 írta:Na, itt vagyok, remélem nem fogok bealudniTöbbiek? Bob, Tocy, kanty, Primitive, Cumbee, Ozsi?
!:DGame90 írta:Ez nem vicces, ő tényleg az.Gareth Tello írta:Chalmers megint megmutatja, hogy top5 PG (ugye, Game?)