gergo9 írta:Alo témához
Ugye a tavalyi szezon után azt mondta hogy nem kell neki a legjobb autó elég egy fokkal jobb is és simán vb hát látjuk.
Jelenleg eddig minden futamot nézve azért a Ferrari a legerősebb idén mégis jelentősebb lemaradása van, viszont közel sem alakulnak olyan kedvezően a dolgok számára mint tavaly a szezon első harmadában hanem csak simán átlagosan. 20%-nál nem adok többet a vb címére.
Ugye messze még a vége.

Szerintem az első mondatod egyébként sem fedi a valóságot, ilyet nem igazán olvastam, hallottam, melyben kijelenti, hogy "simán vb" lesz.
A 3 Ferraris szezonja alatt kétszer csak hajszál választotta el a vb címtől, mindannak ellenére, hogy nem volt élautó, legalábbis én nem éreztem egy verseny előtt sem, hogy nah ez most az övé lesz.
Ezzel szemben idén valóban egy jó gép van alatta (nem mellesleg számomra az elmúlt évek legszebb autója, amely kecses, letisztult, harmonikus), két futamon a legjobb versenytempót produkálta vele, de a legerősebb szót túlzónak érzem. Látni kell azt is, hogy időmérőn még mindig esélytelen, illetve azt is, hogy már hat futamon vagyunk túl, nem pedig kettőn.
Számolni kell a gumimódosítással is, amiből gyanítom, hogy nem a Ferrari és a Lotus páros jön majd ki a legjobban, így lehet, hogy nem lesz miről beszélni, és a Red Bull besöpör megint mindent.
piton írta:Szerintem a többséget már a Monaco ellenesek teszik ki, én is oda tartozom. Ha nincs az a pár baleset, akkor dög unalmas lett volna a futam, de kétlem hogy kivennék a versenynaptárból. Ezt a versenyt le kell nyelni minden évben.
Sokkal inkább ez, mint india.. dél-korea... kukutyin.... szingapur... abu dhabi.
Ennek a pályának történelme van, melyet jó beszippantani magunkba minden évben egyszer. Nekem sem tetszett az első 20 kör, de arról inkább a gumi miatti spórolás tehetett.