Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért így sem rossz.Barcaman1993 írta:1 évvel fiatalabb lenne, akkor az vmi elképesztő lenne... Így 17 éves kora végén alig kapok érte vmit, ha kiedzem.
Közben pedig egy teljességgel érthetetlen csoda folytán a félidőben 1-0-ra vezetek a listavezető ellen.Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Áron Burai.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Gólszerzés képességet is elérhet.
Igen, ennél már csak az szebb, amikor már semmit nem tud ajánlani, akkora klasszisokat nézett a héten...Gareth Tello írta:Megint egy remek ifit ajánlott az egyik megfigyelőm:
Ez a játékos jelenleg katasztrofális szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Játékszervezés képességű játékosod!![]()
nekem ezt minden héten elsüti valamelyik...Gareth Tello írta:Megint egy remek ifit ajánlott az egyik megfigyelőm:
Ez a játékos jelenleg katasztrofális szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Játékszervezés képességű játékosod!![]()
Húz le egy évet az Újpestben edzőkéntcsabooo írta:Egy kérdés: hogy lehet valakiből válogatott edző ? Tehát mi kellene ahhoz, hogy engem felkérjenek xy válogatott élére ?
Mind a két kérdésre igen a válaszom. Miért kérded?salas9 írta:Szép munka! Gondolom eladásra edzed őket. Utána is csatárt fogsz edzeni?
Nyilván minél több taktikában tudsz játszani, annál jobb. De VI. ligában még ez nem olyan fontos. Bőven elég a széleken támadás taktika, esetleg ha van magas középpályájú ellenfeled, akkor az ellentámadás taktika is nagyon jó.kudu írta: Egy kérdés: mennyire érdemes több taktikát begyakorolni? A jelenlegit teljesen kihegyeztem a szélsőjátékra, szélsőjáték edzéssel, így már világklasszis szintet tudtam elérni.
Nekem az egyik 78, másik 79, de volt már 85 éves is, ha jól emlékszem.streho87 írta:egy játékosmegfigyelő hány éves koráig dolgozik?mert a 3 megfigyelőm közül az egyik 70 a másik 73 éves...
Tudtommal nincs időhatár, bármeddig lehetnek.streho87 írta:egy játékosmegfigyelő hány éves koráig dolgozik?mert a 3 megfigyelőm közül az egyik 70 a másik 73 éves...
Nem. Mivel egy kapusnak értelmetlen, hogy jól fejelő vagy gyors legyen. Csak beáll a kapuba, s véd, mint ahogy Hajdú B. is mondja. Nem fog kapni.Barcaman1993 írta:Ha az ifijátékosomat kapus poszton játszatom, kreatív taktikával, akkor is jöhet ki spece? Fontos, mert a kapusoknak nem szokott lenni.
Én is eladnám. Így is kapós lesz az tuti, de neki is jól jönne (még befuthat) egy specialitásBarcaman1993 írta: ...
Nem rossz. Gondolom KP-t edzel neki. Van valami jó specialitása mellé? Például jól fejelő, erőteljes stb...Gareth Tello írta:Most írt a grúz U20-as csapat szövetségi kapitánya, hogy a gyerek potenciális válogatott, szóval eddzem, ahogy csak tudom.
Én eladnám, mint a szél.Barcaman1993 írta:...