USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.06.21. 03:40:44

Első negyed:
1. Chalmers remélem megrohad a padon.
2. Andersen rohadt jó.
3. Battier érzi, hogy mikor kell jól játszania és beszórnia a triplákat.
4. LBJ-nek megint nem megy a dobás.
5. Leonard már 6 lepattanónál.
6. Duncan lehet a kulcs, 4/3/2 + 3 steal idáig. Mondjuk a fastbreak dunkjánál röhögtem egyet... :lol:
7. SAS megint aláz a festékben.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 03:39:15

Mindkét csapat eléggé odateszi magát eddig védekezésben. A SAS-nak ismét elég sok a TO-ja. Leonard hihetetlen miket melózik, Ginobili mellett az egyetlen szimpatikus Spurs játékos. Érdekes, hogy Pop a végén Parkert lekapta és Ginobilit tette be irányítani, ez utóbbi azért nem annyira meglepő.

Ő meg, hogy került oda? :lol:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9302_n.jpg
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ferninho
Madridista

2013.06.21. 03:13:16

kanty írta:
Devid16 írta:nincs streametek? amiket eddig találtam nagyon rosszak... pedig nézném ezt az epic döntőt :D
http://www.rojadirecta.me/goto/vertixo2 ... ot.com.es/
http://www.firstrow1.eu/sport/basketball.html
madridista
Devid16
Jugador d'estrella

2013.06.21. 03:12:58

kanty írta:
Devid16 írta:nincs streametek? amiket eddig találtam nagyon rosszak... pedig nézném ezt az epic döntőt :D
köszi ezen néztem én is de valami idióta hang állandóan belepofázik és nem találom hol kell kiikszelni :lol: na mind1. lássunk egy jó meccset :)
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 03:10:39

Devid16
Jugador d'estrella

2013.06.21. 03:09:44

nincs streametek? amiket eddig találtam nagyon rosszak... pedig nézném ezt az epic döntőt :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 03:06:26

Na vagyok én is. :)

1. Ki lesz a 2012/13-as NBA Bajnok? Miami
2. Ki lesz az MVP? Jelölj meg egy játékost. LeBron James
3. Ki éri el hamarabb a 20 pontot? Miami
4. Több, vagy kevesebb, mint 190,5 pont születik a mérkőzésen? Kevesebb
5. Ki vezet az első negyed után? Miami
6. Félidő/Végeredmény? Hosszabbítás is számít! Miami/Miami
7. Melyik negyedben szerzik a legtöbb pontszámot? 1.
8. LeBron James több, vagy kevesebb, mint 27,5 pontot szerez? Több
9. Ray Allen hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! 3
10. Dwyane Wadenek több, vagy kevesebb, mint 5,5 lepattanója lesz? Több
11. Tim Duncannek több, vagy kevesebb, mint 14,5 lepattanója lesz? Kevesebb
12. Daniel Green hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! 3
PCsabi
aka Game90

2013.06.21. 01:36:28

Na, itt vagyok, remélem nem fogok bealudni :) Többiek? Bob, Tocy, kanty, Primitive, Cumbee, Ozsi?
Gareth Tello írta:Chalmers megint megmutatja, hogy top5 PG (ugye, Game? :mrgreen: )
Ez nem vicces, ő tényleg az.

1. Ki lesz a 2012/13-as NBA Bajnok? Heat.
2. Ki lesz az MVP? LBJ.
3. Ki éri el hamarabb a 20 pontot? Spurs.
4. Több, vagy kevesebb, mint 190,5 pont születik a mérkőzésen? Több.
5. Ki vezet az első negyed után? Spurs.
6. Félidő/Végeredmény? Heat/Heat.
7. Melyik negyedben szerzik a legtöbb pontszámot? 3. negyed.
8. LeBron James több, vagy kevesebb, mint 27,5 pontot szerez? Több.
9. Ray Allen hány db. triplával zárja a mérkőzést? 1.
10. Dwyane Wadenek több, vagy kevesebb, mint 5,5 lepattanója lesz? Kevesebb.
11. Tim Duncannek több, vagy kevesebb, mint 14,5 lepattanója lesz? Kevesebb.
12. Daniel Green hány db. triplával zárja a mérkőzést? 2.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.21. 01:02:52

Aki még itt van, egy kis játékra hívlak meg Benneteket. Egy sportfogadó oldalon volt kitéve, de gondoltam bemásolom, kinek mi az elképzelése. (kicsit késő jutott az eszembe, de hátha vagytok még itt páran :oops: )

1. Ki lesz a 2012/13-as NBA Bajnok? (2 pont)
2. Ki lesz az MVP? Jelölj meg egy játékost. (2 pont)
3. Ki éri el hamarabb a 20 pontot? (1 pont)
4. Több, vagy kevesebb, mint 190,5 pont születik a mérkőzésen? (1 pont)
5. Ki vezet az első negyed után? 3 esélyes (Miami/Spurs 1 pont, Döntetlen 2 pont)
6. Félidő/Végeredmény? Hosszabbítás is számít! (2 pont)
7. Melyik negyedben szerzik a legtöbb pontszámot? (2 pont)
8. LeBron James több, vagy kevesebb, mint 27,5 pontot szerez? (1 pont)
9. Ray Allen hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! (3 pont)
10. Dwyane Wadenek több, vagy kevesebb, mint 5,5 lepattanója lesz? (1 pont)
11. Tim Duncannek több, vagy kevesebb, mint 14,5 lepattanója lesz? (1 pont)
12. Daniel Green hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! (3 pont)

Szerk: nyereményt nem osztok, de gondoltam jó kis móka! :P
És, hogy én se maradjak adós az enyémmel:

1. Ki lesz a 2012/13-as NBA Bajnok? Miami
2. Ki lesz az MVP? Jelölj meg egy játékost. LeBron James
3. Ki éri el hamarabb a 20 pontot? Miami
4. Több, vagy kevesebb, mint 190,5 pont születik a mérkőzésen? Több
5. Ki vezet az első negyed után? Miami
6. Félidő/Végeredmény? Hosszabbítás is számít! Miami/Miami
7. Melyik negyedben szerzik a legtöbb pontszámot? 3.
8. LeBron James több, vagy kevesebb, mint 27,5 pontot szerez? Több
9. Ray Allen hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! 2
10. Dwyane Wadenek több, vagy kevesebb, mint 5,5 lepattanója lesz? Több
11. Tim Duncannek több, vagy kevesebb, mint 14,5 lepattanója lesz? Kevesebb
12. Daniel Green hány db. triplával zárja a mérkőzést? Jelöld meg pontosan! 4
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2013.06.21. 02:11:35-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.20. 20:13:45

Na, hadd mondjam meg, mi lesz a helyzet.
1. negyed - Elhúz a Heat, LBJ monster negyedet hoz, a Spurs csak lézeng a pályán, Duncan pocsékul játszik.
2. negyed - Felzárkózik a Spurs, LBJ gyengül, Parker egy állat.
3. negyed - Ismét Heat-előny, Chalmers megint megmutatja, hogy top5 PG (ugye, Game? :mrgreen: ), a negyed végén Gary Neal megsérül, miután Bosh letarolja, nem is tudja folytatni.
4. negyed - Hihetetlen játékkal feltámad a Spurs, Duncan mindenkit aláz, folyamatosan közelednek pontszámban a Heathez, 3 másodperccel a vége előtt már csak 2 pont Wade-ék előnye, amikor megtörténik a csoda: Danny Green a félpályáról rádobja, ÉS BENT VAN! A SPURS NYERI A MINDENT ELDÖNTŐ MECCSET!
Az MVP Green lesz, Duncan fapofával nézi végig az ünneplést, LBJ pedig mérgében előhozza az öltözőből a láncfűrészét, és atomjaira darabolja mindkét palánkot.

:mrgreen:

Mindent bele, Duncan. Megnyered a Spursnek a meccset.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.20. 19:43:50

Bwin:
Bajnok:
Heat: 1.43
Spurs: 2.90

MVP:
James: 1.36
Parker: 5.0
Duncan: 5.5
Más: 6.0
Wade: 13.0

Napi baki: Valószínűbb, hogy James MVP lesz, mint, hogy bajnok.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.20. 19:17:26

Nyerjen a Spurs! Duncan nagyon megérdemelné a gyűrűt, több sansza nem igazán lesz már rá szerintem, meg Manu is.

James-t meg nem szeretjük. :)
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.20. 18:55:47

Nem igazán érdekelt eddig a döntő - három meccset láttam - de a mait természetesen én is élőben fogom nézni. Remélem lesz valami fincsi orosz stream.

Eddig a megérzéseim általában bejöttek (döntővel kapcsolatosan). Most azt érzem, hogy a Heat behúzza, viszonylag magabiztosan. Bár hátha Pop kitalál valamit, Green pedig szór 6-7 triplát. Azért nem semmi lenne, ha Green lenne az MVP (nem lesz).
PCsabi
aka Game90

2013.06.20. 18:51:42

Bob_Marley írta: Szerintem bőven kárpótol mindenkit, hogy talán 1 meccset leszámítva, ahol sok volt a hiba, tényleg magas színvonalú a döntő, utóbbi évek talán legjobb döntője, s ugye még hátra van a végső elszámolás. :D
De mennyivel másabb lenne néhány év múlva úgy visszaemlékezni, hogy szinte az összes meccs 1-5 pont között volt, nem pedig ilyen 20-30 pontos blowout-ok... :D

Mai meccs pedig tényleg kötelező, én már most izgulok :)

Még egy stat:
LeBron and Wade are -56 on the floor together in the finals. LeBron is +48 with Wade on the bench.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.20. 17:11:34

Pár felesleges statisztika az estére: A Playoffs történelmében eddig 112 hetedik meccs volt, ebből 23-at nyert meg a vendégcsapat (20,5%). A döntőkben 17 hetedik meccs volt, ebből 3 vendéggyőzelem (17,6%), utoljára 1978-ban a Washington Wizards. A 112 meccsből egyébként 35ször (31,2%) nyert az a csapat, aki a 6. meccset is nyerte, ez ugye csalóka, mert a döntő kivételével a 6. meccs „idegenben” van. A Miami és a San Antonio is eddig hétszer játszott hetedik meccset (Heat 4-3, Spurs 3-4). Döntőben hetedik meccs egyébként 2010-ben volt utoljára, ahol a Staples Centerben verte a Lakers a Celtics-et. Előtte pedig a Spurs verte a Detroitot 2005-ben az SBC Centerben (AT&T Center).
A Miami Heat utoljára május 22-én nyert két meccset egymás után (Indiana párharc első meccse). A Spurs utoljára december 17-18-án kapott ki egymás után kétszer, úgy hogy a Parker-Duncan-Ginobili hármas játszott.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.20. 14:19:13

hát a kotta szerint most a spursnek kell jönnie, remélem, lejegelték magukat az előző meccs után és megnyugodtak a kedélyek.
de ilyenkor már nincs kotta, uccsó meccs, mindenki tudja, h mi múlik ezen.
sztem mindent egybevéve jobb a SAS a döntőben, a legutóbbi meccset is a saját pötsségük miatt buktak el, úgyhogy: GOSPURS!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.20. 14:10:11

varnagykrisztian írta:
varnagykrisztian írta:u.i.:Szerintem behúzza a Spurs hosszabbításban a 6. meccset......McGrady dobja a győztes kosarat triplából :lol:
Az x-et legalább eltaláltam :D , a Spurs magának köszönheti hogy kikapott, a 3. negyedben már +13-al is vezettek, ha Leonard bedobja a 4. QTR végén az első büntijét lehet hogy már bajnokok :roll: , Parker (23% FGM-A) a hosszabításban 1 PTS (4-0 mezőnyből) :oops: Duncan (30 PTS) papa hihetetlen jól nyomta, Green és Ginobili ma elég rosszul nyomták, bár szerintem a OT végén faltolták amit a bíró nem vett/akart észrevenni :) LeBron a 32 PTS-ja ellenére jó pár fontos pillanatban bakizott de most ők voltak a szerencsésebbek, Bosh fontos labdákat és blokkott szerzett, Chalmers öt-ből négy 3 PM-A, Miller meg félcipővel dobott triplát :lol: Allen meg 1 hármast dobott de azt akkor mikor kellett =D> A 7. meccsen is a Spurs-nek drukkolok mert úgy érzem hogy ők többet tettek eddig a végső győzelem érdekében :mrgreen:

BRUTÁLIS mérkőzést várok, főleg LeBron és Parker főszereplésével :wink: és ugye a Heat még nem nyert egymás után 2 mérkőzést 8)
Must-win meccseken viszont eddig mindig nyertünk!

Amúgy a 3. negyed elején én is temettem a csapatot már, majd feljöttünk egyre, aztán kaptunk három and one-t, akkor megint úgy voltam vele, hogy vége. Majd elindult James, akit addig úgy szidtam, mint a bokrot...

A bíráskodás amúgy már harmadszor volt botrány, és mindháromszor mi jöttünk ki belőle rosszabbul. Ha azt a Gino-baromságot befújják és ezzel eldöntik a meccset, az lett volna a slusszpoén. Duncant nem hozhatta volna vissza Pop, erről sem szól fáma...Volt, amikor nekünk is adtak, de összességében nagyon nem. Ami az előző meccs után érdekes...ott még oké, Spurs-court, de akkor itt? Na mindegy, így is behúztuk, a 7. meccsen remélem egyik irányba se fognak fújni, győzzön a jobb. Let's go HEAT!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.20. 09:45:29

Game90 írta: Amúgy nagyon magas színvonalú a döntő, de egy valamit sajnálok, hogy a végjátékok nem izgalmasak.
Szerintem bőven kárpótol mindenkit, hogy talán 1 meccset leszámítva, ahol sok volt a hiba, tényleg magas színvonalú a döntő, utóbbi évek talán legjobb döntője, s ugye még hátra van a végső elszámolás. :D

Nagy lehetőséget hagyott ki a Spurs, ezt be kellett volna húzni, s nem tudom elképzelni, hogy a hetediken lesz-e még ekkora sanszuk. :?
Végén Manun tényleg faltgyanús volt, de legalább feldobást ítélhettek volna.

Ray Allen-től ezeket a dobásokat meg nem kell bemutatni, továbbra is rohadjon meg. :mrgreen:
De ha Parker azt bedobja, akkor....
The NBA says Tim Duncan should not have been allowed back on the floor for the Spurs' final possession of regulation in Tuesday's Game 6.

Gregg Popovich subbed Duncan out on the prior possession for defensive reasons, which is another discussion entirely. After Ray Allen hit a 3-pointer to tie the game, Popovich put Duncan back on the floor while the referees reviewed the play. Duncan eventually inbounded the play to Tony Parker, who eventually ended regulation with an airball on a fadeaway runner. The problem is the Spurs didn't have timeout and the NBA ruled today that Duncan shouldn't have been allowed back on the court. If Parker had made that shot, there likely would've been utter chaos, including a formal protest by the Heat. The teams may have even needed to replay that possession with 5.2 seconds left on the clock and Duncan off the court at some point Wednesday. So, in the end, let's just be happy Parker missed that shot and we don't have to process all the absurd possibilities that would've resulted had he made it.

James meg fejpánt nélkül de egy randa ember. :mrgreen:
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... bron-james

Ma jön a hetedik, kötelező mindenkinek, a szezon utolsó meccse, októberig megint bezár a bazár. :?

S hogy legyen egy kis Celtics is, napok, de mondhatom hetek óta megy a pletyka, hogy KG+Doc megy a Clippershez, de a folyamatosan megakadnak a tárgyalások, először Bledsoe miatt, akit nem akar elengedni a Clippers.S nemrég meg visszadobtak egy DeAndre Jordan + 2 első körös cetlit, mert szerintük ez túl sok lett volna Garnettért meg Riversért.Lelkük rajta, de CP3 borzasztóan ki van akadva. :lol:
Teryy+Lee is egy ideig benne volt a pakliban (Butlerért), de az az ügylet is vakvágányra futott, a legutolsónál, meg nem tetszik a Clippsnek, hogy 3-4 milliót pluszban kellene nekik fizetni Jordanért, mert trade kicker van a szerződésében, s ezt mi nem akarjuk kifizetni.
Úgyhogy zajlik az élet rendesen, én megértem Docot ha menni akar, főleg hogy nem ingyen menne, hanem kapnánk draftcetliket, amivel ellehetne indítani egy új korszakot, s 3-4 év múlva ott lehet megint lenni.Egy újjáépülést meg ennyi év után végigszenvedni, meg ilyen idősen meg már nem akar, persze jó lenne ha maradna azért.
De ha marad, akkor szerintem marad mindenki, s szokásos utolsó utáni futás megindul, de talán célszerűbb lenne a 2014es évi draftra, FA piacra tankolni, ezt látja Ainge is, Docéknak meg nagyobb lehetőségük lenne a Clippers-szel nyerni.
Valahol ez egy mindenki számára győztes szitu lehetne, csak a Clippers nem gondolja így. :D Hozzáteszem kinti meglátások szerint, eléggé kedvező ajánlat ez az utolsó részünkről (DAJ 10 milliós fizetése azért elég horror és még 2 évre) s még ez se jó a Clippersnek.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.19. 16:55:34

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Ja, legalább Chalmers Top5 PG teljesítményt nyújt.
Ezt már nem először olvasom tőled. :mrgreen:
Peter Emerick: "Rajon Rondo recently said that he's the NBA's top point guard. What are your thoughts on that, and where do you think you rank among all the point guards in the NBA?"

Mario Chalmers: "He's not the best, but he's in the top five. There are a lot of great point guards in the league, Deron Williams, Chris Paul and Steve Nash. There are a lot of great guards in the NBA so for him to say he's the best is a pretty bold statement. I'd say that I [Mario Chalmers] am in the front end of the top 10."

Nem Top5, de igazából mindegy is... :lol: :lol: :lol:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.19. 16:35:06

varnagykrisztian írta:u.i.:Szerintem behúzza a Spurs hosszabbításban a 6. meccset......McGrady dobja a győztes kosarat triplából :lol:
Az x-et legalább eltaláltam :D , a Spurs magának köszönheti hogy kikapott, a 3. negyedben már +13-al is vezettek, ha Leonard bedobja a 4. QTR végén az első büntijét lehet hogy már bajnokok :roll: , Parker (23% FGM-A) a hosszabításban 1 PTS (4-0 mezőnyből) :oops: Duncan (30 PTS) papa hihetetlen jól nyomta, Green és Ginobili ma elég rosszul nyomták, bár szerintem a OT végén faltolták amit a bíró nem vett/akart észrevenni :) LeBron a 32 PTS-ja ellenére jó pár fontos pillanatban bakizott de most ők voltak a szerencsésebbek, Bosh fontos labdákat és blokkott szerzett, Chalmers öt-ből négy 3 PM-A, Miller meg félcipővel dobott triplát :lol: Allen meg 1 hármast dobott de azt akkor mikor kellett =D> A 7. meccsen is a Spurs-nek drukkolok mert úgy érzem hogy ők többet tettek eddig a végső győzelem érdekében :mrgreen:

BRUTÁLIS mérkőzést várok, főleg LeBron és Parker főszereplésével :wink: és ugye a Heat még nem nyert egymás után 2 mérkőzést 8)
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.19. 15:18:59

Hát ezt nem hiszem el! :lol:
Az eddigi mérkőzéseket majdnem mind láttam, holott egyiken sem volt túl izgalmas végjáték. Pont a mai volt az, amikor csak félidőig bírtam, utána bealudtam... :roll: Ehh. :twisted: :twisted: :twisted:

Csak az 1. félidőről tudok nyilatkozni, és azt kell mondanom, hogy Duncanre nincs embere a Heatnek. Andersent ráállították, gyorsan össze is szedett 3 PF-et. (akármekkora papagájnak néz ki az ember, nekem szimpatikus) Lelkes a gyerek, bár én még pontot szerezni nem láttam. :oops: :lol:
Tim, ha lasztit kapott a palánk alatt, akkor abból vagy pontok, vagy falt lett. Illetve, ha ketten léptek be rá, akkor lepassz, és abból pont. Valamit kell kezdeni ezzel, ha a Miami nyerni akar, mert már nekem volt kínos, hogy a Duncannek passzolt lasztikból az esetek hatalmas hányada végződött pontokkal.

Bár Allen idáig gyakorlatilag semmit nem cisnált, már ezért a megoldásért megérte leigazolni Őt. :oops:

Viszont, ha az összefoglaló nem csal, akkor a győzelem kovácsa Bosh volt.

GAME 7. ez a lényeg. Ha a fene fenét is eszik, akkor is fent fogok maradni a meccsre. (vajon ezzel a +1 meccsel mennyivel több pénz folyik a kasszába? :oops: :oops: ) Nem STERN-etnék összeesküvés elméleteket, gyártani, de..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.19. 13:24:46

Sajnálhatja a Spurs nagyon. Kezükben volt a meccs többször is. Allen triplánál is Boshé volt a támadólepattanó. :P Az OT második felében pedig képtelenek voltak egy normális támadást összehozni. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem erőltették Duncant jobban, az öreg az első három negyedben tanári volt.
Rendben volt amúgy a meccs, végre voltak izgalmak. Így az olyan drukkerek is élvezhették, akik mindkét csapatot finoman szólva sem bírják.
James az elején szenvedett, aztán ahogy a fejpánt eltűnt úgy kezdtek jönni a pontok is. :P Bár ez az izmozó, mindent bebirkózó játéka továbbra is sérti a szememet.

Jöhet a hetedik meccs. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Heat otthon kikapjon, de nagy mágus Popovich.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.19. 12:18:09

Áhh... :?
Nem néztem a meccset, de titokban szorítottam a Spurs sikeréért. :D Most nézem csak, mi volt...
Ray Allen: http://www.youtube.com/watch?v=tr6XsZVb-ZE
Game90 írta:Ja, legalább Chalmers Top5 PG teljesítményt nyújt.
Ezt már nem először olvasom tőled. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.19. 09:24:38

Félelmetes! Egyszerűen ez a Heat ha para van, nem tud kikapni. Rég láttam ilyen jó döntőt. Azt kell, hogy mondjam, ha a Heat behúzza a 7. meccset, teljesen megérdemelten lesznek bajnokok. De ez igaz a Spurs-re is. Otthon a Heat szerintem kizárt, hogy elbukja... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ferninho
Madridista

2013.06.19. 09:11:26

első meccset nem láttam, szoros volt.
2., 3., 4., 5. meccseket láttam, dögunalom volt a végük...
ezt megint nem tudtam megnézni, pöppet szoros vot... :lol: :lol: :lol:
és ami a jó hír, hogy a 7.-et se tudom nézni, szóval izgi lesz az utolsó meccs.... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.06.19. 09:26:34-kor.
madridista
Válasz küldése