Game90 írta:
Amúgy nagyon magas színvonalú a döntő, de egy valamit sajnálok, hogy a végjátékok nem izgalmasak.
Szerintem bőven kárpótol mindenkit, hogy talán 1 meccset leszámítva, ahol sok volt a hiba, tényleg magas színvonalú a döntő, utóbbi évek talán legjobb döntője, s ugye még hátra van a végső elszámolás.
Nagy lehetőséget hagyott ki a Spurs, ezt be kellett volna húzni, s nem tudom elképzelni, hogy a hetediken lesz-e még ekkora sanszuk.

Végén Manun tényleg faltgyanús volt, de legalább feldobást ítélhettek volna.
Ray Allen-től ezeket a dobásokat meg nem kell bemutatni, továbbra is rohadjon meg.

De ha Parker azt bedobja, akkor....
The NBA says Tim Duncan should not have been allowed back on the floor for the Spurs' final possession of regulation in Tuesday's Game 6.
Gregg Popovich subbed Duncan out on the prior possession for defensive reasons, which is another discussion entirely. After Ray Allen hit a 3-pointer to tie the game, Popovich put Duncan back on the floor while the referees reviewed the play. Duncan eventually inbounded the play to Tony Parker, who eventually ended regulation with an airball on a fadeaway runner. The problem is the Spurs didn't have timeout and the NBA ruled today that Duncan shouldn't have been allowed back on the court. If Parker had made that shot, there likely would've been utter chaos, including a formal protest by the Heat. The teams may have even needed to replay that possession with 5.2 seconds left on the clock and Duncan off the court at some point Wednesday. So, in the end, let's just be happy Parker missed that shot and we don't have to process all the absurd possibilities that would've resulted had he made it.
James meg fejpánt nélkül de egy randa ember.
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... bron-james
Ma jön a hetedik, kötelező mindenkinek, a szezon utolsó meccse, októberig megint bezár a bazár.
S hogy legyen egy kis Celtics is, napok, de mondhatom hetek óta megy a pletyka, hogy KG+Doc megy a Clippershez, de a folyamatosan megakadnak a tárgyalások, először Bledsoe miatt, akit nem akar elengedni a Clippers.S nemrég meg visszadobtak egy DeAndre Jordan + 2 első körös cetlit, mert szerintük ez túl sok lett volna Garnettért meg Riversért.Lelkük rajta, de CP3 borzasztóan ki van akadva.

Teryy+Lee is egy ideig benne volt a pakliban (Butlerért), de az az ügylet is vakvágányra futott, a legutolsónál, meg nem tetszik a Clippsnek, hogy 3-4 milliót pluszban kellene nekik fizetni Jordanért, mert trade kicker van a szerződésében, s ezt mi nem akarjuk kifizetni.
Úgyhogy zajlik az élet rendesen, én megértem Docot ha menni akar, főleg hogy nem ingyen menne, hanem kapnánk draftcetliket, amivel ellehetne indítani egy új korszakot, s 3-4 év múlva ott lehet megint lenni.Egy újjáépülést meg ennyi év után végigszenvedni, meg ilyen idősen meg már nem akar, persze jó lenne ha maradna azért.
De ha marad, akkor szerintem marad mindenki, s szokásos utolsó utáni futás megindul, de talán célszerűbb lenne a 2014es évi draftra, FA piacra tankolni, ezt látja Ainge is, Docéknak meg nagyobb lehetőségük lenne a Clippers-szel nyerni.
Valahol ez egy mindenki számára győztes szitu lehetne, csak a Clippers nem gondolja így.

Hozzáteszem kinti meglátások szerint, eléggé kedvező ajánlat ez az utolsó részünkről (DAJ 10 milliós fizetése azért elég horror és még 2 évre) s még ez se jó a Clippersnek.