Ki fog derülni,hogy CR-nek mennyi esze van. Ha sok, akkor maradni fog, mégpedig azért,mert iszonyat termeli a gólokat a Madridban,és az eddigi legsikeresebb klubban lehet óriási LEGENDA, nem mellesleg még számtalan rekordot megdönthet a Madridra nézve. Ha elmegy én örülnék, kb tényleg esélytelennek érezném a Madridot nélküle pár éven át.
Tudom,h komoly trófeákat is akar,így érthető lenne a távozása, és akkor is nagy figurája lesz a Madridi történelemnek, de én úgy érezném,h vmit félbehagyott (írom még1x, bődületes tempóban halad SZÁMSZERŰLEG afelé,h óriási rekordokat állítson fel ami a Real Madridot illeti) volna ha lelép. Ezért is szeretném ha lelépne

azt tisztelem benne,h alázatos, és hajt mint az állat, viszont rühellem benne,h egy beképzelt, full unszimpatikus tag a közönség felé, nem véletlen Messiznek neki kb mindenhol a Bernabeut kivéve. Nem szeretném még azt sem,h az általam utált Madridban legyen a top listák élén jó pár éven át.
Arról nem is beszélve,h ha lelép az a Barcának is nagy segítség.
Szerintem sajnos maradni fog, és tovább termeli a gólokat. Kb biztos vagyok benne, ha visszamenne angliába, vagy máshova, akkor közel sem lenne ennyire eredményes, és ezt Ő is tudja. 30-40gólok meglennének szezononként ÖSSZESEN,de nem 55-65. Kiderül,h nála ez jelent e többet (akkor marad), vagy az,h reálisabb esélye legyen a honi bajnoki címekre (mert Blre máshol sem lesz hirtelen nagyobb esélye, mint a Madridnál)
Amúgy meg szerintem is van benne még legalább 4-5 nagyon erős év, viszont a Madridban tudja ezt leginkább gólok képében megmutatni, szóval menjen