BritishKnight írta:Ha jól értelmeztem:
Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
Ugye?

Nos, kicsit utánanéztem a dolognak, és úgy van, hogy a Microsoft nem a lemezed eredetiségét nézi, hanem a meghajtód firmwarejét, tehát ha flashelt az xbox, akkor mind1, hogy eredeti a lemez, vagy sem.
Személyes tapasztalatom: én három hónapig multiztam flashelt xboxon, itthon kiírt játékokkal pl... Semmi sem történt. Van, aki akár másfél évig is eljátszik így, de lehet, hogy hamarabb észreveszik. Mivel nem egy, nem kettő játékos játszik LIVE-n, így ha szerencséd van, észre sem veszik. De lehet, hogy rögtön. Neked kell eldönteni.
davi10 írta:
Nekem meg ehhez, ha már felmerült a téma lenne egy kérdésem.
Ha bannolnak akkor az annyi, hogy többet nem tudsz LIVE-ozni, és ennyi, ugye? Nem barmolnak vmit az xboxszal, ugye?
Mer akkor ha jól értelmezem felmész LIVE-ra, és utána ha lebannolnak nem fogod tudni azt csinálni, amit eddig se csináltál?

Ilyenkor csak a LIVE-ról banolnak, tehát ugyanúgy tudsz vele offline módban játszani, semmi módosítás nem lesz rajta, csak annyi, hogy még a SILVER csomagodat sem tudod hasznosítani (az alap LIVE funkció, trailerek, demok, képek stb..). Azt viszont nem tudom, hogy meghajtót vagy gyári számot banolnak-e, de biztos van rá megoldás...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!