Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
ferninho
Madridista

2013.06.17. 18:32:37

BritishKnight írta:Megkérdeztem egy konzolárusítással foglalkozó cég vezetőjét és azt mondta, hogy ahhoz hogy játszhass online-on, csak LIVE előfizetés kell. Tehát még csak eredeti játék sem kell. Ez komoly? :shock:
hát én meg az XBOX két külön fogalom és az is marad, főleg miután szénné égette magát a Microsoft az E3-on, de kétlem, hogy ebből bármi is igaz lenne... :lol:
megmerem kockáztatni, hogy ez szimplán hülyeség.
madridista
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.17. 18:20:00

Megkérdeztem egy konzolárusítással foglalkozó cég vezetőjét és azt mondta, hogy ahhoz hogy játszhass online-on, csak LIVE előfizetés kell. Tehát még csak eredeti játék sem kell. Ez komoly? :shock:
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.17. 08:47:54

ferninho írta: ha fifázáshoz akarsz venni konzolt, akkor PS3-at vegyél, mert ott ingyen tudsz a neten játszani és nem kell ilyen LIVE-ot venned és erre is lesz ugyanúgy GTA5.
meg az offline élő versenyek is általában PS3-on zajlanak.
egyszerűen ha nem vagy szimplán XBox .uzi (vagy nem ragaszkodsz hozzá annyira, mert írtad, hogy van már xdobozod) és nem akarod kiflasheltetni nem tudnék egy olyan indokot sem, amiért az XBOXot kéne venni.

és az online fifázás a legjobb.
mindig más ellenfél ellen játszol, mindig más a stílus stb.
vannak a neten versenyek is, most pl egy olyanon játszok, ahol a tét egy 90 napos PS Plus tagság(ez olyasmi mint az XBOX live, csak sokkal jobb.)

Köszi a válaszokat. Körvonalazódni látszik a kép. :)
Mindenképpen x-boxot veszek majd :D
ferninho
Madridista

2013.06.17. 00:10:36

BritishKnight írta:
Értem.
A helyzet az hogy most veszünk egy 2. xboxot nekem. Én nagyjából csak FIFÁzásra használom (meg majd GTA5-re), és ha van egy kis esély arra hogy lebanolnak akkor nem flasheltetem ki.

Mi a véleményed az online FIFÁzásról?
ha fifázáshoz akarsz venni konzolt, akkor PS3-at vegyél, mert ott ingyen tudsz a neten játszani és nem kell ilyen LIVE-ot venned és erre is lesz ugyanúgy GTA5.
meg az offline élő versenyek is általában PS3-on zajlanak.
egyszerűen ha nem vagy szimplán XBox .uzi (vagy nem ragaszkodsz hozzá annyira, mert írtad, hogy van már xdobozod) és nem akarod kiflasheltetni nem tudnék egy olyan indokot sem, amiért az XBOXot kéne venni.

és az online fifázás a legjobb.
mindig más ellenfél ellen játszol, mindig más a stílus stb.
vannak a neten versenyek is, most pl egy olyanon játszok, ahol a tét egy 90 napos PS Plus tagság(ez olyasmi mint az XBOX live, csak sokkal jobb.)
madridista
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.17. 00:02:37

geridoss írta:Hát figyelj, nekem három hónapig volt előfizetésem, játszottam vele, mert:

1) Ha nem is fogsz játszani, akkor nem liveozol.
2) Ha meg felmész, játszol valameddig vele (lehet, hogy észre se veszik), és ha lebanolnak, utána se livezol.

Nem tudom érthető-e valamennyire, hogy mind2 esetben lemondasz a liveről, de a 2. esetben azért még kiélvezed, ameddig tudod :D + itt fennáll az esély, hogy nem buksz le.
Értem.
A helyzet az hogy most veszünk egy 2. xboxot nekem. Én nagyjából csak FIFÁzásra használom (meg majd GTA5-re), és ha van egy kis esély arra hogy lebanolnak akkor nem flasheltetem ki.

Mi a véleményed az online FIFÁzásról?
geridoss
Director del Fútbol

2013.06.16. 23:41:01

BritishKnight írta: Tehát akkor flashelt boxxal -és eredeti cd-vel- ne játsszak online?
Hát figyelj, nekem három hónapig volt előfizetésem, játszottam vele, mert:

1) Ha nem is fogsz játszani, akkor nem liveozol.
2) Ha meg felmész, játszol valameddig vele (lehet, hogy észre se veszik), és ha lebanolnak, utána se livezol.

Nem tudom érthető-e valamennyire, hogy mind2 esetben lemondasz a liveről, de a 2. esetben azért még kiélvezed, ameddig tudod :D + itt fennáll az esély, hogy nem buksz le.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.16. 23:36:38

geridoss írta:Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
Ugye? :)
Tehát akkor flashelt boxxal -és eredeti cd-vel- ne játsszak online?
geridoss
Director del Fútbol

2013.06.16. 11:05:06

BritishKnight írta:Ha jól értelmeztem:

Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
Nos, kicsit utánanéztem a dolognak, és úgy van, hogy a Microsoft nem a lemezed eredetiségét nézi, hanem a meghajtód firmwarejét, tehát ha flashelt az xbox, akkor mind1, hogy eredeti a lemez, vagy sem.
Személyes tapasztalatom: én három hónapig multiztam flashelt xboxon, itthon kiírt játékokkal pl... Semmi sem történt. Van, aki akár másfél évig is eljátszik így, de lehet, hogy hamarabb észreveszik. Mivel nem egy, nem kettő játékos játszik LIVE-n, így ha szerencséd van, észre sem veszik. De lehet, hogy rögtön. Neked kell eldönteni.
davi10 írta: Nekem meg ehhez, ha már felmerült a téma lenne egy kérdésem.
Ha bannolnak akkor az annyi, hogy többet nem tudsz LIVE-ozni, és ennyi, ugye? Nem barmolnak vmit az xboxszal, ugye?

Mer akkor ha jól értelmezem felmész LIVE-ra, és utána ha lebannolnak nem fogod tudni azt csinálni, amit eddig se csináltál? :D
Ilyenkor csak a LIVE-ról banolnak, tehát ugyanúgy tudsz vele offline módban játszani, semmi módosítás nem lesz rajta, csak annyi, hogy még a SILVER csomagodat sem tudod hasznosítani (az alap LIVE funkció, trailerek, demok, képek stb..). Azt viszont nem tudom, hogy meghajtót vagy gyári számot banolnak-e, de biztos van rá megoldás...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
davi10
Llegenda del Barça

2013.06.16. 10:51:20

Igazából erre nincs igazán képlet, hogy mikor bannolnak és mikor nem.

Nekem meg ehhez, ha már felmerült a téma lenne egy kérdésem.
Ha bannolnak akkor az annyi, hogy többet nem tudsz LIVE-ozni, és ennyi, ugye? Nem barmolnak vmit az xboxszal, ugye?

Mer akkor ha jól értelmezem felmész LIVE-ra, és utána ha lebannolnak nem fogod tudni azt csinálni, amit eddig se csináltál? :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.16. 10:40:33

Ha jól értelmeztem:

Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
geridoss
Director del Fútbol

2013.06.15. 21:50:47

BritishKnight írta:Ha xbox-360al szeretnék neten játszani a FIFA14-el akkor kell xbox live előfizetés?
Ha nem akkor a live előfizetés mire jó?
Ha az xboxom flashelt(vagy chippelt :-k) és eredeti játékot beteszek (majd a FIFA14-et) akkor az okoz valami problémát?
XBOX Live GOLD előfizetéssel tudsz játszani online a játékokkal (törttel is, csak rizikós..), alapból egy LIVE Silver "csomagja" van mindenkinek, ezzel demokat, képeket tudsz letölteni a netről, trailereket nézhetsz játékokról.

Ha flashelve van az xboxod, és eredetivel játszol, akkor úgy tudom, hogy ugyanúgy működik, mintha nem lenne flashelve. Ilyen esetben tört játékkal is tudsz játszani, csak ha észreveszik a Microsoftról, lebannolnak LIVE-ról. Eredeti játékkal nem!

Viszont ha RGH-d van a boxhoz (pendriveről futtatható játék, mert ilyen is létezik), akkor semmiképp nem használhatsz eredeti lemezt, mert azonnali bannt kapsz, csak ha egy bizonyos Dual NAND rendelekzésedre áll.

Visca el Barca!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.15. 21:03:42

BritishKnight írta:Ha xbox-360al szeretnék neten játszani a FIFA14-el akkor kell xbox live előfizetés?
Ha az xboxom flashelt(vagy chippelt :-k) és eredeti játékot beteszek (majd a FIFA14-et) akkor az okoz valami problémát?
Xbox Live szükséges, ha neten akarsz játszani. Viszont flashelt Xboxal én nem kockáztatnám meg, mert könnyen bannolhatnak. Az eredeti játék természetesen nem okoz semmilyen problémát, flashelt gép esetén sem.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.15. 20:51:31

Ha xbox-360al szeretnék neten játszani a FIFA14-el akkor kell xbox live előfizetés?
messideco
Presidente del Barça

2013.04.13. 21:40:49

Teszek egy próbát ezzel a játékkal, nem lehet rossz :) Köszi az ajánlást! :D
Kép
"And my heart will leave you never."
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.13. 17:00:33

Lords of Football

INFO:

Valljuk be, hogy az átlag FIFA játékoshoz annyira áll közel a Sims, mint Makó-Jeruzsálemhez. A Geniaware fejlesztői azonban ötvözték a FIFA témát a Sims játékmóddal és megpróbálják a profi játékosok életét virtuálisan megjeleníteni. Az olasz fejlesztőcsapat Vialli szakértő segítségével megerősítve pénteken dobta piacra a Lords of Football játékát. A játék lényege, hogy egy teljesen amatőr focistából kell profi játékost fejlesztenünk, persze edzés mellett, csajozás, bulizás minden mennyiségben. A játék mindenképpen azt a vágyat célozza meg, hogy sokan szeretnének nagy sztárok lenni, de persze nem jön össze, itt valamit virtuálisan tapasztalhatunk ebből az életvitelből.

Kép

Kép

Erre kiváncsi leszek,nagyon remélem hogy jó kis game. :)
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Aquamarine
Barça C

2013.04.05. 23:19:09

helohelo lenne egy olyan kérdésem hogy azt hallottam fifa13ba lehet cash gameket nyomni ez igaz?és ha lehet hogyan kell??:)hogy működik mi a menete??:)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 15:54:57

Castiel írta:Nem értem! eddig a fifa13 működött, aztán hanyagoltam 2-3 hónapig, aztán most meg nem akart elindulni. Mondták/javasolták hogy szedjek le másikat megtettem, de ugyanúgy nem működik mint a másik.
bejon a Fifa 13 felirat Messivel, és csak van kb 4-5 percig, utána fekete képernyő, a fifa menü fehér egérkurzorával és ennyi... Valaki esetleg tudna javasolni valamit? :oops: :roll:
Az Originbe be vagy jelentkezve?Nekem is warez verzió van,és csak akkor indul el,ha be vagyok jelentkezve.
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.02. 15:43:21

Nem értem! eddig a fifa13 működött, aztán hanyagoltam 2-3 hónapig, aztán most meg nem akart elindulni. Mondták/javasolták hogy szedjek le másikat megtettem, de ugyanúgy nem működik mint a másik.
bejon a Fifa 13 felirat Messivel, és csak van kb 4-5 percig, utána fekete képernyő, a fifa menü fehér egérkurzorával és ennyi... Valaki esetleg tudna javasolni valamit? :oops: :roll:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.03.28. 10:48:22

A FIFA13-ban amikor játékoskarrierben vagyok Neymarral átigazolok a Santosból a Barcába akkor nem lehet mezszámot változtatni? Elég bénán áll Neymaron a 36-os mez. :S
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.03.01. 22:28:14

Most töltöttem le a Fifa 13-hoz egy Patch-et. 500MB, nagyon faja. 8)
Benne vannak az új cipők,új arcok vannak csinálva(Pl Montoya,Tello,El Shaarawy,Pinto stb), új reklámtáblák vannak, a téli átigazolások meg vannak csinálva, új csapatok vannak berakva: Shaktar, Dynamo Kiev, Fenerbahce, Besiktas ; új nemzeti válogatottak...
Ha kell valakinek, dobjon egy PÜ-t és linkelem :)
Kép

Titi - The Legend!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.24. 01:06:04

Driver frissítés, directx frissítés?

Ha ez sem, akkor másikat tölts le.
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.24. 00:49:59

A 99 eddig is úgy volt :(
A 07-nél meg már majdnem végigment a töltés, és utána dobott ki :S
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.24. 00:17:49

Ikon - jobb klikk - tulajdonságok - kompatibilitás - futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban - pipa, és win 98, a 2007-nél meg XP szerintem.
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.24. 00:14:24

nem segített egyiknél sem :S
Kép
barcaloki
Jugador del Barça

2013.02.23. 21:20:25

futtatás rendszergazdaként?