Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát én meg az XBOX két külön fogalom és az is marad, főleg miután szénné égette magát a Microsoft az E3-on, de kétlem, hogy ebből bármi is igaz lenne...BritishKnight írta:Megkérdeztem egy konzolárusítással foglalkozó cég vezetőjét és azt mondta, hogy ahhoz hogy játszhass online-on, csak LIVE előfizetés kell. Tehát még csak eredeti játék sem kell. Ez komoly?
ferninho írta: ha fifázáshoz akarsz venni konzolt, akkor PS3-at vegyél, mert ott ingyen tudsz a neten játszani és nem kell ilyen LIVE-ot venned és erre is lesz ugyanúgy GTA5.
meg az offline élő versenyek is általában PS3-on zajlanak.
egyszerűen ha nem vagy szimplán XBox .uzi (vagy nem ragaszkodsz hozzá annyira, mert írtad, hogy van már xdobozod) és nem akarod kiflasheltetni nem tudnék egy olyan indokot sem, amiért az XBOXot kéne venni.
és az online fifázás a legjobb.
mindig más ellenfél ellen játszol, mindig más a stílus stb.
vannak a neten versenyek is, most pl egy olyanon játszok, ahol a tét egy 90 napos PS Plus tagság(ez olyasmi mint az XBOX live, csak sokkal jobb.)
ha fifázáshoz akarsz venni konzolt, akkor PS3-at vegyél, mert ott ingyen tudsz a neten játszani és nem kell ilyen LIVE-ot venned és erre is lesz ugyanúgy GTA5.BritishKnight írta:
Értem.
A helyzet az hogy most veszünk egy 2. xboxot nekem. Én nagyjából csak FIFÁzásra használom (meg majd GTA5-re), és ha van egy kis esély arra hogy lebanolnak akkor nem flasheltetem ki.
Mi a véleményed az online FIFÁzásról?
Értem.geridoss írta:Hát figyelj, nekem három hónapig volt előfizetésem, játszottam vele, mert:
1) Ha nem is fogsz játszani, akkor nem liveozol.
2) Ha meg felmész, játszol valameddig vele (lehet, hogy észre se veszik), és ha lebanolnak, utána se livezol.
Nem tudom érthető-e valamennyire, hogy mind2 esetben lemondasz a liveről, de a 2. esetben azért még kiélvezed, ameddig tudod+ itt fennáll az esély, hogy nem buksz le.
Hát figyelj, nekem három hónapig volt előfizetésem, játszottam vele, mert:BritishKnight írta: Tehát akkor flashelt boxxal -és eredeti cd-vel- ne játsszak online?
Tehát akkor flashelt boxxal -és eredeti cd-vel- ne játsszak online?geridoss írta:Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
Ugye?
Nos, kicsit utánanéztem a dolognak, és úgy van, hogy a Microsoft nem a lemezed eredetiségét nézi, hanem a meghajtód firmwarejét, tehát ha flashelt az xbox, akkor mind1, hogy eredeti a lemez, vagy sem.BritishKnight írta:Ha jól értelmeztem:
Én, tisztességes magyar honpolgár bemegyek a bót'-ba és megveszem majd a FIFA14-et, hazamegyek berakom a flashelt gépembe és teljes nyugodtsággal játszhatok online vele, nem félve attól, hogy kibannolnak.
Ugye?
Ilyenkor csak a LIVE-ról banolnak, tehát ugyanúgy tudsz vele offline módban játszani, semmi módosítás nem lesz rajta, csak annyi, hogy még a SILVER csomagodat sem tudod hasznosítani (az alap LIVE funkció, trailerek, demok, képek stb..). Azt viszont nem tudom, hogy meghajtót vagy gyári számot banolnak-e, de biztos van rá megoldás...davi10 írta: Nekem meg ehhez, ha már felmerült a téma lenne egy kérdésem.
Ha bannolnak akkor az annyi, hogy többet nem tudsz LIVE-ozni, és ennyi, ugye? Nem barmolnak vmit az xboxszal, ugye?
Mer akkor ha jól értelmezem felmész LIVE-ra, és utána ha lebannolnak nem fogod tudni azt csinálni, amit eddig se csináltál?
XBOX Live GOLD előfizetéssel tudsz játszani online a játékokkal (törttel is, csak rizikós..), alapból egy LIVE Silver "csomagja" van mindenkinek, ezzel demokat, képeket tudsz letölteni a netről, trailereket nézhetsz játékokról.BritishKnight írta:Ha xbox-360al szeretnék neten játszani a FIFA14-el akkor kell xbox live előfizetés?
Ha nem akkor a live előfizetés mire jó?
Ha az xboxom flashelt(vagy chippelt) és eredeti játékot beteszek (majd a FIFA14-et) akkor az okoz valami problémát?
Xbox Live szükséges, ha neten akarsz játszani. Viszont flashelt Xboxal én nem kockáztatnám meg, mert könnyen bannolhatnak. Az eredeti játék természetesen nem okoz semmilyen problémát, flashelt gép esetén sem.BritishKnight írta:Ha xbox-360al szeretnék neten játszani a FIFA14-el akkor kell xbox live előfizetés?
Ha nem akkor a live előfizetés mire jó?
Ha az xboxom flashelt(vagy chippelt) és eredeti játékot beteszek (majd a FIFA14-et) akkor az okoz valami problémát?
Az Originbe be vagy jelentkezve?Nekem is warez verzió van,és csak akkor indul el,ha be vagyok jelentkezve.Castiel írta:Nem értem! eddig a fifa13 működött, aztán hanyagoltam 2-3 hónapig, aztán most meg nem akart elindulni. Mondták/javasolták hogy szedjek le másikat megtettem, de ugyanúgy nem működik mint a másik.
bejon a Fifa 13 felirat Messivel, és csak van kb 4-5 percig, utána fekete képernyő, a fifa menü fehér egérkurzorával és ennyi... Valaki esetleg tudna javasolni valamit?![]()