Gamez - Kedvencek játékok
Ez az új Mortal Kombat elég zsír. Csak a kombót nem sikerül soha megcsinálni, csak ha összevissza nyomok mindent 

- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Játszik itt valaki World of Tanks-al ?
Aki igen és nincs klánja , vagy csak nincs megelégedve vele akkor szívesen látjuk az Elit Kommandóban !
Aki még nem játszik : Ez egy free-to-play játék , 15 vs 15 fős tankcsapatok játszanak egymás ellen 15 perces csatákban .A játék a második világháborúban játszódik. A tankok 10 szintre vannak sorolva. A játék kezdésekor mindenki kap 6 tankot . A hat nemzet tankját : Kínai, Brit, Amerikai, Német, Francia és szovjet.A játék kezdésekor ajánlatos végigcsinálni az oktatómódot, amely megtanít játszani és ellát szabad tapasztalati ponttal és kredittel.Bár egyből tudsz fejlődni a szabad xp miatt , de ajánlott tier 1-es tankokkal játszani, azért hogy érezd hogy miről van szó.
A játékban megtalálható tankokat 5 kategóriába lehet sorolni : Light(könnyű,scouter), Medium(közepes), Heavy(nehéz), Tank Destroyer(páncél vadász) Artilllery (arty, tüzérség).
Általános jellemzők , kivétel mindig van ( 5-ös szint felett éleződik ki)
Light: kicsi tank, vékony páncélzat, gyenge löveg, nagy sebesség, kevés élet.Felderítés a feladata.
Heavy: nagy felépítésű, erős páncél, erős löveg, lassú, sok élet.Tartós tűzerő.
Medium: a könnyű és a nehéz tankok között van a mutatója.A nehéz tankok támogatására szolgál.
TD:erős löveg , erős frontpáncél, átlagos élet.
Arty:nekik van a legjobb lövegük, páncél nagyon gyenge, élet kevés.Csendes gyilkos, felső nézetből látja a pályát és úgy lő az ellenfélre.
Arra kell törekedni hogy elpusztítsátok az összes ellenséges tankot vagy elfoglaljátok a bázist. Pénzt és tapasztalati pontot olyan teljesítményekért kapod mint , ellenséges tank sebzése, ellenséges tank felderítése valamint kilövése.
Tankot úgy tudsz venni ha meg van rá a megfelelő xp és pénz. Az xp-t ha felhasználod valamilyen modul (motor, löveg, torony, rádió, lánctalp) vagy tank kifejlesztésére akkor elveszik.
Minden megszerzett tapasztalat arra a tankra vonatkozik amivel megszerzed, kivéve a szabad xp-t amely a csatában szerzett xp 5 %-a.
A játékban dolog nagyon fontos ,a páncél vastagsága(mm), a löveg pácélátütési képessége(mm), a löveg sebzése (hp) és a tank élete (hp).
A játékot innen töltheted le: www.worldoftank.eu
Remélem nem a falnak írtam és van aki kedvet kap egy kis játékhoz
[/url]
Aki igen és nincs klánja , vagy csak nincs megelégedve vele akkor szívesen látjuk az Elit Kommandóban !
Aki még nem játszik : Ez egy free-to-play játék , 15 vs 15 fős tankcsapatok játszanak egymás ellen 15 perces csatákban .A játék a második világháborúban játszódik. A tankok 10 szintre vannak sorolva. A játék kezdésekor mindenki kap 6 tankot . A hat nemzet tankját : Kínai, Brit, Amerikai, Német, Francia és szovjet.A játék kezdésekor ajánlatos végigcsinálni az oktatómódot, amely megtanít játszani és ellát szabad tapasztalati ponttal és kredittel.Bár egyből tudsz fejlődni a szabad xp miatt , de ajánlott tier 1-es tankokkal játszani, azért hogy érezd hogy miről van szó.
A játékban megtalálható tankokat 5 kategóriába lehet sorolni : Light(könnyű,scouter), Medium(közepes), Heavy(nehéz), Tank Destroyer(páncél vadász) Artilllery (arty, tüzérség).
Általános jellemzők , kivétel mindig van ( 5-ös szint felett éleződik ki)
Light: kicsi tank, vékony páncélzat, gyenge löveg, nagy sebesség, kevés élet.Felderítés a feladata.
Heavy: nagy felépítésű, erős páncél, erős löveg, lassú, sok élet.Tartós tűzerő.
Medium: a könnyű és a nehéz tankok között van a mutatója.A nehéz tankok támogatására szolgál.
TD:erős löveg , erős frontpáncél, átlagos élet.
Arty:nekik van a legjobb lövegük, páncél nagyon gyenge, élet kevés.Csendes gyilkos, felső nézetből látja a pályát és úgy lő az ellenfélre.
Arra kell törekedni hogy elpusztítsátok az összes ellenséges tankot vagy elfoglaljátok a bázist. Pénzt és tapasztalati pontot olyan teljesítményekért kapod mint , ellenséges tank sebzése, ellenséges tank felderítése valamint kilövése.
Tankot úgy tudsz venni ha meg van rá a megfelelő xp és pénz. Az xp-t ha felhasználod valamilyen modul (motor, löveg, torony, rádió, lánctalp) vagy tank kifejlesztésére akkor elveszik.
Minden megszerzett tapasztalat arra a tankra vonatkozik amivel megszerzed, kivéve a szabad xp-t amely a csatában szerzett xp 5 %-a.
A játékban dolog nagyon fontos ,a páncél vastagsága(mm), a löveg pácélátütési képessége(mm), a löveg sebzése (hp) és a tank élete (hp).
A játékot innen töltheted le: www.worldoftank.eu
Remélem nem a falnak írtam és van aki kedvet kap egy kis játékhoz

- davi10
- Llegenda del Barça
http://gamekapocs.hu/hir/35246/xbox_one ... isszavonva
Nem tudom ki mennyire van tisztában az új konzolok megjelenésével, de az új Xboxot Xbox ONE (
)-nak fogják hívni, de nem ez a lényeg.
A cikk arról szólt, hogy eltöröltek bizonyos szigorításokat, amik eredetileg benne lettek volna.
- 24 óránként kötelező csatlakozni az internetre, vagy nem játszhatsz az xboxoddal
- Nem lehet kölcsönadni játékokat
- Nem lehet használt játékokat adni-venni
- Az Xboxnak 0-24be csatlakozva kéne lennie az internetre, ezáltal a Kinect aktív (igazából ez a legrémisztőbb, hogy éjjel-nappal figyelnek)
Szerencsére a hír ezeknek az eltörléséről szól, de nem is értem hogy gondolták ezeket...
Nem tudom ki mennyire van tisztában az új konzolok megjelenésével, de az új Xboxot Xbox ONE (

A cikk arról szólt, hogy eltöröltek bizonyos szigorításokat, amik eredetileg benne lettek volna.
- 24 óránként kötelező csatlakozni az internetre, vagy nem játszhatsz az xboxoddal
- Nem lehet kölcsönadni játékokat
- Nem lehet használt játékokat adni-venni
- Az Xboxnak 0-24be csatlakozva kéne lennie az internetre, ezáltal a Kinect aktív (igazából ez a legrémisztőbb, hogy éjjel-nappal figyelnek)
Szerencsére a hír ezeknek az eltörléséről szól, de nem is értem hogy gondolták ezeket...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- davi10
- Llegenda del Barça
Én azt se tudom, hogy 1 helyre hogyan kell küldeni, magától "felütötte a fejét" Peruban, ahol se repülőtér, se kikötő, szal onnan nehezen megy tovább.Rinku írta:http://www.addictinggames.com/strategy- ... demic2.jsp
Mivel az Offtopic le lett zárva, ide linkelem. Gondolom játszottak itt már vele néhányan, nyerő kombók esetleg?Csak nem sikerül kiírtani mindent, hogy tudtátok beküldeni mindenhova? Fél órája ismerkedem a játékkal még csak, jópofa, de nem tudok rájönni a világjárványra...
Ötletek?
Szerk.: Na megvan az elején sunyiban kell arra gyúrni, hogy minnél strapabíróbb legyen, és minnél kevesebb tünet, ezért később veszik észre, később zárják le a határokat stb.
Haveromnak sikerült kiirtani mindent, nekem Madagaszkár meg Új-Zéland van hátra...

farcry3 online valaki
StricimacCow néven megtalaáltok

StricimacCow néven megtalaáltok
Perrero
http://www.addictinggames.com/strategy- ... demic2.jsp
Mivel az Offtopic le lett zárva, ide linkelem. Gondolom játszottak itt már vele néhányan, nyerő kombók esetleg?
Csak nem sikerül kiírtani mindent, hogy tudtátok beküldeni mindenhova? Fél órája ismerkedem a játékkal még csak, jópofa, de nem tudok rájönni a világjárványra...
Ötletek? 
Mivel az Offtopic le lett zárva, ide linkelem. Gondolom játszottak itt már vele néhányan, nyerő kombók esetleg?

Football, bloody hell. /SAF/
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
feltúrtam már az egész netet, de mindegyik pw-t kér, vagy key-t..

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- geridoss
- Director del Fútbol
Ha már itt tartunk..messideco írta:Hohó, az nekem is jól jönneVictor_Valdes írta:Aki játszik top elevenen és bármilyen működő "csíttel"' rendelkezik hozzá az szépenkérem privátban jelezzen!

Amúgy érdekes egy játék ez, mert 4. pozicióban álltam pár napja, ilyen sörmeccseknek nézett ki a soron következő 5-6 meccs, aztán abból mind vereség lett, és most örülök ha feljutok... Ennek ellenére az elsővel kétszer x-eltem, a másodikkal egyszer, csak óriási mákkal tudott megverni, kiegyenlített meccs volt.. Az utolsó körüli helyezettektől meg mostanában mindig csak megy a mélytorkos. Ki érti

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Facsy
- Jugador d'estrella
A játék :Mihu írta:Van itt olyan, aki esetleg játszott már mesterlövész játékkal? Tudnátok nekem ajánlani valami olyat, aminek a játékmenete élvezetes, nem tudom fél órán belül végigvinni, és nem kell hozzá egy 500ezres atomerőmű?
http://www.youtube.com/watch?v=Qmi6KJnFAhY

- Kash
- Entrenador del Barça
Szervusztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ki játszik (ha játszik egyáltalán valaki) közületek Metin2-őn!?
Nem privát szeróról van szó, ez a hivatalos, az "alap" játék.
És ha már játszik valaki, elmondhatná hogy melyik Szerveren, mert ha esetleg S1-en játszana (Pegasus) akkor az irjon PM-et, megbeszélhetjük hol találkozunk, és ha esetleg akarna megdobhatna pár cuccal.
Na de ne siessünk sehova.
Ha még valaki nem hallott volna róla, ez egy MMORPG játék, 3D-s beütéssel.
A lényeg hogy választhatsz 4 kaszt közül (Harcos, Sura, Sámán és Ninja) kiválasztod melyik birodalomban akarsz játszani (Piros - Shnishoo , Kék - Jinno , Sárga - Chunjo) Ha minden megvan, akkor már csak játszani kell. Fejlődsz, küldizel, szörnyeket ölsz, fegyvereket fejlesztessz...stb...stb.
A max szint 105. Tudniillik ez nem az a játék ahol 1 hónap alatt egy gigász karaktert épitesz, nem-nem...Itt megkell szenvedj a dolgokért, nem hullik minden a markodba. Én lassan 1 éve játszom rajta, 70-es szinten vagyok, és elmondhatom hogy elég jó karaktert hoztam össze, persze ez köszönhető barátaimnak, játéktársaimnak is akik mindenbe segitettek, ahogy csak tudtak.
Érdemes játék előtt elolvasni a szabályzatot, mivel elég sok mindenért járhat bann (azaz: kitiltás).
Egy kis segitségért és a gyors elérhetőségéért ittvan linkelem:
http://www.metin2.hu/
Jó szórakozást.
Szeretném megkérdezni, hogy ki játszik (ha játszik egyáltalán valaki) közületek Metin2-őn!?

Nem privát szeróról van szó, ez a hivatalos, az "alap" játék.
És ha már játszik valaki, elmondhatná hogy melyik Szerveren, mert ha esetleg S1-en játszana (Pegasus) akkor az irjon PM-et, megbeszélhetjük hol találkozunk, és ha esetleg akarna megdobhatna pár cuccal.

Na de ne siessünk sehova.
Ha még valaki nem hallott volna róla, ez egy MMORPG játék, 3D-s beütéssel.
A lényeg hogy választhatsz 4 kaszt közül (Harcos, Sura, Sámán és Ninja) kiválasztod melyik birodalomban akarsz játszani (Piros - Shnishoo , Kék - Jinno , Sárga - Chunjo) Ha minden megvan, akkor már csak játszani kell. Fejlődsz, küldizel, szörnyeket ölsz, fegyvereket fejlesztessz...stb...stb.
A max szint 105. Tudniillik ez nem az a játék ahol 1 hónap alatt egy gigász karaktert épitesz, nem-nem...Itt megkell szenvedj a dolgokért, nem hullik minden a markodba. Én lassan 1 éve játszom rajta, 70-es szinten vagyok, és elmondhatom hogy elég jó karaktert hoztam össze, persze ez köszönhető barátaimnak, játéktársaimnak is akik mindenbe segitettek, ahogy csak tudtak.
Érdemes játék előtt elolvasni a szabályzatot, mivel elég sok mindenért járhat bann (azaz: kitiltás).
Egy kis segitségért és a gyors elérhetőségéért ittvan linkelem:
http://www.metin2.hu/
Jó szórakozást.

- Victor_Valdes
Aki játszik top elevenen és bármilyen működő "csíttel"' rendelkezik hozzá az szépenkérem privátban jelezzen! 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- MatyiG
- Adminisztrátor
Valaki tudna ajánlani egy jó kis ping-pong játékot? Keresgéltem neten, online játékok közül egyik sem jó, PC játékok közül meg nem tudom melyik milyen. Ha valakinek van valami tapasztalata ilyen téren, annak megköszönném a segítségét. 

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Üdv mindenkinek!
Nem vagyok egy kosárlabda guru, de tegnap beszereztem Xbox360-ra az NBA2K13-at, és kezdek ráfüggni. Eddig ugyan nem sok sikerélményem van, a FIFA13 mellett meg igencsak szokatlan az irányítása.
Ha valaki tudna nekem egy alap szintű irányítási segédletet írni, azt nagyon megköszönném. Igaz, hogy van leírás is elvileg a játékban, de magyarul jobb lenne, meg persze az alap dolgok főleg.
Amire rájöttem 2 meccs alapján (nem biztos, hogy így is van):
támadásnál:
X - hosszan nyomva rádobás
LT+jobb analóg le fel - rádobás
B - ugrik egyet a játékos és utána el lehet vele dobni
Jobb analóg kar - cselezgetés, labda pattogtatása
A - passzolás
RB+a jétékos feletti gomb - passzolás az adott játékosnak
védekezésnél:
X - labda elvétele (elég ritkán sikerül)
Y - felugrás
RB+a jétkos feletti gomb - játékosváltás
Második meccsemet tolom még csak, de nagyon bejön, most az ALL STARS csapattal vagyok, második negyedben 20-20 az állás, de ez becsapós, hiszen az ALL STARS gárda nagyon erős... Az első meccsemen valami gyengébb csapattal voltam, akkor nagyon kikaptam, egész meccsen dobtam vagy 20 pontot.
Ja és ami még érdekelne, hogy büntetőnél (vagy nem tudom minek nevezik ezt a kosárlabdában) azt írja a játék, hogy a jobb analóg karral dobjak, de nekem egy se ment be eddig vele, míg ha X-el dobom rá eddig 4-ből 3 bement...
Illetve még amit nem értek, hogy akkor az X-el lehet zsákolni meg rádobni, az LT+jobb analóg kombót hárompontosnál érdemes használni? Mert X-el el se nagyon megy a palánkig a laszti.
Köszi előre is a válaszokat, bocs ha értetlen vagyok, de még nem játszottam ezzel a játékkal és nagyon bejövős, meg persze érdekelne a ti taktikátok is, hogyan játsszátok a game-t.
Még valami: Olyan játék nincs véletlen, vagy ebbe lehet-e rakni olyan DLC-t vagy bármit, amiben benne vannak az európai csapatok, pl. Barca Regal, stb...?
Nem vagyok egy kosárlabda guru, de tegnap beszereztem Xbox360-ra az NBA2K13-at, és kezdek ráfüggni. Eddig ugyan nem sok sikerélményem van, a FIFA13 mellett meg igencsak szokatlan az irányítása.
Ha valaki tudna nekem egy alap szintű irányítási segédletet írni, azt nagyon megköszönném. Igaz, hogy van leírás is elvileg a játékban, de magyarul jobb lenne, meg persze az alap dolgok főleg.
Amire rájöttem 2 meccs alapján (nem biztos, hogy így is van):
támadásnál:
X - hosszan nyomva rádobás
LT+jobb analóg le fel - rádobás
B - ugrik egyet a játékos és utána el lehet vele dobni
Jobb analóg kar - cselezgetés, labda pattogtatása
A - passzolás
RB+a jétékos feletti gomb - passzolás az adott játékosnak
védekezésnél:
X - labda elvétele (elég ritkán sikerül)
Y - felugrás
RB+a jétkos feletti gomb - játékosváltás
Második meccsemet tolom még csak, de nagyon bejön, most az ALL STARS csapattal vagyok, második negyedben 20-20 az állás, de ez becsapós, hiszen az ALL STARS gárda nagyon erős... Az első meccsemen valami gyengébb csapattal voltam, akkor nagyon kikaptam, egész meccsen dobtam vagy 20 pontot.
Ja és ami még érdekelne, hogy büntetőnél (vagy nem tudom minek nevezik ezt a kosárlabdában) azt írja a játék, hogy a jobb analóg karral dobjak, de nekem egy se ment be eddig vele, míg ha X-el dobom rá eddig 4-ből 3 bement...
Illetve még amit nem értek, hogy akkor az X-el lehet zsákolni meg rádobni, az LT+jobb analóg kombót hárompontosnál érdemes használni? Mert X-el el se nagyon megy a palánkig a laszti.
Köszi előre is a válaszokat, bocs ha értetlen vagyok, de még nem játszottam ezzel a játékkal és nagyon bejövős, meg persze érdekelne a ti taktikátok is, hogyan játsszátok a game-t.
Még valami: Olyan játék nincs véletlen, vagy ebbe lehet-e rakni olyan DLC-t vagy bármit, amiben benne vannak az európai csapatok, pl. Barca Regal, stb...?

Skacok, van aki otthonosan mozog a Rome Total War-ban?
Szeretnék egy kis segítséget kérni, egy pü-vel megdobhatna valaki!
Köszi! 

Football, bloody hell. /SAF/
Nincs mit!Mihu írta:Na hát közben már tolom a Sniper Elite V2-t, mert olvastam róla, és bár kapott hideget is és meleget is, valahogy megtetszett. Nagy piros pont volt, hogy II. vh-sEddig kicsit csalódás a játék, meg nem is fut szépen a gépemen, de azért tegnap csak beleszaladtam egy 3 órás játékba
Köszi egyébként

Én most az új Most Wantedet tolom boxon, és kegyetlenül nagy játék lett! Tegnap egy laza 4 órás etapot nyomtam vele este kilenctől hajnali egyig.

Ja és a Bioshock Infinite is megér egy misét.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Messa
Valaki játszik innen focimanager.com-on?
Ha igen és spanyol ligában van írja már be Alex Song értékeit légyszi.
Ha igen és spanyol ligában van írja már be Alex Song értékeit légyszi.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Mihu
- Director del Fútbol
Na hát közben már tolom a Sniper Elite V2-t, mert olvastam róla, és bár kapott hideget is és meleget is, valahogy megtetszett. Nagy piros pont volt, hogy II. vh-s
Eddig kicsit csalódás a játék, meg nem is fut szépen a gépemen, de azért tegnap csak beleszaladtam egy 3 órás játékba
Köszi egyébként 

-
- Capitá del Barça
A Ghost Warriorokat szerintem hanyagold.A Sniper Elite V2 kicsit régebbi játék,de sokkal jobban ki van dolgozva a játékmenet,és II.világháborús is.
A helyedben a V2-t tölteném vagy venném meg.

A helyedben a V2-t tölteném vagy venném meg.
Sniper Ghost Warrior (1-2)Mihu írta:Van itt olyan, aki esetleg játszott már mesterlövész játékkal? Tudnátok nekem ajánlani valami olyat, aminek a játékmenete élvezetes, nem tudom fél órán belül végigvinni, és nem kell hozzá egy 500ezres atomerőmű?
Sniper Elite V2
Az éjjel soha nem érhet véget!
- Mihu
- Director del Fútbol
Van itt olyan, aki esetleg játszott már mesterlövész játékkal? Tudnátok nekem ajánlani valami olyat, aminek a játékmenete élvezetes, nem tudom fél órán belül végigvinni, és nem kell hozzá egy 500ezres atomerőmű?

Szerintem minden rész egyre jobb. De a kedvencem akkor is a Brotherhood, azt vagy 3x kinyomtamdavi10 írta:Hát sztem nem
Nekem már a 3 is egy kicsit unalmas volt, a 2-nél jobbat sztem nem is fognak csinálni.

- davi10
- Llegenda del Barça
Hát sztem nem 
Nekem már a 3 is egy kicsit unalmas volt, a 2-nél jobbat sztem nem is fognak csinálni.
Más:
Vágja innen valaki a Postal 2 című játékot?
Nagyon beteg, haverjaim mondták/mutatták. Kb. legbetegebb játék amivel valaha játszottam

Más:
Vágja innen valaki a Postal 2 című játékot?

Nagyon beteg, haverjaim mondták/mutatták. Kb. legbetegebb játék amivel valaha játszottam