Dánok.
Otthon egy sima 4es... Olsen lehet, hogy tényleg fel fog állni ezek után. Igaz, hogy játszanak még 2-szer Máltával, de 6 pontjuk van, és a 10 és 9 ponttal rendelkező Bulgária és Csehország is játszik még egyszer Máltával, szóval ha úgy nézzük, hogy mind a három csapat megveri Máltát (Dánia oda-vissza), még akkor is bőven ponthátrányban van az Olsen-banda. Szerintem elszálltak.
ok, de vedd figyelembe azt is, hogy a két málta elleni meccsen kívül ugye a dánok is még egyszer játszanak az örményekkel, szinte lehetetlennek tartom, hogy 2x egymás után botoljanak ellenük.
csúnya ez a 0-4, nagyon, de a játék képe nem sugallta ezt.
még otthon lesz egy meccsük az olaszokkal, ráadásul az utolsó előtti fordulóban, ahol az olaszoknak már elvileg nem kellene erőlködni, addigra be kell biztosítsák ekkora fórból.
ezzel szemben a bolgárok és a csehek idegenbe mennek az olaszokhoz (még korábban) és egymással is játszanak egyszer.
a dánok tényleg lépéshátrányba kerültek ezzel, viszont ha nyerik a 4 meccsüket (talán az olaszok ellen beleférne az x szerencsés esetbe) még meglehet.
de tényleg meleg a pite.
Afrikában meg Kamerun megint csak a második helyen áll a csoportjában, hihetetlen, hogy megint képesek lehetnek elszúrni, és még a csoportból is kipottyanhatnak akár...
Eto'o lemondta a válogatottságot végül, ugye?
azért attól a második helytől nem kell berezelni, holtverseny, ráadásul a listavezető ellen még játszanak, OTTHON.
shutterisland, mivel én nem követem figyelemmel az európán kívüli csapatokat, igy tőled kérdezném, hogy mit gondolsz, az alábbi csapatok közül ki lehet, akiben benne lehet egy jó VB szereplés?
attól függ, mi számít jó vb szereplésnek.
azt hiszem, egy japán, kolumbia, mexikó szerű csapatnak a továbbjutás a csoportból is jó eredmény, ilyen tekintetben simán benne lehet egy jobb sorsolással.
az uruknak meg az előző vébét is tekintve alap lenne, hogy a csoportjukban a tj egyik favoritjai, főleg ugye a keretük minőségének tükrében, de hát még a vébén sincsenek kinn, és rezeg is a léc.
picit elvonatkoztatva még, de ez a téma : a belgáknál van most meg az a minőség, amivel a szárnyaló kiscsapat titulust simán meg lehetne fogni.
courtois,vermaelen,vertonghen,kompany,fellaini,witsel,hazard,dembele,
benteke,lukaku,mirallas,de bruyne...stb.
milyen névsor.