Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja nem azért írtam a kommentet, hogy fölösleges az ilyet bemásolni. Csak nekem már kezdenek ezek a mundos listák röhejesek lenni. Idén volt már - legalább - egy ilyen lista, Adrianoval azóta hosszabbított a klub pedig ő is rajta volt. Szóval ezek kb úgy készülnek szerintem, hogy akik a szerkesztőségben ülők szerint nem atombiztos kerettagok, azokat felírják a listára, és kész a cikk..Varatrix írta:Szóval a tegnap írt kommentem egyáltalán nem tűnt baromságnak az átadó listáról, a mai tényleg erős, csak gondoltam megosztom a nagyérdeművel.
Az a része igaz hogy piacra került Alexis, szóval ettől nem lett hiteltelenebb a mundo. Megindokolták, hogy csak nagyon kedvező ajánlat esetén engednék el mert elégedettek vele. Továbbá nyilvánvalóan nem távozik mindenki a listáról, mérlegelni fogják hogy, a már eladott játékosok függvényében kire van szükség a továbbiakban. Ez afféle felhívás hogy, na értük szívesen meghallgatjuk az ajánlatokat a többieket viszont békén lehet hagyni. Ad kettő páran magukat kérték átadó listára lásd: Bartra (kicsit begyulladt, de maradni fog.) Szóval a tegnap írt kommentem egyáltalán nem tűnt baromságnak az átadó listáról, a mai tényleg erős, csak gondoltam megosztom a nagyérdeművel.palesz77 írta:Főleg hogy Alexis nemrég tisztázta, hogy a vezetőség számol vele, ő se akar menni, erre eladjuk. Meg ez a mindenkit eladunk dolog.. Csak nálam vált hiteltelenné ezekkel kicsit a mundo?
Igazából már ők sem tudják, h mit írnak le, mert pl. a 11 távozót is úgy hozták le, hogy "hát igen, őt, meg őt, meg őt tulajdonképpen nem is akarjuk eladni, de lehet h fizetnek értük egy csomó pénzt, és akkor igen"palesz77 írta: Amúgy kicsit komolyabban, a mundo mióta hasonló egy szennylaphoz, hogy mindenféle hülyeséget összehord? Csak idén eddig annyi egyértelmű kacsát lehoztak, hogy az valami bődület. Eddig is ilyenek voltak, csak nem tűnt fel, vagy idénre lettek szinte egyenlőek a Blikk szinttel? Biztos a keretünk 3/4-ét el fogjuk adni.. Főleg hogy Alexis nemrég tisztázta, hogy a vezetőség számol vele, ő se akar menni, erre eladjuk. Meg ez a mindenkit eladunk dolog.. Csak nálam vált hiteltelenné ezekkel kicsit a mundo?
Szerintem évek óta az egyik legjobb, legkeményebb, legbiztosabb védő a mezőnyben, részemről már évek óta itt játszana. Viszonylag sokat figyeltem.gyuri03 írta:Lenne egy kérdésem: Chiellini jó vétel lenne? (Ne ugassatok le, nem szoktam látni játszani)
Tegnap az U21-es Eb-n remekül játszott a spanyolok ellen, a passzpontossága az első 25 percben meghaladta a 88%-ot, ezért Rosell ma reggel Izraelbe utazott (ott rendezik tudniillik ez Eb-t), hogy minél hamarabb le tudjon csapni a hatalmas tehetségre.Game90 írta:Amúgy Depay-t mikor igazoljuk már le?
1. Torres - szerintem kamu, ha mégsem, nem igazán örülnék neki, Sánchezzel versenyezne, hogy ki tud több ziccert kihagyni egy meccsen.Varatrix írta:...
rémhírek rémhírek hátán. tudom h csak pletyka, de amugy ha ezek mind megvalósulnának felkötném magamVaratrix írta:...
Érdekes pletykák.Varatrix írta:...
Csak most gondolj bele, ki az akinek van több pénze: a sejkeknek (ManCity, Chelsea, PSG), vagy azoknak, akik brutálisan eladósítják a csapatukat (MU, Real). Talán még egyedül a Bayern az, aki ekkora összegeket megengedhet magának hitelezés nélkül. Szerintem egyáltalán nem lehetetlen, hogy ha nem akarunk egy mínuszos évet, akkor csak ennyit szánhatunk igazolásokra.geridoss írta: Nekem kicsit fura ez az 50 milliós átigazolási keret. A mai fociban, amikor egy játékosért perkálnak ki akár jóval többet is, kétlem, hogy nekünk "csak" ennyi lenne egy egész nyárra. Rosell mindig is szeretett sumákolni, skótoskodni, biztos vagyok benne, hogy ez az 50 millió csak a sajtó és a leendő üzleti partnerek felé egy szám. Ha szükséges, 100%, hogy ki tudunk adni egy épkézláb védőért a nyár folyamán egy normális összeget.
Szerintem kamu.Varatrix írta: (Kamu v nem?)
Ezt Torres maga nyilatkozta, vagy honnan veszed?!bence-barca írta:Castiel írta: Plusz Torres szélsőként sem bevethető...
Henry, Ibra, Villa.
Őket sem nagyon lehetett elképzelni szélen, mielőtt idejöttek, aztán csak az lett belőlük faragva több kevesebb sikerrel... Torresből is ez lenne. De akkor fog ő idejönni, ha Ibra is visszatér.
Castiel írta: Plusz Torres szélsőként sem bevethető...
EvidensÖsszefoglalva szerintem nem igazolunk erre a posztra, és puszta sajtóspekulációról van szó.