Miksi Józsefné írta:Azért fura,hogy egy olyan emberen vitatkoztok/vitatkozunk aki még a Barcába nem bizonyitott, bár számomra az is fura,hogy valakit nem teljesitménye alapján értékelnek, hanem marketing alapján amit a szülei és a csport végzi mögötte.Tehát neki csak itt sem kell produkálni. számomra még az is érdekes,hogy a harmadik legjobban kereső a világon, de akkor hol vannak a német fiatalok Götze,Lewandowski vagy mondhatnám Balet akik végigjátszották Európát és nincsenek ilyen előkellő helyezéseik. Komolyan nen is értem az egészet .Hogy nem tudnak a németek és az angolok a saját fialtjaik számára ilyen marketinget biztositani mert akkor a brazil sehol sem lenne nemhogy a harmadik???Vagy a mi spanyol fiataljaink hogy azok hóna alá sem nyul egy-egy befektető hogy világsztárt csináljon belőle.
Egyrészt Neymart ne hasonlítsuk már Lewandowskihoz. Ha nem lett volna a Real elleni odavágó, kutya sem ismerné, pedig már három éve a biztos Bl résztvevő Dortmundban focizik. Götze-nek is igazán ez a szezonja sikerült olyanra, hogy arra fel lehetett figyelni.
Neymar egyszerűen sokkal eladhatóbb a stílusa, a játéka miatt is, amellett egy brazilnak mindig is nagyobb volt a marketingje mint egy lengyelnek.
Bale-nek is az idei szezonja sikerült igazán, nem véletlenül kerül 70-80 millió euroba, viszont sokkal "szürkébb" játékos. Az emberek reklámokban stb. inkább látnak egy vigyorgó, joga-s emberkét mint egy Bale-hez hasonló, fizikai adottságokra építő játékost.
És szerintem itt nem a merketingje alapján értékeljük, nem olvastam olyat, hogy azért jó hogy itt van, mert nagyon szépen mosolyog a pályán.