USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.10. 21:21:15

varnagykrisztian írta:
kezdő5.hu írta:Bár a Houston Rockets Dwight Howard megszerzésén fáradozik, Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi alapján ezzel egy időben Chris Paullal is le fognak ülni tárgyalni. A forrás szerint ők az 1 és az 1A tervek. Mint ismeretes, mindkét játékos szabadügynök lesz július elsejétől, de a centerrel kapcsolatban sokkal inkább merültek fel eddig olyan hangok, hogy ott hagyná Los Angelest a Rockets kedvéért. Az biztos, hogy mindkettejüket nem tudja megszerezni a Houston sima igazolással, hiszen egy maximum helyhez is kell majd még pár apróbb lépést eszközölniük. Feigen szerint Paul elég jóban van a texasiak sztárjával, James Hardennel az amerikai válogatottban együtt töltött idejük óta.
Szerintetek bármelyik is eljönne a Rockets-be?Én nagyon örülnék neki de nem látok rá esélyt :roll:
Bár nyilván biztosra még senki nem tudhat semmit, max Howard(gyanítom, hogy még ő sem) a hírek alapján viszont egyre esélyesebbnek tűnik, hogy ő kiköthet Texasban. Az én képzeletbeli versenyfutásomban már a Rockets vezet az érte folyó versenyben. A Lakers 3 dolgot ajánlhat nagy múltú csapat, nagy piac, 5 éves fizetés. Nekem nem úgy tűnt, mintha az első kettő érv annyira lenyűgözte volna idén Howardot, inkább nyomasztólag hatottak rá a nagy elvárások és a nagy média figyelem. A 3. egy elég nyomós indok lehet, viszont ezzel szemben ott van az adózás, azaz nincs, mivel Texasban nincs luxusadó, így az első 4 éves fizetéséből jóval többet tarthatna meg, mint LA-ban. Összességében logikusan még így is többet keresne a Lakersnél az 5 év alatt, mint a Rocketsnál a 4 év alatt, viszont az az 1 plusz év nem elhanyagolható és viszonylag friss hír, hogy Dwight úgy érzi, hogy 4 év múlva még van esélye egy újabb hosszú távú maxos szerződésre, míg egy évvel később már kisebb eséllyel kap majd maxot. Így viszont, mindent figyelembe véve, a Houston ajánlata pénzügyileg sem sokkal rosszabb, mint a LAL-é. Erre jön, hogy látszólag ién nem érezte túl jól magát, baja volt kb mindennel. (csapattársak, edző, taktika, sajtó, ami csak lehet) A Rocketsnél viszont van egy fiatal csapat, ahol nincsenek akkora nevek, Harden mellett ő lehetne a húzó név.
A Rockets oldaláról számomra kérdésesebb, kevés meccsüket láttam idén, ennek ellenére én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kell-e ő oda, de azt mondják az okosok, hogy nagyjából passzolna a rendzserbe, szal én elfogadom. Ráadásul egy sztár szintű magasnak, nagyon nagy értéke van a ligában, jó hogy kell nekik. A kérdés számomra, hogy Asiknak lenne-e helye, el tudna-e lézengeni PF-ként, mert érte viszont kár lenne, ha kikerülne a csapatból.

A CP3 kérdés számomra egész egyértelmű. Nem kell nekik és nagyon meglepődnék, ha a nevének a bedobása nem csak marketing fogás lenne, hanem komolyan el is gondolkoznának rajta. Az utolsó időszakban a Rockets pont arról lett híres, hogy mennyire megfontoltan és okosan építkezik. CP3 érkezésével szerintem pont ezt az elvet rúgnák tökön. Paul amennyire csak lehet, pont az ellenkezőjét játssza annak amit a Rockets, így az egész csapat játékát meg kéne változtatni. Ráadásul Harden mellett még egy labdaigényes hátvéd egyrészt fölösleges, másrészt hülyeség, (Eléggé bekorlátozná Harden fejlődését) harmadrészt látjuk pl Brooklynban, hogy mennyire működőképes.

Spurs-Heat

Minden jó, ha a vége jó! El tudnék képzelni most is egy olyan forgatókönyvet, hogy 0-1, aztán onnan söprés, de viszonylag kevés a realitás a dologban, szal maradok inkább a földön.:D Az első meccs után nekem nem volt bajom a Miami támadásával, nem volt túl gördülékeny a dolog, de ez benn van, annyira tragikus sem volt. A D miatt voltam morcos, ott voltak nagy gondok. Ha Duncan és Parker is akkor dob pontot amikor szeretne, akkor sosem fog sima meccset játszani a Heat. Most viszont jó volt a D, stabilabban, okosabban játszottak, ennek meg is lett az eredménye. A 4. negyedre kicsit hitüket vesztették a Spurs sztárjai, onnan pedig már megvolt a meccs. Kellett az is, hogy időben le lett zárva, nem volt tökölés, így a kezdő ötös kapott egy pár perc pihenőt, ami a mostani állapotukban akár sokat is jelenthet.

Ja és szeretném megköszönni Jamesnek, hogy miután beszakértettem, hogy mennyire fáradtnak tűnik és mennyire rosszul mozog a pályán, bekapcsolta a motorokat és összehozott többek között egy ILYEN időszakot, ami után totál idiótának érezhettem magam.:D
Block, assist, steal, zsákolás. [auto_cenzúra] fél perce volt.:D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.10. 20:22:01

HEAT - SPURS (2.GAME)

Hát ez nem Duncan-ék (23% FGM) meccse volt, Parker (36% FGM) sem találta a fonalat, Green vitte a prímet 17 ponttal (ebből 5-5 3 pontosból) =D> Mondjuk az is érdekes hogy hazai oldalon Chalmers (19 PTS) volt a legeredményesebb, a Miami BIG3-a 45%-al dobált mezőnyből, a Spurs-nél ez 30%-ra sikeredett, a második félidőben a Heat 33-5-ös lerohanása nem semmi volt, kíváncsian várom a folytatást :D
kezdő5.hu írta:Bár a Houston Rockets Dwight Howard megszerzésén fáradozik, Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi alapján ezzel egy időben Chris Paullal is le fognak ülni tárgyalni. A forrás szerint ők az 1 és az 1A tervek. Mint ismeretes, mindkét játékos szabadügynök lesz július elsejétől, de a centerrel kapcsolatban sokkal inkább merültek fel eddig olyan hangok, hogy ott hagyná Los Angelest a Rockets kedvéért. Az biztos, hogy mindkettejüket nem tudja megszerezni a Houston sima igazolással, hiszen egy maximum helyhez is kell majd még pár apróbb lépést eszközölniük. Feigen szerint Paul elég jóban van a texasiak sztárjával, James Hardennel az amerikai válogatottban együtt töltött idejük óta.
Szerintetek bármelyik is eljönne a Rockets-be?Én nagyon örülnék neki de nem látok rá esélyt :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.10. 08:41:58

nagyon durva volt az a blokk, azt hittem, leszakad splitter keze... :D

és egy kép a gyerekkorból:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2013.06.10. 04:13:40

Cumbee írta:Kötés van a térdén. Vagy csak nagyon fáradt, vagy valami sérülése van, de felugrásoknál kb alig van emelkedése.
Azért most húzott egy szépet... :P

Amúgy kezd felébredni, osztogatja ki a labdát triplára, amit Ray és MM szépen be is dobál.

Splitter meg azt hitte, hogy poszterre teheti LBJ-t. Hát, tévedett, a helyében most vonulnék vissza.

Ez azért már alázás, közte 27. T-Mac time.

Hiába Danny Green 17 pontja (5/5 tripla), Duncan és Parker gyengélkedését nem bírta el a Spurs. LBJ sem volt a legjobb, tőle azért jó lenne már egy monster meccs, Ray és MM 6/8 tripla. Ja, Chalmers ismét bebizonyította, hogy Top5 PG.

Következőt jó lenne behúzni.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.10. 04:00:37

Game90 írta:
3. negyed vége, LBJ 8 pontnál
Kötés van a térdén. Vagy csak nagyon fáradt, vagy valami sérülése van, de felugrásoknál kb alig van emelkedése.

15 pontos vezetés, le kéne zárni a meccset, hátha egy kicsit pihenhetnének a kezdők, mert iszonyatosan el van fáradva a csapat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.10. 03:55:43

不幸的是,Bazskának是正確時,他說,在本季度的中間,是很重要的東西你覺得4-5分鐘,-10,我覺得很不幸的是,馬刺打破。 :?
我覺得這是非常-10,除了詹姆斯之外,寧願不知道做什麼用馬刺的防守,移動緩慢,你仍然不能開車。 :?
好吧,這是是,-15的主要從此結束,在接下來的德州。 :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.10. 04:01:43-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.10. 03:35:17

Bob_Marley írta: Game leszel ma? :D
Hát, vagyogatok... :D :P

LeBron James (5) just had the fewest 1H points (4) + rebound (1) total of his entire playoff career.

To this day, Carmelo Anthony still leads the 2013 NBA Playoffs in shot attempts. His last game was May 18th.

LBJ a 3. negyed közepén 6 pontnál, 9-cel kevesebb lepattanót szerzett a Miami, mégis vezetnek.

Ja, Danny Green 5/5 tripla...

Kép

Nem unják még ezt a Seven Nation Army-t?

3. negyed vége, LBJ 8 pontnál, a Heat meg 10-zel vezet.
Tdavid
Entrenador del Barça

2013.06.10. 03:28:04

Horrorisztikusan gyenge ma James...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.09. 18:52:51

Why The Heat Offense Let Them Down
http://www.youtube.com/watch?v=0Qy2spcZbXI

Game leszel ma? :D

Ezt nemrég olvastam:
Lakers in the Finals
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TLwotqLeMo
Első csávó a legjobb :D

http://www.shamsports.com/2013/06/the-a ... -will.html
Ki hogy áll az offseasonre pénzzel.

Allen amúgy lehet visszatér Bostonba. :D Bár sok értelme nem lenne, ha egyszer elment, akkor elment, vége, nyerjen még egy gyűrűt a Heattel ha úgy adódik,vonuljon vissza, megtapsoljuk, s ennyi.

Jared Sullinger: The Road to Recovery
http://www.youtube.com/watch?v=tWuQpDB6 ... r_embedded

馬刺再次開始,綠3三倍。 :D
他似乎更注重這個公園,你會普遍詹姆斯.

同樣,也有一個很好的小戰鬥22-22在第一季度,損害最終被寵壞了吉諾比利通過. :?

詹姆斯是相當克制,馬刺隊是一個非常長的三倍,從熱火得到很好的保護,通常不會是很有條理的攻擊,但它仍然是29-29. :D

同樣地,在第二個一半。 :D
-5黨一次又一次,因為第二個是更好的旋轉馬刺,現在+2。
丹尼·格林他媽的大起著明顯的贏家詹姆斯6/6,我努力工作。
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.10. 03:43:15-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.09. 17:59:20

Fogadhattok a Spurs-re, ami a végső sikert illeti.

Egy ideje sosem az nyer a döntőkben, akinek drukkolok :D

Természetesen kivétel amikor a Lakers behúzta, de amikor nem szerepelnek (vagy amikor igen,és kikapnak) kb tuti az győz, akit nem annyira szeretnék :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2013.06.09. 16:59:14

Bob_Marley írta: Spurs, akkor és most:
Nagyon jó ez a gif.

Azért még olyat nem látott a világ, hogy valaki csinál egy tripla-duplát, aztán szidják őt, hogy mennyire gyenge volt. Mondjuk igaz, kitörölheti vele. Illetve tény, LBJ-nek nem csak tovább kéne passzolnia a labdát, hanem sokkal agresszívebben kéne támadnia a gyűrűt.

Bár az is hatalmas kérdés, hogy Wade mit csinált a 4. negyedben, 0/2, aztán szevasz...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.09. 12:59:38

Bob_Marley írta:Igazad van, hogy nem remegett meg. :D
De semmi értelme nincs feltételes módot írni, hogy úgy fogalmaznák (kik?) meg stb.Parkeres kicsit szerencsés volt, de ahogy mondani szokták, annak van szerencséje, aki megdolgozik érte, s a Spurs sokat tett a győzelemért, csúnya lett volna ott a végén besülni mikor már mentek 6-7 ponttal. :D
Így van, aki ilyen kosarat dob LeBron James-ről az meg is érdemli......de akkor is "szerencsés" volt :mrgreen:
Bob_Marley írta:S ha azt vesszük, Wade 17 pontja nem rossz, Allen 4/5 tripla abszolút jó, Bosh sok tempót kihagyott, s egyszerűen Jamestől kell egy 25+ körüli átlag , mert igaz szerintem jól játszott, de még több agresszivitás kell tőle, mert szép a tripla-dupla, de igazából az ő kemény betörései, faltkiharcolása, vetítheti elő, hogy a többieknek is több helyük van, kevésbé ér ki a védelem 1-1 leosztásnál, kiesnek a ritmusból a magasok a Spursnél stb.
Én is egyetértek veled abban hogy James-től kell egy +25-ös átlag mert ez kevés lesz a Spurs ellen, ha holnap nem nyernek akkor bajban lesznek mivel a következő 3 meccs San Antonio-ban lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.09. 12:35:02

Sanama írta:
Azért az a Paker dobás, az tényleg elég kaotikusra sikeredett, konkrétan 3szor vesztette el kb, meg botladozott a saját lábában is, aztán valahogy kiforgot5t, s "brahiból" eldobta, s lőn bement.
Most ezt páran James-nél megint úgy fogalmaznák meg,hogy egyszerűen még ha egyensúlyát el is veszíti, még akkor is úgy tapad hozzá a labda, hogy na... :P

ui: mielőtt azért hülyének néztek, tisztában vagyok vele, hogy szerencse is kellett ahhoz a kosárhoz, de azért a keze sem remegett meg, szóval ne írjuk a mák kategóriába teljesen :)
Igazad van, hogy nem remegett meg. :D
De semmi értelme nincs feltételes módot írni, hogy úgy fogalmaznák (kik?) meg stb.Parkeres kicsit szerencsés volt, de ahogy mondani szokták, annak van szerencséje, aki megdolgozik érte, s a Spurs sokat tett a győzelemért, csúnya lett volna ott a végén besülni mikor már mentek 6-7 ponttal. :D
Itt van több kamerából, több kommentárral az a Parker dobás:
http://www.youtube.com/watch?v=oRFiKbI5CXc

Spurs, akkor és most:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.09. 14:55:16-kor.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.09. 08:35:54

Sanama írta:ui: mielőtt azért hülyének néztek, tisztában vagyok vele, hogy szerencse is kellett ahhoz a kosárhoz, de azért a keze sem remegett meg, szóval ne írjuk a mák kategóriába teljesen :)
Akkor fogalmazzunk úgy hogy Parker-hez méltóan szép és "szerencsés" dobásra sikeredett :mrgreen:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.08. 23:54:07

Azért az a Paker dobás, az tényleg elég kaotikusra sikeredett, konkrétan 3szor vesztette el kb, meg botladozott a saját lábában is, aztán valahogy kiforgot5t, s "brahiból" eldobta, s lőn bement.
Most ezt páran James-nél megint úgy fogalmaznák meg,hogy egyszerűen még ha egyensúlyát el is veszíti, még akkor is úgy tapad hozzá a labda, hogy na... :P

ui: mielőtt azért hülyének néztek, tisztában vagyok vele, hogy szerencse is kellett ahhoz a kosárhoz, de azért a keze sem remegett meg, szóval ne írjuk a mák kategóriába teljesen :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.08. 23:48:24

Azért az a Paker dobás, az tényleg elég kaotikusra sikeredett, konkrétan 3szor vesztette el kb, meg botladozott a saját lábában is, aztán valahogy kiforgot5t, s "brahiból" eldobta, s lőn bement. :D

Visszatérve a meccsre, mikor 8-9 ponttal ment a Miami, akkor azért benne volt , hogy elhúznak, ahonnan nehéz visszakapaszkodni, ahogy a Pacers ellen, de Duncan mindig velük tudott maradni, második félidőre meg úgy érzem inkább az volt amit a Spurs akart, s pl Lebronon nagyon ment a védekezés.
Második meccs iszonyat érdekes lehet, mert igaz még korán van, de "must win" kategória a Heatnek érzésem szerint, s most megint olyan szitu, hogy Jamesnek bizonyítania kell, hogy megállja már ilyen helyzetekben a helyét, míg a túloldalt meg pont a rutinos "keselyűk" ezt alig várják, hogy becsődöljön. :D
S ha azt vesszük, Wade 17 pontja nem rossz, Allen 4/5 tripla abszolút jó, Bosh sok tempót kihagyott, s egyszerűen Jamestől kell egy 25+ körüli átlag , mert igaz szerintem jól játszott, de még több agresszivitás kell tőle, mert szép a tripla-dupla, de igazából az ő kemény betörései, faltkiharcolása, vetítheti elő, hogy a többieknek is több helyük van, kevésbé ér ki a védelem 1-1 leosztásnál, kiesnek a ritmusból a magasok a Spursnél stb.
A San Antonio meg higgadtan nyugodtan játszhatja a játékát én simán látok egy 0:2re is esélyt. :D
Hajrá Spurs. :P

Folytatva a sort pedig jönnek a kettesek:
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... bohatvedek
Monta Ellis elég szép summát dobott vissza 3 év 36 milliót, amit ajánlott a Bucks.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.09. 00:18:58-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.08. 21:39:21

varnagykrisztian írta:HEAT - SPURS (1.GAME)

Jó kis meccs volt, a 4. negyedig végig izgalmas is, ahol aztán Parker-ék rátettek egy lapáttal.A Spurs BIG3-a 11-el kevesebb lepattanót szedett de 6 ponttal többet dobott ami most győzelmet ért.LeBron tripla-duplája szép teljesítmény de Parker kicsivel jobb volt ezen az estén, a végén dobott "mákos" dobásáról nem is beszélve.A Heat padja 8 ponttal többet szerzett ellenfelénél de ez is kevésnek bizonyult, én mondjuk annak örülnék ha a következő mérkőzést behúzná a Spoelstra csapat, majd a három idegenbeliből 1-et, majd következhetne egy 7 meccses BIG GAME :mrgreen:
Ha James dob ilyet, akkor mekkora zseni, meg a legjobb játékos, ha más, akkor mákos :P No offense, de azért na. :)

Duncan nagyon játszott amúgy, azt is említsük meg. első félidőt láttam csak, de 0/5 után olyat játszott hogy csak néztem.
Mire elég 0,8sec? Arra,hogy Duncan bevágja a Heat arcába a kosarat :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.08. 20:35:27

HEAT - SPURS (1.GAME)

Jó kis meccs volt, a 4. negyedig végig izgalmas is, ahol aztán Parker-ék rátettek egy lapáttal.A Spurs BIG3-a 11-el kevesebb lepattanót szedett de 6 ponttal többet dobott ami most győzelmet ért.LeBron tripla-duplája szép teljesítmény de Parker kicsivel jobb volt ezen az estén, a végén dobott "mákos" dobásáról nem is beszélve.A Heat padja 8 ponttal többet szerzett ellenfelénél de ez is kevésnek bizonyult, én mondjuk annak örülnék ha a következő mérkőzést behúzná a Spoelstra csapat, majd a három idegenbeliből 1-et, majd következhetne egy 7 meccses BIG GAME :mrgreen:
Deus
Boixos Nois

2013.06.08. 10:01:34

Beszarok rajta :lol:

Kép
KépKép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.08. 09:36:41

BRÉKING:
KD dobta az ügynökét és aláírt Jay-Z-hez a Roc Nation-be. Tud valamit ez az ember, most indult az ügynökség, de mér tele van sztárokkal.

In Durant's year with Pelinka, the first-team All-NBA star became the league's most marketed player in national television spots with the likes of Nike, Degree and Sprint. Few, if any, NBA players have been as visible on television as Durant.

Ezek után kicsit nehezen érthető a váltás, de nyilván ő tudja.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.06.08. 09:08:41

Ha meg bedobja Bosh, akkor hú de jól tette, hogy 2 pont helyett 3-at választott...
Pikáns meccs volt, de érződött, hogy még nem mérték fel teljesen a másikat, a legjobb meccsek később jönnek majd.
Spursnek szurkolok a döntőben, de nem Miami haterség miatt, hanem mert évek óta nagyon szeretem a játékukat és a játékosállományukat, főleg Parker az aki előtt térdre borulok.
Még 5-6 ilyen meccset!
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.07. 09:00:39

"Check my stats" elmehet a fenébe az összes alibi tripla-duplájával együtt. Miután végigcsoszogta és passzolgatta a meccset, 1 perccel a vége előtt a többiek elzártak mindenkit, lendületből mehetett volna a gyűrűre, egy ember volt előtte három méterre, de már az is befosott a látványtól, erre kiosztja egy laza mozdulattal a gyengén dobó Boshnak triplára. Omg. Értem én, hogy ő nem Kobe és tud passzolni, de ha nem tör be, akkor semmit nem ér. Tavaly lehajtott fejjel ment előre és darált be mindenkit, +1-ek folyamat, most meg derogál neki elindulni. Chalmerst leszámítva mindenki hozzátette amit neki kell, csak éppen a fővezér nézett bután. Már megint.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.07. 08:03:57

kemény volt a végén az az itt a parker, hol a parker-szitu :) lebron bátyónak ennél a pillanatnál remélem eszébe jutottak a cavs-beli emlékek! :mrgreen:

de ez még nagyon az eleje, mindenesetre tisztességes vörösnyakú déli parasztként mondom: GO SPURS!
PUYOL-XAVI-INIESTA
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.07. 06:32:48

Az első pofont megkapta a Heat, kíváncsi leszek hogy felállnak e belőle vagy padló lesz :mrgreen:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.07. 05:43:23

Mekkora fosmák már. Csak elhajítja a vérbe, de naná, hogy bepattog és naná, hogy pont időben kemény.:D Na mind1, nincs veszve semmi, egy lépéssel közelebb kerültünk a 7 meccses szériához. (Mondjuk azért viccrs, hogy a Spursnek ez kb az 5. ilyen máker győzelme volt az idei rájátszásba. Kb minden összejön nekik.)

Ez a jelenet mondjuk kemény volt, Parker és Duncan szépen levezényelték a meccs utolsó percét. Így könnyű Pop-nak lenni.:D
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... EEaM6gwCcs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.06.07. 06:57:46-kor.
Válasz küldése