Bár nyilván biztosra még senki nem tudhat semmit, max Howard(gyanítom, hogy még ő sem) a hírek alapján viszont egyre esélyesebbnek tűnik, hogy ő kiköthet Texasban. Az én képzeletbeli versenyfutásomban már a Rockets vezet az érte folyó versenyben. A Lakers 3 dolgot ajánlhat nagy múltú csapat, nagy piac, 5 éves fizetés. Nekem nem úgy tűnt, mintha az első kettő érv annyira lenyűgözte volna idén Howardot, inkább nyomasztólag hatottak rá a nagy elvárások és a nagy média figyelem. A 3. egy elég nyomós indok lehet, viszont ezzel szemben ott van az adózás, azaz nincs, mivel Texasban nincs luxusadó, így az első 4 éves fizetéséből jóval többet tarthatna meg, mint LA-ban. Összességében logikusan még így is többet keresne a Lakersnél az 5 év alatt, mint a Rocketsnál a 4 év alatt, viszont az az 1 plusz év nem elhanyagolható és viszonylag friss hír, hogy Dwight úgy érzi, hogy 4 év múlva még van esélye egy újabb hosszú távú maxos szerződésre, míg egy évvel később már kisebb eséllyel kap majd maxot. Így viszont, mindent figyelembe véve, a Houston ajánlata pénzügyileg sem sokkal rosszabb, mint a LAL-é. Erre jön, hogy látszólag ién nem érezte túl jól magát, baja volt kb mindennel. (csapattársak, edző, taktika, sajtó, ami csak lehet) A Rocketsnél viszont van egy fiatal csapat, ahol nincsenek akkora nevek, Harden mellett ő lehetne a húzó név.varnagykrisztian írta:Szerintetek bármelyik is eljönne a Rockets-be?Én nagyon örülnék neki de nem látok rá esélytkezdő5.hu írta:Bár a Houston Rockets Dwight Howard megszerzésén fáradozik, Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi alapján ezzel egy időben Chris Paullal is le fognak ülni tárgyalni. A forrás szerint ők az 1 és az 1A tervek. Mint ismeretes, mindkét játékos szabadügynök lesz július elsejétől, de a centerrel kapcsolatban sokkal inkább merültek fel eddig olyan hangok, hogy ott hagyná Los Angelest a Rockets kedvéért. Az biztos, hogy mindkettejüket nem tudja megszerezni a Houston sima igazolással, hiszen egy maximum helyhez is kell majd még pár apróbb lépést eszközölniük. Feigen szerint Paul elég jóban van a texasiak sztárjával, James Hardennel az amerikai válogatottban együtt töltött idejük óta.
A Rockets oldaláról számomra kérdésesebb, kevés meccsüket láttam idén, ennek ellenére én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy kell-e ő oda, de azt mondják az okosok, hogy nagyjából passzolna a rendzserbe, szal én elfogadom. Ráadásul egy sztár szintű magasnak, nagyon nagy értéke van a ligában, jó hogy kell nekik. A kérdés számomra, hogy Asiknak lenne-e helye, el tudna-e lézengeni PF-ként, mert érte viszont kár lenne, ha kikerülne a csapatból.
A CP3 kérdés számomra egész egyértelmű. Nem kell nekik és nagyon meglepődnék, ha a nevének a bedobása nem csak marketing fogás lenne, hanem komolyan el is gondolkoznának rajta. Az utolsó időszakban a Rockets pont arról lett híres, hogy mennyire megfontoltan és okosan építkezik. CP3 érkezésével szerintem pont ezt az elvet rúgnák tökön. Paul amennyire csak lehet, pont az ellenkezőjét játssza annak amit a Rockets, így az egész csapat játékát meg kéne változtatni. Ráadásul Harden mellett még egy labdaigényes hátvéd egyrészt fölösleges, másrészt hülyeség, (Eléggé bekorlátozná Harden fejlődését) harmadrészt látjuk pl Brooklynban, hogy mennyire működőképes.
Spurs-Heat
Minden jó, ha a vége jó! El tudnék képzelni most is egy olyan forgatókönyvet, hogy 0-1, aztán onnan söprés, de viszonylag kevés a realitás a dologban, szal maradok inkább a földön.

Ja és szeretném megköszönni Jamesnek, hogy miután beszakértettem, hogy mennyire fáradtnak tűnik és mennyire rosszul mozog a pályán, bekapcsolta a motorokat és összehozott többek között egy ILYEN időszakot, ami után totál idiótának érezhettem magam.

Block, assist, steal, zsákolás. [auto_cenzúra] fél perce volt.