Dr.Dre írta:Nem értem mi a bajod Navassal. Miért balek? Egész jó kis játékos, gyors,jól cselez. Meg az ára is reális szerintem.
Talán nem kéne olyan játékosról rosszakat mondani,akit nem is láttál játszani... Gyerekes vagy.
Hát nekem nem jó, gyors odáig oké, de mást nem igen tud. Az tény, hogy mostanában nem láttam játszani (nem is érdekel), de amikor régen láttam játszani sose csinált semmi értékelhetőt. Plusz amit írtak felettem is...

Ott volt pl múltkori Eb asziszem, beállt csórikám pár meccsen de inkább ne tette volna, én többet tettem hozzá a csapatjátékhoz meg az egész meccshez a TV előtt otthon mint ő abban az xy percben.

Amikor megláttam már, hogy beáll akkor már fogtam a fejemet. Az embernek egy normális beadása nem volt ott egész Eb-n amikor játszott.
Plusz nekem vannak ilyen játékosok akiket semmibe nem nézek.... (pl. Olic, Higuain....)
Az meg, hogy ki a gyerekes más téma, mert én csak leírtam, hogy szerintem Navas egy 0, te meg rögtön támadsz, amikor ez egy fórum, és általában mindenki leírja az adott témáról a véleményét.
tatesz1990 írta:Hogy tudtok ilyen egyszerűen "lebalekozni" egy spanyol válogatott játékost!?!? Ja meg van! Rajtatok kívül senki nem ért a focihoz. De akkor miért nem ti vagytok ott és annyi pénzért!?!?!?!?
Kit érdekel, hogy spanyol válogatott? Torghelle is meddig magyar válogatott volt, mégse ért sose 1Ft-ot se!
Arra meg, hogy én/mi értek/értünk hozzá.....mert te értesz hozzá ugye?

(és ezzel nem arra célzok, hogy én értek hozzá... de ha már én nem, akkor te igen ugye?

)