Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a csapat a konföderációs kupára is simán mehetett volnaGareth Tello írta:Bocs a dupláért, de jön az elődöntő.![]()
De Gea - Montoya, Bartra, Íñigo Martínez, Moreno - Thiago, Illarramendi, Isco - Koke, Rodrigo, Tello.
Gareth Tello írta:
A hollandoknál meg az egyik szélső DEPAY!!!
Egyelőre még én is várom, de valószínűleg lesz, mert ismét nagyon jól játszott a srác.miihii írta: @GT:
várom majd a Thiago vs Germany videót
Hatalmas a fölényük,de egyenlőre nem sikerül bepréselni..Gareth Tello írta:Most játszanak az U21-esek az oroszok ellen, szurkoljunk Thiagóéknak!
http://www.firstrow1.eu/watch/190140/1/ ... ,-u21.html
Montoya, Bartra, Thiago (cséká) és Tello is játszik.
A 67. percben 0-0, gyerünk, fiúk!
Szerintem meg az ott szereplő 3 játékos nagyobbat robbantott, mint Tello. Az év felfedezettei között viszont ott, jogosan.Lionel85 írta:Azért látszik, hogy madridi lap a MARCA, többnyire a Barcelona kevés pozitív benyomást kap a szavazásból. Song nem tudom hogy lehet csalódás, mikor második számú középpályásnak jött Busquets mögé, több játéklehetőségre nem nagyon lehetett számítani tőle. A legjobb fiatal játékosok közül Tellót hiányoltam...Gareth Tello írta:Ismét egy kevés szavazás.
1. A szezon csapata
2. A szezon felfedezettjei
3. A szezon csalódásai (Song?!...)
4. A szezon játékosa
5. A szezon fiatal játékosa
6. A szezon igazolása
7. A szezon legrosszabb igazolása (Song...)
8. A szezon edzője
9. A szezon játékvezetője
Azért látszik, hogy madridi lap a MARCA, többnyire a Barcelona kevés pozitív benyomást kap a szavazásból. Song nem tudom hogy lehet csalódás, mikor második számú középpályásnak jött Busquets mögé, több játéklehetőségre nem nagyon lehetett számítani tőle. A legjobb fiatal játékosok közül Tellót hiányoltam...Gareth Tello írta:Ismét egy kevés szavazás.
1. A szezon csapata
2. A szezon felfedezettjei
3. A szezon csalódásai (Song?!...)
4. A szezon játékosa
5. A szezon fiatal játékosa
6. A szezon igazolása
7. A szezon legrosszabb igazolása (Song...)
8. A szezon edzője
9. A szezon játékvezetője
Azt hiszem a spanyolban, ugyanúgy mint a magyarban 1-2 játékos formától függetlenül kirobbanthatatlan ebből a keretből: Reina, Albiol, Navas, Pedro... Nevetséges.salas9 írta:Itt a végleges 23 fős keret a Konföderációs Kupára:
Kapusok: Iker Casillas, Víctor Valdés , Pepe Reina
Védők: Álvaro Arbeloa, César Azpilicueta, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Nacho Monreal, Jordi Alba
Középpályások: Sergio Busquets, Javi Martínez, Xavi, Santi Cazorla, Andrés Iniesta, Jesús Navas, David Silva, Juan Mata, Cesc Fabregas
Támadók: Pedro, David Villa, Fernando Torres, Roberto Soldado