Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem akarom ezt megint végigjátszani, de most a gólokat leszámítva gondold végig, hogy mennyit TETT HOZZÁ ezekhez a meccsekhez. Úgy mint futómennyiség, védekezés, játékszervezés, a kapu veszélyeztetése. A Milan ellenit leszámítva édeskeveset ahhoz képest h elvileg húzóemberünk, az volt az egyetlen meccs, ahol önmagához méltóan játszott. De ha úgy gondolod, h az összes többi kulcsmérkőzésen hozta azt a szintet, mint az említett Milan-visszavágón, akkor nem szóltam.kristop írta: ezzel mondjuk nem értek egyet. a real ellen is ő lőtte a gólt, a milan ellen is továbbjuttatott minket, aztán a psg ellen sérülten elég volt, hogy megfordítsa a játékot.
Sokféleképpen lehet ezt a dolgot megélni, azt hiszem kinek-kinek habitusától függ. Én speciel irigylem azt, aki ilyen rezignáltan nézi az eseményeket, mondván, hogy ő innen Magyarországról úgysem tud semmit tenni, meglátja hogy hogyan alakulnak a dolgok.sjd írta:Ja hát igen, én ezen már fenn sem akadok, tisztában vagyok vele, h az emberek 90%-a write-only módban használja a fórumot a saját hülyeségei mantrázására.miihii írta: És nem a gondolatok valóságtartalmával van a gondom, hanem annak az állandó önismétlésével már. Így, hosszabb távon, a mindenbe belekapaszkodva újrázás már tényleg bosszantó...
ezzel mondjuk nem értek egyet. a real ellen is ő lőtte a gólt, a milan ellen is továbbjuttatott minket, aztán a psg ellen sérülten elég volt, hogy megfordítsa a játékot. a bayern ellen meg konkrétan nem játszott.mint ahogy Messi is elégedett lehet a 30 rekordjával, csak éppen idén a fontos meccseken alig tett valamit hozzá a csapat játékához
Bezony, pont nemrég volt egy példa, h valaki egymás után 3 különböző topicban is kifejtette pár magvasban az egyszer is hülyeség dolgait, ráadásul kettő még csak nem is volt indokolt a témáhozsjd írta:Ja hát igen, én ezen már fenn sem akadok, tisztában vagyok vele, h az emberek 90%-a write-only módban használja a fórumot a saját hülyeségei mantrázására.miihii írta: És nem a gondolatok valóságtartalmával van a gondom, hanem annak az állandó önismétlésével már. Így, hosszabb távon, a mindenbe belekapaszkodva újrázás már tényleg bosszantó...
Ja hát igen, én ezen már fenn sem akadok, tisztában vagyok vele, h az emberek 90%-a write-only módban használja a fórumot a saját hülyeségei mantrázására.miihii írta: És nem a gondolatok valóságtartalmával van a gondom, hanem annak az állandó önismétlésével már. Így, hosszabb távon, a mindenbe belekapaszkodva újrázás már tényleg bosszantó...
ugyanígy gondolom,csak nem volt erőm leírni ilyen szépensjd írta: ...
Mindkét félnek igaza van, ez tény.sjd írta: Attól függetlenül, h ezzel egyetértek, sokan meg hajlamosak átesni a másik végletbe. (Mint ahogy máshol is rengeteget látni, h ha valaki a negatívumokról ír, jön a sok "miért kell mindig fikázni?") Attól, hogy megnyertük a bajnokságot, a leírt problémák igen is jelen vannak, és dühítő, hogy Tito még elismerni sem hajlandó ezeket, nem hogy valamit kezdeni velük.
Én sértett?mess2009 írta:maradjunk annyiban, hogy én sem tudom megérteni azt a felfogást, hogy ha az ember mond valami kritikát EGY ESEMÉNYRŐL ,EGY NYILATKOZATRÓL és rögtön jönnek itt a vérig sértett "igaz hívők" akik magukat hergelve az általam mondottakat felül írva igyekeznek védőbástyát vonni - a saját sértettségük elé. könyörgöm: én beérném annyival: nekem viszont tetszett amit mondot....! érdemben,(ismét és a védőbeszédeitek ellenére) az a véleményem, hogy ez az ominózus nyilatkozat rész méltatlan egy JÓ edzőhöz.a röhej az, hogy éppen ti bizonygattátok nagy elánnal , hogy még hazugság is!!! egyszerűen nem igaz, hogy neki nincs beleszólása"..őcsak egy alkalmazott".. ami pedig a 100 pontos részt illeti: kifejezetten azt mondta, hogy aki ezt a teljesítményt tekinti sikernek arra rossz idők várnak.... ez nem realitás érzék, hanem annak a közlése, jóslása, jövendőlése, hogy ennél rosszabbra készüljünk. na már most én aki ennél jobbat szeretnék a csapatomnak ez a nyilatkozat bizony nem lelkesítő !már elnézést. a vita tovább"hömpölygéséhez" végképp nincs közöm, a 7:o ról annak idején elmondtam a véleményem.
És az a dolgokkal való foglalkozás, ha naponta leírom mindenhol, h milyen gáz a bajnoki cím meg h mennyire tré az edző?csababarca írta: Foglalkozni kell ezekkel a dolgokkal,nem homokba dugni a fejeket!
maradjunk annyiban, hogy én sem tudom megérteni azt a felfogást, hogy ha az ember mond valami kritikát EGY ESEMÉNYRŐL ,EGY NYILATKOZATRÓL és rögtön jönnek itt a vérig sértett "igaz hívők" akik magukat hergelve az általam mondottakat felül írva igyekeznek védőbástyát vonni - a saját sértettségük elé. könyörgöm: én beérném annyival: nekem viszont tetszett amit mondot....! érdemben,(ismét és a védőbeszédeitek ellenére) az a véleményem, hogy ez az ominózus nyilatkozat rész méltatlan egy JÓ edzőhöz.a röhej az, hogy éppen ti bizonygattátok nagy elánnal , hogy még hazugság is!!! egyszerűen nem igaz, hogy neki nincs beleszólása"..őcsak egy alkalmazott".. ami pedig a 100 pontos részt illeti: kifejezetten azt mondta, hogy aki ezt a teljesítményt tekinti sikernek arra rossz idők várnak.... ez nem realitás érzék, hanem annak a közlése, jóslása, jövendőlése, hogy ennél rosszabbra készüljünk. na már most én aki ennél jobbat szeretnék a csapatomnak ez a nyilatkozat bizony nem lelkesítő !már elnézést. a vita tovább"hömpölygéséhez" végképp nincs közöm, a 7:o ról annak idején elmondtam a véleményem.miihii írta:Ezt kb eddig elég is elolvasni, önmagáért beszél...Yaya(07-10) írta:hiába nyertük meg a bajnokságot, ha a BL-ben megaláznak minket.
Ezzel a hozzáállással nem igazán tudok megbarátkozni és egyet érteni, megérteni. Csak és kizárólag a negatív dolgot, dolgokat kell észrevenni, nehogy véletlenül megbecsüljük a sikert, amit elértünk. Bőven elég a szokásos formulákat mantrázni már hónapok óta, mindig mindennek a kapcsán és ahogy alább is mutatja a példa, lényegében tudatos támadási felületet keresve. Ha meg nincs, majd csinálunk, h lehessen ismételgetni a dolgokat, mert ez szükségszerű.
Pep-es 100 pontos témánál meg gondoljunk már utána mennyire más volt a szitu. Neki nem volt a komplett védelme tartalékosan tartalékos, volt Messije, stb... A mostani szituban meg mivel nem maradt más komoly cél, meghúztuk a 100 pontos határt. Nem azért ejtette ki a csapatot a többi sorozatból, h ne kelljen bíbelődni velük a 100 pont elérésének útján. Éppen fordítva van a szitu, mint ahogy sugallják a soraid...
Na mindegy, ezt a felfogást nem fogom megérteni sosem...
Attól függetlenül, h ezzel egyetértek, sokan meg hajlamosak átesni a másik végletbe. (Mint ahogy máshol is rengeteget látni, h ha valaki a negatívumokról ír, jön a sok "miért kell mindig fikázni?") Attól, hogy megnyertük a bajnokságot, a leírt problémák igen is jelen vannak, és dühítő, hogy Tito még elismerni sem hajlandó ezeket, nem hogy valamit kezdeni velük.miihii írta: Ezzel a hozzáállással nem igazán tudok megbarátkozni és egyet érteni, megérteni. Csak és kizárólag a negatív dolgot, dolgokat kell észrevenni, nehogy véletlenül megbecsüljük a sikert, amit elértünk. Bőven elég a szokásos formulákat mantrázni már hónapok óta, mindig mindennek a kapcsán és ahogy alább is mutatja a példa, lényegében tudatos támadási felületet keresve. Ha meg nincs, majd csinálunk, h lehessen ismételgetni a dolgokat, mert ez szükségszerű.
Na persze, ha Kassai normálisan vezeti a meccset akkor 10-0 lett volna végül...A 7-0meg egy irreális eredmény...Kassaiéknak is köszönhető,meghát pont rosszkor volt a meccs...
Egyetértek, és nehezen teszem túl magam ha valaki egy ilyen szezon után nem bír leállni a panaszkodással. Nem is kell messzire menni az időben ott volt Riijkard éra. Na ott voltak gondok, és az csak 5 éve volt. Mindegy lehet ők így élik meg, viszont ez legyen a legrosszabb szezonunk a jövőben.Chino írta:Sokan túlságosan is hozzászoktak a jóléthez vagy a Pep-érától követik figyelemmel a Barca történetét. Én –bármilyen furcsán is hangzik– valahol örülök is hogy idén nem egy hatkupás szezont hoztunk le. Túlságosan is el voltunk kényeztetve már, ideje leszállni a földre. Gondolom nem vagyok egyedül, akik tényleges kríziseket éltek át, mint a Gaspar-korszak a holland barátunkkal, amikor Bonano-t meg dutruelt kellett a kapuban nézegetni, most meg sokan Valdesen röhögnek. Örüljünk, hogy a szűk elitben tudhatjuk kedvenc csapatunkat, az örök riválisra 15 pontot vertünk, rekordokat döntögetünk stb. Nehogy csalódás legyen már egy olyan szezon ahol bajnokságot nyerünk és végig nagyon ránk járt a rúd. Talán 2 olyan játékosunk volt a szezon során akik nem küszködtek hosszabb-rövidebb ideig sérüléssel, az edzőnkről nem is beszélve, plusz a Bl-ben nemcsak a PSG-tőlés a Bayerntől kaptunk gólokat hanem a bíróktól is.
Mindent összevetve számomra pozitív szezon volt és nem utolsósorban még csak június van de már egy Neymarral is gazdagabbak vagyunk. Az edzőnk is szépen gyógyulgat, minden adott a további sikeres időszakra, de azért két lábbal maradjunk a talajon.
Ez mind igaz...De nem csoda hogy nem hoztunk egy nagy meccset sem,az összes nagy meccs tavasszal volt mikor nem volt edzőnk,meg sérült volt a fél csapat,élen Messivel...Az őszi Real meccsen meg ugyan úgyan úgy tartalék védelemmel áltunk fel...És hát igen több meccsen szerencsénk sem volt,a bírok is remekeltek...A PSG-nek pl nem sok esélye volt az első meccsen,mégis a bírók összehoztak nekik egy xet...A Real ellen Valdes bakija,vagy Pedro ha berúgja 1-0nál a Bernabeuban,nem sok kellett volna kb 10centi...Yaya(07-10) írta:hiába nyertük meg a bajnokságot, ha a BL-ben megaláznak minket. Pepnek is volt esélye két ízben a 100 pontos határ átlépésére, de végül megállt 99 pontnál, a másik alkalommal meg inkább készült a BL meg a kupadöntőre, mint a már lényegében megnyert bajnokságra.
lehet döngetni a mellünket a 100 pontos bajnokságra, de ebben a szezonban alig nyertünk komoly ellenfél ellen. még egy PSG-t sem bírtunk megverni...Celticet is mákkal tudtuk két vállra fektetni egyszer. a milan ellen égtünk mint a rongy, hogy aztán az egyetlen értékelhető tavaszi meccset lehozzák. a münchen elleni 0:7 meg a barca legnagyobb szégyene...
igaz, hogy nem volt létszükséglet megverni a realt, de a legutóbbi 8 meccsből 1et hoztunk. persze szerencséjük volt több ízben, meg jó volt a csapatnak az x is, de ez akkor is nagyon gáz. a milan elleni visszavágó, és a malaga elleni kupatovábbjutás tudom felhozni, mint komoly(abb) eredmény.
amíg van motiváció, és kedv a mostani generációban, addig kellene tarolni. utána már nem fog menni...szeretném élvezni a csapat játékát, amíg lehet. Tito leginkább elhangolja a tökéletes hangszert, és ez marhára nem tetszik.
Ezt kb eddig elég is elolvasni, önmagáért beszél...Yaya(07-10) írta:hiába nyertük meg a bajnokságot, ha a BL-ben megaláznak minket.
Amennyiben ez a teljes fordítás, akkor talán felesleges "összeesküvés elméleteket" gyártani, valamint a Titot "lefitymáló" írásokat megosztani.sjd írta:Azért az is milyen jó volt régen, hogy összességében egy 100-150 milliót elkötöttünk ilyen Csigrinszkijekre meg Hlebekre, mert Pep csak fütyült egyet, Laporta meg már készítette is a 20-25 milliókat.
Amúgy csak h lássátok az eredetit (marca.com):
I want Valdés to be happy. Whether he goes or not is his decision, not mine. I train the squad. I'm an employee.
Magyarul arról beszélt, h nem ő dönt arról, h Valdest kirakják-e a csapatból és neki igazából tökmind1 is. Ebből sikeredett azt kihozni a fordításban, h "azt a keretet készítem fel a meccsekre, amit adnak nekem."
Mondjuk ha úgy vesszük, akkor a kettő nem zárja ki egymást.csababarca írta:Ez tényleg vicc,ha igaz, hogy az elnökség dönti el kit vesznek meg, az edzőnek semmi beleszólása.
Én ezt úgy képzelném el normális helyeken,hogy ír egy listát a vezetőedző, prioritási sorrendben, leadja a vezetőségnek,vagy átbeszélik, és megkeresik a közös nevezőt.