connor írta:mess2009 írta:na ez a Tito szöveg sem nyerő nálam..."én csak egy alkalmazott vagyok..." súlytalanság, a felelőségtől való menekülés, szánalmas. na meg az ahogy a jövő évet beígéri...?!
Gáz. Nem kicsit.
Nyilván a klub alkalmazottja ... de nem egy pályagondnok.
Nekem ebből a szövegből két dolog jön le. Egyik sem jó.
Először is nem valami erős egyéniség, ami egy sztárcsapat edzőjének nem igazán fér bele, ha akar valamit. Tisztára úgy beszél, mintha még mindig csak másodedző lenne és nem vezetőedző. (Más kérdés, hogy szerintem még mindig Pep hagyatékából "él", de ez más kérdés.) Ez megint csak Cruyff szavait igazolja, hogy Tito-nak nem itt a helye, mert nincs olyan erős mint Pep és inkább az egészségével kellene foglalkoznia.
Másodszor pedig ezek szerint neki nincs beleszólása az igazolásokba?
Ha így van akkor az elég nagy baj, ha pedig nem így van, akkor nem kellene félreérthetően nyilatkozni.
Ami a sikeresség tekintetében tett jóslatát illeti az szinte közhely. Nyilván nem lehet 100 ponttal zárni és statisztikai rekordokat dönteni minden szezonban. Hasonlókat Pep is nyilatkozott úgy emlékszem.
Azért alaposan megkeresitek a kákán a csomót vele kapcsolatban. Egy félmondatra is szépen fel lehet építeni a szokásos köröket és nyammogni egy sort rajta
Az egy dolog, h ő mit, kit szeretne, egy másik, h a vezetőség ebből mire bólint rá illetve kiket tud megszerezni. Tehát beleszólása ugyan van az igazolásokba, de az nem egyenlő azzal, h csuklóból az övé is a kiszemelt.
Ezt a felelősség nem vállalást meg menekülést előle nagyon nyomatjátok, de sztem kicsit üldözési mánia ez már...
A jövő évet beígéri?

Hol ígért akármit is? Akárhogy olvasom, sehol nem látom ezt a részt. Az egy dolog, h a 100 pontról beszél... Kicsit az ellenszenven gondoljatok túl ennek kapcsán. Rajt-cél győzelem, (liga)rekordpontszám, (klub)rekord gólszám, elsőként minden meccsen rúgott gól a bajnokságban, elsőként veretlen félszezon, bajnoki cím, ami szintén klubrekord (15 pontot még sosem vert rá a BARCA a másodikra)... És ezek után egy pocsék szezonról, töketlen edzőről, botrányosan szereplő játékosokról megy a szöveg... Mit is mond? Ha még ezek sem elegek, akkor jönnek még nagyon rossz idők... És rohadtul igaza van! Kicsit belekényelmesedtünk ebbe a verhetetlen BARCA szerepbe és a szurkolók nehezen emésztik meg, ha kicsit felébresztik őket a Csipkerózsa álmokból, h ez mindig így lesz... Ha egy ilyen szezon után csak a nyafogás tud jönni, akkor azokra, akik ezt teszik, nagyon sötét idők fognak eljönni, ha esetleg majd nem nyerünk semmit, nemhogy bajnokság-BL elődöntő és rekordok további halmozása is elmarad...
De igen, minden bizonnyal az ő készülékében kell keresni a hibát, amiért a földön akarja tartani az embereket (igen, ahogy Pep is, tuti nem magától nyomja, csak elbakácsolta a felfogást az elődjétől...) és minden apró rezdülés kapcsán elengedhetetlen leköpködni és pörgetni a jelek szerint végtelenített lemezt...
Amit ugyan meg lehet tenni, mert ez egy fórum. De ettől még rohadt unalmas már... A hibákat észrevenni és megbeszélni egy dolog, de minden apróságot generátornak venni, háát... Remélem mostanában nem tart sajtótájékoztatót, mert ha véletlenül elköhinti magát közben, jön majd, h na ugye milyen beteg és emiatt van az egész és monnyon le, meg stb...