Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem igazán vagy ezek szerint képben. Egyrészt nem Ronaldo elküldéséről, hanem visszautasításáról volt szó, ami van Gaal 2. "korszaka" kezdetén történt ,amikor Rivaldo távozott. Bár a hiba hasonló mértékű. És azt is elég valószínűnek tartom, hogy a Hummels-ről alkotott véleményedet csak a Real elleni meccsre és a BL-döntőre alapozod és nem az utóbbi 2-3 évben letett teljesítményére.Bestbarca írta:
Nem a legjobb,valszeg...De a felkötöm magam részek erősek voltak azért...Vetekedtek a Hummels visszautasítása akkor hiba mint anno Ronaldo elküldése hozzászólással...![]()
Az meg hogy ismeri a játékosokat nem feltétlen meccsre értettem,hanem emberileg...Egy csapatnál igenis fontos hogy tud beilleszkedni a közösségbe,hogyan kezelik,fogadják...Nála ezzel nem lenne baj...Ennyi...
Visszalépésnek sem érezném,VV nem kis lepkés azért...
Nem a legjobb,valszeg...De a felkötöm magam részek erősek voltak azért...Vetekedtek a Hummels visszautasítása akkor hiba mint anno Ronaldo elküldése hozzászólással...connor írta:Azt azért ne hozzuk már ki a végére, hogy Reina lenne a legjobb megoldás. Lassan ott tartunk - a felkötöm magam hozzáállástól.![]()
![]()
Én sem tartanám tragédiának, de visszalépésnek mindenképp.
Ismeri a játékosainkat? Maximum a válogatott edzéseiről. Meccsekről nem sűrűn. A válogatottból amúgy is Villa a nagy spanja. A Barcelona-ból biztos ismeri Puyol-t és Xavi-t, de kb. ennyi. A fiatalokkal nem nagyon játszhatott együtt a korosztályos rendszer miatt, legfeljebb csak hírből ismerheti őket. Ja, még Mascherano-t ismeri a Pool-ból. De kb. klubszinten a Xavi, Puyol, Masch hármasnál ki is merül.
Annyiban biztos előnyös lenne, hogy ismeri a nyelvet, de kb. ennyiben ki is merül a dolog. Öregnek nem öreg, de a közte és pl. Ter Stegen között lévő 10 év azért csak 10 év...
Remélem, hogy végül nem ő lesz az érkező.
Ezzel teljesen egyet értek (ha már Neymar dologban totálisan nem, illik megemlíteni ezt isBestbarca írta:...
Tulajdonképpen igen, jövőre tölti a 30-at, de kicsit tágabban vettem a 30 felett kategóriát: értsd 31 vagy idősebb.CsacsMate írta: Jövő ilyenkor már Iniesta is 30 felett lesz. Igen, halad az idő.
A németeknél van még legalább 3 átlag feletti rajtuk kívül is, akiket elnéznék nálunk: Leno, Zieler, és Adler. Bár ha jól tudom, az év kapusa talán Kevin Trapp lett? Ő sem lehet rossz, még csak 22 éves. Szóval kapus dolgában sem állnak (és soha nem is álltak) rosszul a németek...Gergely írta:Vajon létezik olyan év amikor minden igazolásunk tökéletesre sikerül?
Reina nem is értem mit keres a vevő listánkon
Ter Stegen nagyon ügyes de vallom egy országnak 2 megakapusa nem lehet nem létezik valami hiba biztosan van benne
Inkább Julio Cesar... Szívesen megnézném nálunk!
Subinho írta:Julio Cesart én is elnézegetném szívesen, csak hát 33 éves...
Kikérem magamnak! Én már akkor Alderweireld mezben rohangáltam, mikor te még azt se tudtad ki az a Depay...sjd írta: (Közvetlen Masi és Depay után)
(Közvetlen Masi és Depay után)Stalkyard írta:De, valószínűleg minden Barca szimpatizánsnak ő jutott egyből az eszébe az igazolások kapcsán.Deeperintodark írta:Toby Alderweireld neve fel sem merült?
De, valószínűleg minden Barca szimpatizánsnak ő jutott egyből az eszébe az igazolások kapcsán.Deeperintodark írta:Toby Alderweireld neve fel sem merült?
De most hiába veszünk valakit 5 millióért, hogy aztán 1 évig megint szenvedjünk s jövőre vehetjük Stegen 25 millióért vagy ki tudja mennyiért. Mi nagy ismerői vagyunk az ilyen lehetőségek elszalasztásának. A németre most kell lecsapni!Lionel85 írta:Reina elvileg olcsóbb lehet, mint a német. Márpedig most az átigazolási keret nagyrészét ráköltöttük Neymarra, így kapus posztra olcsóbb játékos kell, hogy még a védelembe is jusson valaki!
Meg nekem is. leugrok valami épületről, ha azt a bohócot ide merik hozni. Nem értem, egyáltalán hogy kerülhet szóba?Rivaldo11 írta:Ez esetben légyszives hagyj majd egy kis helyet a fán az én kötelemnek is. Mit reinázunk? Akkora lepkegyüjtő, hogy öröm nézni. Akkor már komolyan inkább Bogdán... Ter Stegenre kell lecsapni, és punktum. Meggyőződésem, hogy a világ egyik legtöbbre hivatott kapusát vennénk meg. Lépni kéne gyorsan ezügyben is...TT írta:nem áll szándékomban hinni a daily mailnek, de azt írták, hogy reina bármikor aláírhat. eddig nem akartam felkötni magam, viszont lehet megteszem.
ha spórolni akarunk, akkor ott van Pinto,levédi a szezont, semmivel nem rosszabb Reinanál, sőt.Lionel85 írta:Reina elvileg olcsóbb lehet, mint a német. Márpedig most az átigazolási keret nagyrészét ráköltöttük Neymarra, így kapus posztra olcsóbb játékos kell, hogy még a védelembe is jusson valaki!