Bestbarca írta:...
Thiago-val kapcsolatban az természetes, hogy nem kell alapembernek lennie MÉG. Viszont ahogy lentebb is írta Castiel az ő esetében a türelem kulcsfontosságú lenne. Egyrészt azért, mert ha idővel érettebb játékos lesz, kevesebb labdát is fog elszórni - az első 1,5 évében Busquets is eléggé szórta a labdákat. Másrészt ha az előtte állókat "megnézi", akkor láthatja, hogy akik előtte vannak, mind kivárták a sorukat. Xavi előtt Pep, Iniesta előtt pedig Deco volt a sorban 1-2 évig amikor felkerültek a nagyokhoz. 24 éves korára Xavi helyén ő is kezdőember lehet - én inkább őt tudom ott elképzelni, mint Fabregás-t.
Szóval az eladása elég nagy hiba lenne, kivéve, ha ő követelné, bár szerintem ha van egy kis esze a papának, akkor lebeszéli Thiago-t,de főleg nem biztatja.
Az pedig, hogy a szezon közben annyi percet nem tudtunk neki adni, hogy 18 millióért ne lehessen elvinni az a szakemberek, az edző hibája. Ha Pep tavaly meg tudta oldani a 2866 percet, akkor idén sem lett volna lehetetlen megközelíteni ezt a számot.
Thiago Silva-val és Hummels-szel kapcsolatban pedig. Az nyilvánvaló, hogy jelenleg TS jobb. Megértem, ha Tito is inkább a brazilt látná a csapatban. DE. Tisztában kellene lenni a piaci viszonyokkal, a klub költségvetésének a határaival és ez alapján meghatározni a prioritást. Ha pedig így nézzük, akkor a legjobb megoldás mindenképp Hummels lenne.
Ha a Real elleni hibáját vesszük alapul, akkor az egész védelmünket el lehetne küldeni.

Lassú. Lassú? Piqué-hez képest nem. Mascherano-hoz képest igen. Az viszont biztos, hogy annyira nem lassú, hogy ha a szélső védőink normálisan visszazárnak, akkor tökéletesen el tudja majd látni a feladatát. Jobban mint egy rutintalan brazil vagy spanyol (Inigo Martinez) gyerek. Ha ezt akarjuk akkor erőltessük Bartra-t. Ha pedig a szélső védőink nem érnek vissza a kontráknál és az ellenfél rendre csak a két kh-re vezetheti rá a labdát, akkor mindegy, hogy Hummels vagy Silva vannak hátul, vagy akár Puyol, mert egy ügyesebb csatársor ezt simán ki tudja játszani.
Az viszont nem mindegy, hogy a pontrúgásoknál a két törpe (Alves és Alba) mellett csak Piqué, akire lehet számítani, vagy van még egy 190+-os torony, aki el tudja fejelni a labdát és fel tud szabadítani. Ebben pedig a felmerült védők közül Hummels a legjobb. Idén pontrúgásokból is kaptunk legalább annyi gólt, mint kontrából, szóval nem véletlenül értetlenkedünk páran Tito döntése miatt.