én sem vagyok elájulva rijkaardtól.
DE!
azt mindenképpen a javára írom, h renom kezdett belletti helyett, mégha le is vert a víz, amikor először megláttam. sokkal fegyelmezettebb a védekezése, mint a brazilnak, a lassúsága ellenére is. azért is az edzőnél a pont, h végre elfelejtette gilit, bár egy ilyen messit hülyeség lenne kihagyni. jó volt a középpálya is, arra különösen odafigyelt.
VISZONT!
azt sem kell elfelejteni, h a tavalyi meccsen úgy ugrottak egymásnak a csapatok, mint az állat, sokkal inkább meg volt a ruszkik lehetősége arra, h adott esetben lekontrázzanak minket. ez meg is történt, egyéni hibák miatt. tavaly nem volt sem motta, sem edmilson, plusz tavaly óta érettebb lett a csapat, egy évvel többet játszottak együtt a zsugásaink, ez k. sokat számít. arról nem beszélve, mivel játszottunk már velük, ezért ismerhettük a cselzit, nem úgy, mint az előző kanyarban.
a cseréje (henke-motta) egyértelmű volt, amikor emberelőnyben vagyunk, az ellenfél pedig egy támadóját vitte le, viszont egy góllal égünk, egyértelmű, h csatárt fog behozni. ezt a megye 8ban is így csinálják sztem. hogy azt már végképp ne felejtsem, h olyan játékosállománnyal, ami rijkaard keze alatt van (tele olyan zsugással, akik maguktól is képesek meccseket eldönteni), aránylag könnyű nagyot alkotni egy edzőnek.
DE! nem akarom egy ilyen győzelem után fikázni az edzőt (baromság is lenne), ez a meccs mindenképpen az övé is volt! remélem, a visszavágó után még jobban fogunk örülni!