bali 15 írta:A fejeseknek jár egy pacsi ezért az igazolásért. Örülök, hogy õk is látták a Messi függõség problémát. Bár még nem lehetünk biztosak abban, hogy megoldódott.
Azért pedig még nagyobb pacsi amiért ilyen hamar lerendezték. Innentõl szinte a teljes átigazolási szezont egy még fontosabb kérdés megoldásával tölthetjük: a védelem.
Szerintem a tavaszi nagy összeülés egyik témája pont ez volt, hogy kit hozzanak kapusnak, ill. védőnek.
Néztem Hummelst, szerintem nem lenne rossz ő. Szerintem remekül beleillene a védelembe. Erős, magas, és nem pattan le mindenkiről.
Abidalt meg nem adnám el. Remek játékos ő még így is, bizonyította a meccseken. Mindenképpen megérdemelné, hogy maradjon, és itt fejezze be a pályafutását. Thiagot lemérem nem adjuk el, ez csak valami kacsa lesz, mert az egy óriási baklövés lenne a vezetőség részről.
Szerintem a következő idényben a fiatalok sokkal több játéklehetőséget fognak kapni. Biztos, hogy Tito hiánya, meg az eredménykényszer miatt volt az, hogy mindig a gálacsapatunk játszott.
Villa: megértem, hogy menni akar. Hülyeség elengedni, mert ha minden igaz, Messi után ő volt a legjobb gól/perc mutatóban a legjobb. Sajnos olyankor kapott legtöbbször játéklehetőséget, mikor már nem volt értelme beállítani: pl BM 4-0-nál, meg mikor már mi vezettünk sokkal, és már csak hátul ment a tili-toli. Szóval az utolsó öt percekre, és már örült annak is, ha labdához érhetett. Pedro nem tudom miért marad, szerintem ő sokkal inkább kiégett. Én őt kölcsön adnám valahova.