csabimo írta:Sanchez egy vicc és a vezetőség is h itt tartjuk még 1 évet...ezzel a teljesitménnyel nincs benne a top 30 befejezőben sem!! egy valami szól mellette h még fiatal..ilyen rossz csatárunk v szélsőnk v mittomén h mi akar lenni nem mostanában volt! A hajt meg akar ide kevés ezt mindenkitől szerintem elvárjuk aki felveszi a mezt...tello-cuenca-bárki lefocizta a b csapatból is..40 millios csáko..Ha Pepp valamit nem tudott, akkor az igazolások ide tartoznak.Etöö-Ibra csere, Sanchez, Csigrinszky Jézus

..Fabregastól sem ezt vártam...
Először is, remélem nem komolyan mondod. Elvégre Sanchez nagyon jó teljesítményt nyújt. Persze, volt egy pár hónap, amikor nagyon nem találta a helyét, de jól játszik. Én nagyon örülök, hogy a csapat marasztalja, óriási hiba lett volna eladni. Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, nem szabad még kiakadni. Bojan mennyi esélyt kapott, Pedro mennyit kap (bár ne kapna), hát akkor ő mért ne? És nála csak a befejezéssel van gond, míg az előbbieknél a mutatott játékkal és a fejben nyújtottakkal is.
Azért kérlek próbálj helyesen írni, legalább Pep-et ne Pe
PP-ezd le. És hülyeség, hogy nem értett az igazolásokhoz. Nem jött be mindegyik, ez ilyen. Ha mindent eltalált volna, nem lett volna ember. Mascherano pl. mekkora igazolás. Yaya Touré nagy igazolás volt. Akkor Alves, Piqué, Villa, Adriano, Keita. Ők mind jó igazolások voltak.
Amúgy Neymarról: Én remélem, hogy végül itt köt ki. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mit nyújthat és azért bízom benne. Csak záruljon már le és környékezzük (és persze szerezzük) meg Ter Stegent és Thiago Silvát. De az első fontosabb.