Capon írta:Szóval most elvileg ott tartunk, hogy Neymar dönt a két "ajánlat" klub között.
Szerintem a Reallal jobban járna, ott szabadabban játszhatna. Nem azt mondom, hogy nálunk nem lenne hasonló szabadsága a pályán, de szerintem itt mégis több taktikai elemre kéne figyelnie.
Annyi a különbség, hogy itt Alexist/Pedrot kéne kiszorítania, ami -elnézve a mostani formájukat- egyáltalán nem lesz nehéz. Ott viszont a szomorú srácot kéne, amit nem hiszem, hogy olyan könnyű lenne megoldani.
Szabadabban játszhatna? Miért is? Ha jól tudom a pályák nagyjából ugyanakkorák, sőt a Camp Nou még vmivel szélesebb. Persze tudom, hogy nem erre gondoltál, de egy badarság az egész. Ha itt megfért egy Messi-Eto-Henry, vagy egy Ronaldinho-Eto-Messi csatárhármas, akkor nehogy már Messivel ne tudnának "rendesen" játszani. Hülye kifogás. Ha akarja, akkor meg fogja tudni csinálni a flikk-flakkot. Ha meg továbbra is ilyen impotens marad a játékunk, akkor az nem az ő hibája lesz, hanem az edző báéké, a csapaté. Ha ilyen játékosokkal sem sikerül "csodát tenni", akkor magával a gépezettel van a gond.