Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.25. 11:11:38

kova4 írta:én szeretném, h ide jöjjön, és most néztem pár videót róla. Sztem az a baj vele, hogy ott, brazilban van ideje, h 10x átlépje a a labdát, meg ugráljon, bohóckodjon, stb. Itt viszont európában tuti nem lesz ideje ilyeneket csinálni, mert mire elkezdi, addigra ott van másik 2 védő...(nem a ligára gondolok).. szóval majd meglátjuk, de remélem nem visz el a real
Ez fura... Cének van ideje? akkor a pávának nem lessz? ezt nem értem... :roll:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
kova4
Barça B

2013.05.25. 11:05:37

én szeretném, h ide jöjjön, és most néztem pár videót róla. Sztem az a baj vele, hogy ott, brazilban van ideje, h 10x átlépje a a labdát, meg ugráljon, bohóckodjon, stb. Itt viszont európában tuti nem lesz ideje ilyeneket csinálni, mert mire elkezdi, addigra ott van másik 2 védő...(nem a ligára gondolok).. szóval majd meglátjuk, de remélem nem visz el a real
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.25. 11:05:21

Castiel írta:Hát a jövő évi terveket ( gondolok itt az igazolásokra, erősítésekre) figyelembe veszi a Páva ez tuti. 1 labdarúgónál ilyen helyzetben ez szerintem fontos. Megnézve a 2 klub kerete közötti különbséget, a mienk eleve kreatívabb 5letesebb. Ami szvsz jobban megfelelhetne a Brazilnak... Ami a Madrid mellett szólhat (a pénzen kívül) hogy szabadabban játszhat, a védekezése rovására... meglátjuk... én tudom hogy döntenék a helyében :mrgreen:
Arról nem beszélve, hogy ott CR7 a hisztis díva kiutálná őt a csapatból, mert nem ő lenne a sztár. De szerintem a Barca ajálnhatott volna 30-at is már. Egy biztos: ha a pénz számítana csak, akkor simán rábólintottak volna a RM ajánlatára.
Lehet, hogy ez már csak a sajtónak szóló cirkusz a részükről.
De az is lehet, hgy a fiú nálunk akar játszani, apuci meg inkább a pénzre szavazna, és győzködik egymást. Ki tudja. Remélem, hogy ez nem igaz, és csak tényleg a sajtónak szóló felhajtás, mert onnan is kapnak az eladott példányok után jutalékot. :-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.05.25. 11:07:26-kor.
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.25. 10:59:09

Hát a jövő évi terveket ( gondolok itt az igazolásokra, erősítésekre) figyelembe veszi a Páva ez tuti. 1 labdarúgónál ilyen helyzetben ez szerintem fontos. Megnézve a 2 klub kerete közötti különbséget, a mienk eleve kreatívabb 5letesebb. Ami szvsz jobban megfelelhetne a Brazilnak... Ami a Madrid mellett szólhat (a pénzen kívül) hogy szabadabban játszhat, a védekezése rovására... meglátjuk... én tudom hogy döntenék a helyében :mrgreen:
Kép
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2013.05.25. 10:58:41

progman07 írta:
Bojan Krkic írta:Ez igen. A vezetőség idén is kitesz magáért,szerencsétlen Abidal jó lesz fusira és szerezzünk pénzt a fiatalokból hogy vegyünk helyette másik fiatal(oka)t drágábban, akkor Augusztus végén megveszünk pár játékost hogy a szezon előtti alapozásban,csapatépítésben,csapatszervezésben még véletlenül se tudjanak részt venni. Vezetőség,így szeretlek.Én most leiszom magam.
Még nem is nyitott meg az átigazolási szezon, csak, hogy tisztázzuk.
Majd emlékezz a szavaimra.Szívből kívánom hogy ne legyen igazam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bojan Krkic 2013.05.25. 10:59:27-kor.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.05.25. 10:58:20

Motaro írta:Azért megint jellemző, milyen is a madridizmus. Eddig hallani sem lehetett róla, hogy Neymar iránt érdeklődnének, most, hogy a célegyenesbe került az ügy, hirtelen itt vannak és nyomulnak. Undorító.
Ez így van. Hozzátenném, hogy én még nem láttam olyat, hogy mi bejelentkeztünk volna pofátlanul egy olyan játékosért, aki inkább hozzájuk igazolna. De hát meg sem lepődök, a madridról és perezről van szó. Hányinger.
Mondjuk kicseszésből meg kellene szellőztetni, hogy a Barca 35 millát is kicsengetne Torghelléért.
Másnap perez lépne azonnal :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2013.05.25. 10:59:36-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.25. 10:57:17

Motaro írta:Azért megint jellemző, milyen is a madridizmus. Eddig hallani sem lehetett róla, hogy Neymar iránt érdeklődnének, most, hogy a célegyenesbe került az ügy, hirtelen itt vannak és nyomulnak. Undorító.
Gondolom ez Mourinho igazolása lenne. :D Nem is értem minek oda új edző, ha van elnök is. Megold az mindent, mi meg Abramovicson röhögünk. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Motaro
Jugador del Barça

2013.05.25. 10:52:59

Azért megint jellemző, milyen is a madridizmus. Eddig hallani sem lehetett róla, hogy Neymar iránt érdeklődnének, most, hogy a célegyenesbe került az ügy, hirtelen itt vannak és nyomulnak. Undorító.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.05.25. 10:48:36

Egyszerű a helyzet: Ha létezik a 10 millás előszerződéses dolog, akkor jön, ha nincs ilyen, nem ide jön. Abba sem pusztulunk bele nyílván.
Reusnak amúgy is jobban örültem volna, de hát Ő fel sem merült...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.25. 10:40:57

No akkor nem is linkelek :D Látom már megint későn kelő voltam :D
remélem hogy idejön... Bár egy Brazilnál sosem tudni. na most tűkön ülök...pedig nem jellemző rám... a mai nap.. ez a hír, a f-1...csk bronz meccs... Hú de jó napnak ígérkezik... Gyere Páva gyere!!!! :)
Kép
Replay
Director del Fútbol

2013.05.25. 10:18:33

Minden katalán lap egybehangzóan írja h megvan Neymar. Madridi lapok szerint még nem döntött a Barca és a Madrid között.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.25. 09:25:19

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Renka
Barça B

2013.05.25. 09:23:57

Eddig nagyon nekünk állt a zászló, mert ez a srác Messivel, Xavival és Iniestaval akar együtt játszani. Ráadásul a Barcelona nem akar (persze nem is tud)mindenkit megvenni, Őt akarják... A Madrid szerintem "csak" a pénz miatt lehet vonzóbb számára, remélem nála nem ez a legfontosabb...
messideco
Presidente del Barça

2013.05.25. 09:23:18

A másik klub, amelyik ajánlatot tett Neymarért, a Real volt. Szerintem a mai nap döntő lesz.

Már várom azokat a híreket, hogy: Neymar Barcelonáról néz műsort. Madridról vett útikönyvet stb :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
fcjoc
Entrenador del Barça

2013.05.25. 09:11:44

remélem nem a játékos temetőbe megy :roll: jóó lesz itt neki :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.25. 07:06:41

mivanittt ? :lol:
tegnap lemondtam róla a főoldalon lévő cikk miatt, ma meg arra kelek, hogy egész éjszaka ment a boogie, és akár már ma hivatalos lehet, hogy ide, vagy madridba megy. :D
mostmá' jöjjön ide.
miihii
KHAL

2013.05.25. 06:52:59

Gyerekek, mi ment már az éjjel a sportportálokon... Fél percenként jöttek az infók, gyakran egymást követő két bejegyzésben tök ellentétesek :roll: :D

Olvastam olyat, h állítólag megegyeztek a 23 millában, ami 30-ra kúszik fel, ha 3 éven belül BL-t nyerünk és 5 évre ír alá 7 millás fizuval.

Ami a legfrissebb és ha minden igaz, kivételesen tényleg maguktól az érintettektől ered:

Neymar apuka: "No decision has been made."

"We will go home, sit down and talk. We can't decide in the heat of the moment. We'll see what Neymar wants."

Neymar: : "This is an honour, the happiest moment in my life. I will now think about these two proposals."

"I will decide with my family. There's no hurry. Decision can be made in 5 minutes, half an hour, or three days."

"My mother and my sister are anxiously waiting for me at home. We'll talk and see what's best."

Kisgyerek, ha még sokáig elhúzod, tökön böklek kötőtűvel :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2013.05.25. 04:54:26

"Neymar tells S.Rosell on phone: Here I come to Barcelona, Mr. President!"

Kép

FC Barcelona and Santos have reached a principal agreement on the transfer of Neymar. Only details left. He will sign for 5 years.

Kép
KépKép
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.25. 03:41:19

a santos a hivatalos oldalára és a facebook oldalára is csak annyit írt ki, hogy két klub ajánlatát is elfogadták és engedélyezik a tárgyalást neymarral. szó sincs arról, hogy ki az a két klub. az egyik valószínűleg mi vagyunk, de nem lepődnék meg, ha a másik nem a madrid lenne.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.25. 03:00:18

Amúgy besírok...Hogy hány bőrt lehet lehúzni még a Neymar sagáról...most az van hogy a Santos 2 ajánlatot fogadott el Neymarért,a Realét meg a miénket,és classico t játszik neymar épp,így hozta le a marca... :D Amúgy a brazil lapok a Barcát mondják tutira,meghát ezzel van tele minden hogy ide akar jönni Messihez...Hát ha ezek után elmegy madridba besírnék...Sőt már olyan hírt is láttam,hogy a Santos, a Chelsea meg a Barca ajánlatát fogadta el... :D Hihetelen mi bőrt le lehet húzni erről...Persze másodpercenként kb 10szer akkor a honlapok nézettsége így,ami lóvét jelent...Értem én,deh ez már csak röhögni lehet... :D Pláne mondom ha végül nem itt kötne ki... :D

De nyílván ide jön...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Pavel
Entrenador del Barça

2013.05.25. 02:19:58

Na, úgy néz ki, hogy megvan. Bízom benne, hogy méltó utódja lesz Ronnie-nak.
Okosan lezárták a bajnoki nyitány előtt.
De akkor leszek teljesen nyugodt a dologban amikor a stadionban fog dekázni vagy 60 000 ember előtt.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.05.25. 01:56:11

Brazil sajtó szerint már megvan a megállapodás, most érkezik Neymar a Santos klubházába, és megtörténhet a hivatalos bejelentés. Reggelre már lehet arra kelünk, hogy hivatalos a transzfer. :P Jó vétel lesz a srác, potenciál van benne, rajta múlik, hogy ki tudja ezt hozni magából, valamint Brazíliába tonna számra fogják vinni a mezét. Jó lesz ez.. :wink:

Szerk.: Santos hivatalosan elismerte, hogy két ajánlatot kaptak Neymarért, a játékos dönt melyiket választja. http://www.santosfc.com.br/noticias/con ... aAACkCeM-F
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.25. 01:48:34

LINK

E szerint megegyeztek a Santossal...Már csak a fizetésben kell megegyezni Neymarral..A marca és az elmundo is lehozta...25-28 milláról beszélnek az 55%ért...Hogy ez igaz e nem tudom,de kiemelve hozzák minden oldalon...

Lehet örülni vagy nem ki mit gondol...Majd kiderül kb a fél szezon után okosabbak leszünk vmivel...

Amúgy a sporton van egy cikk,hogy marketingértéke neki a legnagyobb a világon...Messi a 2.,Cr a 3. Azért ez brutális...Igazából gyanúsan legfőképp ezért jön,illetve ezért jön pont ő nem más világsztár e posztra...Hát max ha nem jön be akkor is tuti keresünk rajta,azt lepasszoljuk és veszünk mást... :D De én szurkolok,sztem tegyük ezt,hamár itt van...Végülis az első a klubb,ha neki menni fog,a klubbnak is jobb lesz az tuti...Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.24. 19:16:20

Jó ez a Neymar saga! Belegondolok milyen hoszú a nyár, bőven lesz még idő az újságíróknak a "gumicsontot" sokszorosan bedobni az olvasók számára.

Rossellék szerintem jó helyzetben vannak, ha ez a gyerek csak a Barcelonában képzeli el a jövőjét. Eddig minden igazolást jól hoztak le az anyagi tárgyalás szempontjából. Az idő nem a Santosnak dolgozik, tudják ezt ők is.

A Bob által említett Griezmann gyerekről meg csak annyi jut eszembe, amikor még a Huelvában vagy hol a francban tolta, az akkori sajtóírások szerint tetszett a játéka a vezetőség néhány tagjának. Persze a marketingértéke sohasem lesz Neymar szintű.
Laza
Capitá del Barça

2013.05.24. 19:02:05

geridoss írta:
Jövőre lejár a szerződése. Akkor lennénk totál idióták, ha kiadnánk érte 50 milliót.
én csak azt mondom,hogy azért ez az ajánlat akkor is nevetséges.
geridoss írta:
Szerintem nyugodj meg, a vezetőség biztosan tisztában van a céljaival, attól függetlenül, hogy nyilvánosságra hozzák, avagy sem...
eddig nyugodt voltam,de ha visszagondolok az elmúlt 5-6év igazolásaira akkor engedd meg hogy kételkedjek.

geridoss írta: Mert május van.
tudom hogy május van de ugy látszik nem érted a lényeget ..
május van oké
mégis Neymarral tárgyalunk ahelyett hogy a kapus posztot rendeznénk le.
nem neymar itt a kulcs hanem a védelem.(kapussal együtt)
nem azt mondtam hogy már huzza fel holnap a mezt de azért jobban ürültem volna egy olyan cikknek hogy kapusra tettünk konkrét ajánlatot.
[/quote]
geridoss írta:
Május van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart, és még el sem kezdődött.
a tárgyalások elkezdőttek... nem most kell igazolni de ezt már irtam ...most 3x...
de negyedjére is lehirhatom.
[/quote]
geridoss írta:

Egy multifunkciós játékosmegfigyelő-igazgató-menedzserre gondolsz?
nem...olyan nem létezik...de ha ilyet kérdezel kár hogy válaszolok.

geridoss írta:
A média*.

oké a média... ebben legyen igazad...
geridoss írta: Fogjátok már fel végre, és nem tudom hányan írtuk már le, de folyamatosan írjátok a sok sok ökörséget megállás nélkül, hogy MÁJUS VAN!!!!!!!!!! Mit akartok ti komolyan? Hogy már az átigazolási szezon előtt eldőljön az összes kérdés? Akkor van egy rossz hírem. Fölöslegesen ne stresszeljetek, mert azt garantálom nektek, hogy a felkészülés kezdetéig (júliusig) nem sok minden fog eldőlni, ha el is fog, biztos, hogy nem minden... Szóval egy-két ember lehiggadhatna inkább, ahelyett, hogy irreleváns dolgokat vár a vezetőségtől. Nem túl gyakori, hogy egy következő évi keret már májusban kész.... Ja, hogy ilyen még sosem volt, és nem is lesz? Furcsa... Biztos egy nagy sz@r a vezetőségünk, hogy ilyen lassan dolgoznak :s.
nem érted...
olvasd inkább el ujra az előző bejedzésem...
nem most kell igazolni...de irtam is hogy 3-4héten belül ki kellene és ki lehet alakítani a végleges keretet.. a távozók tárgyalásai pedig a nyáron augusztus végéig...

hát tényleg lassan dolgoznak de a baj az hogy sz..rul is...
idejében össze kell tenni a keretet mert ha majd az első tétmeccsre esnek majd be az uj játékosok akkor biztos meg lesz a csapatösszhang...
vagy...
kihagyák az első 4-5 meccset mert még edzeniük kell a csapattal és "taktikailag nem bevethetőek" de te vagy az okos...én csak véleményt irtam...
Válasz küldése