Ő az idősebb Dos Santos, nem Jonathan. Ettől függetlenül valószínű tényleg hogy eligazol, csak ez a cikk pont nem róla szól. Amúgy még a végén a sok év kallódás után focista lesz Giovaniból, elnézegetném, hogy a Valenciában mit tud, a Spanyol foci fekszik neki legjobban úgy tűnik - a válogatott után, mert ott rendre jól játszott amikor láttam.
Más téma:
Ez nem neked szól kifejezetten, mivel te az előbb is kis összegzőt írtál a spanyol nyelvű cikked mellé, de sokan csak bedobálják a linkeket spanyolul, és lehet csak én vagyok ilyen szerény képességekkel megáldva, hogy Spanyol tudásom kimerül a Por que-ban, de nem lehetne róla szó, hogy aki belinkel egy cikket az valami kis összegzőt ír róla? Sokan csinálják amúgy - hál istennek -, csak most a Neymarosoknál szokott lenni, hogy annyi a szöveg, vagy annyi se, hogy "egy újabb hír a Brazilról", és mellé egy link. Vagy akkor legalább Angolul linkeljétek, azt szerintem lényegesen többen megértik. Nem kötözködésnek szánom, csak szerintem sokak dolgát könnyítenétek meg vele. Na nem picsogok tovább, csak ennyit akartam.