Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy szóval se mondtam h Vilanova hülye a focihoz, egyszerűen csak nem vett figyelembe minden tényezőt, amikor úgydöntött, h kicsit változtat a csapat játékfelfogásán, ami a védekezést illeti..Bestbarca írta:Én kötve hiszem,hogy bármely meccsen nem az lenne a védekezés alapja,hogy letámadunk...Meghogy kijebb engedjük az ellenfelet, KONTRÁZNI HAGYJUK...Áhhh...Ez azt bizonyítaná hogy Tito egy marha,és semmit nem ért a focihoz...Ez senki nem gondolhatja komolyan...Egész egyszerűn se fizikálisan se fejben nem volt eléggé egyben a csapat,hogy a letámadást a szokott szinten hozza...No meg a motiváltság hiánya...A Milan elleni 2. meccsen nem a taktika volt más,hanem csúsztak másztak a pályán,ezért sikerült megvalósítani a taktikát...Volt motiváció mert kakiban voltak,de ugyan akkor érezték hogy azért nem esélytelen az...Ezek a problémák mind abból adódtak,hogy Tito nem volt...Míg volt nyomokban sem voltak láthatóak ezek a jelek...Persze kaptunk gólakat,buta gólokat,akkor is képesek voltak szerencsétlenkedni a védők,de ha megnézzük kb 2 helyzetből katunk 2gólt,meg akkor pechhel mint az állat,plusz komlett védelem hiányában...Ellenben a szezon második felében akkor futottak át rajtunk amikor akartak...No ez azért különbség...És nem csak azért mert nagyobb csapatok voltak az ellenfelek...Botrány mikre voltunk "képesek" a bajnokságban kicsik ellen is,csakhát ott ugye mind1,mert ők kihagyják,mi meg úgyis többet rúgunk...
Az edző hiányában ez van,nem véletlen modta Tito hogy majd azt nézzék meg ha itt lesz végig...
...
Nekem róla egy dolog maradt meg, h CR hülyét csinált belőle mindkét meccsen. Nem azt mondom, kevés védő van, akiből nem. Úgyhogy nem ez alapján akarom megítélni, töredelmesen bevallom, h ennél több meccsét nem is láttam a szezonban.nzxtpo írta:Állítólag a Barca kész tenni egy 20 milliós ajánlatot Kompany-ért, én nem lennék szomorú ha végül ő jönne ide, de nálam TS a favorit.
Mindenképp jó hír, mert egy olyan játékosról van szó, aki bár nem világklasszis, de kiegyensúlyozott, jó teljesítményre képes legalább két poszton (két szélső bekk posztján) és még legalább két helyen bevethető.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... 17-2397344 nem igazolás de jó hír.
az a baj, hogy lassú, olyan mintha totyorogna végig. nagyon technikás és 1v1ben általában veri is az emberét a középpályán, de a szélen az kellene inkább, hogy megtudja húzni az üres területekre, mint tello vagy neymar.ggbuffon írta:Én Thiago-t egyébként megpróbálnám egy sorral előrébb, a csatársor baloldalán..
hasonlítsd össze a Milan elleni első illetve második meccset, illetve az ott látott letámadást...azt most hagyjuk ki a képletből, h előrefele h játszottunk az első meccsen, bár azért van némi összefüggés..a második meccsen, amikor az egész csapat Messi-vel az élen rárombolt az ellenfélre, a Milan gyakorlatilag nem jött át a félpályán (Niang kontrája ugye mástészta, mert az benne van, h leindítanak bennünket, ahogy Guardiolánál is benne volt a pakliban) kaptak is egy laza 4est.. az idényre viszont inkább a Milan elleni első meccsen látott védekezés volt látható, nem is véletlen, h idén komoly rangadót szinte nem is nyertünk, gólt meg szinte minden meccsen kaptunk..Bestbarca írta:A védelmünk nyílván a legnagyobb baj...Persze minden csapatnál így van,hogy kell egy biztos háttér,kevés gólt kapni,azt utána elől lehet akár rosszabbul is játszani,1-2gól akkor is esik...
Továbbá többen írták hogy taktikailag van itt gond,és akárki lesz hátul ha ez marad akkor mind1...Hát azért nem biztos hogy ez igaz...Tito sztem semmiben nem akart más taktikát játszani védekezés szempontjából mint Pep...Annyi hogy ezt a csapat nem tudta nagy meccseken megvalósítani...Hogy miért is...A Pep érában középpályán sosem adtunk el labdát,idén meg kis túlzással csak ott adtuk el...Pontosan ugyan ekkora bajban lett volan a világ összes nagycsapatának védelem,ha lendületből középpályáról rájuk zuhan 3-4 kalsszis csatár 1 az 1ben...Ezt nem lehet levédekezni...Szal a kulcs itt van hogy középályán ne adjuk el...Megoldás erre kb annyi,hogy formába legyenek a középpályások...Mert idén Xavi is nem egy labdát szórt el érthetetlenül...De Ini is,vagy akár Messi is ha onnan indult...És Xavinál ez nem a kor,ő kb mankóval is becsukott szemmel adna egy halál pontos 40méteres indítást...Nem volt meg a koncentráció,az erőnlét többször...Tito hiányzott,megzavarodott a csapat nélküle és ennyi...Nem kell ezt túldramatizálni,mikor kiderült nem lesz Tito az első gondolatom ez volt hogy edző nélkül ez lesz...Sajnos igaz lett a megérzésem...Jövőre itt lesz,illetve reméljük itt lesz...És akkor megint más...Ez a probléma tuti meg fog oldódni akárki is játszik...És akkor nagy meccseken nem 10-12 szitu lesz mikor ránkzuhannak Ronaldoék,hanem csak 2-3,amiből egyet Cr-ke tuti kivág a lelátóra,egyet fog Ter Stegen,1nél meg Pique fejében kikapcsol a waka-waka,azt megoldja...
Ebben a dologban osztom a véleményed, sajnos! iIgaz jövőre VB lesz, ilyen eseményekre Xavit kímélni szokták, de Thiagonak már nem csak az kell, hogy egy Getafe, Granada stb. csapatok ellen legyen kezdő, hanem komoly tétmeccseken is.visca el barca írta:arra aztán várhattok h tito majd jövőre többet játszatja thiagot. ha ő marad az edző, akkor a 40 éves xavit is előbb teszi a kezdőbe egy fontos meccsen
thiago
2011/12: 48 meccs/3172 perc
2012/13: 35 meccs/1873 perc
jövőre sem fog többet játszani ez tuti.
Ehhez a kérdéshez csak halkan megjegyzem, 22 évesen láttam Xavit játszani a Barcelonában. Igaz, hogy több lehetőséget kapott már akkor, de abban a csapatban könnyebb volt a kezdőbe kerülni.sörvirsli írta:Valaki indokolja már meg,hogy mi olyan nagy szám ebben a Thiagóban?
Nekem nem egészen. Lehet, hogy nektek lesz igazatok, és tényleg nem lesz igazán klasszis soha, de legalább kapjon annyi játéklehetőséget, hogy erről megtudjunk győződni. Mert amennyit eddig játszott a felnőtt csapatban, az szvsz nem elég a megítéléséhez, de nekem nekem néhány megmozdulásából az jött le, hogy komoly potenciál lehet benne.visca el barca írta:egyébként nekem is ugyanaz a véleményem mint sörvirslinek, csak egy kicsit árnyaltabban. tudjuk h sörvirsli az indulatok embere, én kevésbé